InreBalans

betyg4.9 Fantastiskt bra(8 betyg)
Borgmästaregatan 13, 392 35, Kalmar
Varmt Välkommen till InreBalans och stressreduktion! Mest av allt behöver vi människor Lugn och Ro, då faller så mycket annat i Livet på plats. När vi samverkar mera med vår kropp och våra verkliga behov, ökar vår allmänna hälsa och vårt välbefinnande. Vår kropp är självläkande, men med dagens höga stressnivåer behöver vi hjälpa och stödja den på vägen. Vi kan ha glömt hur det känns att vara helt mjuk och avslappnad ända in i själen. InreBalans Energi-Coaching och Kropps-Energi-behandlingar hjälper kropp och sinne tillbaka till grundläggande lugn och inre balans.

Boka tjänst

 • Energi-Coaching60 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • LIFE-Therapy- första gången 120 min120 minuter, 2 500 kr · Mer info
  Boka
 • LIFE-Therapy- uppföljning 120 min120 minuter, 2 000 kr · Mer info
  Boka
 • LIFE-Therapy- uppföljning 90 min90 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka
 • LIFE-Therapy- uppföljning 60 min60 minuter, 1 000 kr · Mer info
  Boka
 • LIFE-therapy- uppföljning chakrabalansering60 minuter, 1 000 kr · Mer info
  Boka
 • Regndroppsterapi 60 min60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Regndroppsterapi 90 min med healing efteråt90 minuter, 1 250 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Carina Frendin
(8 betyg)
socionom, coach, kroppsenergiterapeut
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
8 betyg
till Carina Frendin
En underbar behandling av en ytterst kompetent terapeut.
till Carina Frendin
Behandlingen gav en fantastisk skön avkoppling i både kropp och själ. Är inne i en rätt stressig tid i livet, så det här var perfekt för mig. Affirmationerna känner jag kommer hjälpa mig mycket och påminna mig om VAD som är viktigt och att JAG är viktig!!
till Carina Frendin
Jag blev rekommenderad att prova på Lifetherapy eftersom jag kände mig så kraftlös och uppgiven. Det var en väldigt kärleksfull upplevelse att få och jag är jättenöjd med Carinas behandling och samtal. Det gav mig djup vila och energi tillbaka, och verktyg att använda mig av i framtiden. Regndroppsmassagen jag tog hos Carina var ett fantastiskt sätt att komma ner i varv och landa i min kropp med. Både Lifetherapy och Regndroppsmassagen är definitivt behandlingar jag kommer göra igen / Birgitta
till Carina Frendin
Jag tog en behandling hos Carina som har hjälpt mig på olika sätt, bland annat bättre sömn och inre lugn. Jag rekommenderar henne varmt.

Om företaget

InreBalans arbetar med stressreduktion. Vi arbetar med Energi-behandlingar som höjer och ökar genomströmningen av energi i kroppssystemet. Det hjälper kropp och sinne att slappna av, landa och och återta sin egen ursprungs-energi. Vi märker det på att vi blir mjukare, gladare, lättare och har mera kraft att göra det vi längtar efter. Har vi innan varit djupt spända och stressade länge kan inledningen bli att vi först får behov av att "vila av oss" djup trötthet.

Bilder