Vad vill du boka?

Välkomna!
Här bokar du din tid utifrån vad du önskar boka. Du kan också skicka mig ett mail till info@lindaobergmedium.com. 

Önskar dig en fin dag!  /Linda
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Distans

Atlantean Healing ™ är en högt vibrerande energi som är skonsam för alla. Din healing tar ca 30 min och du sitter eller ligger bekvämt under din bokade tid.

Efter att healingen är klar får du en uppföljning via mail som beskriver en del av healingen samt om det kommer budskap från andra sidan. Denna uppföljning kan komma någon dag efter men i flesta fall direkt efter din bokade tid.

OBS! Atlantean Healing™ balanserar din aura och dina chakran samt tar bort de blockeringar som visar sig, den behandlar ej diagnoser.

Vad är Atlantean Healing ™
Atlantean Healing ™ är utformad för att balansera vår energi och riktas därför inte till varken sjukdomar eller diagnoser. Det är en mycket hög vibration, vilket gör den kraftfull, men känns ändå mild att ta emot. Varje behandling utförs av en certifierad Atlantean Healing Utförare™ tillsammans med Atlantis Änglar och har alltid fokus på det högsta goda för klienten. Den atlantiska helande energin kommer att fortsätta att arbeta och balansera energifält för klienten i flera timmar, i vissa fall upp till dagar.
Korten som berättar mer än vi redan vet.

En kortläggning kan svara på frågor men också förmedla dig viktiga budskap om din framtid. I alla mina kortläggning ingår det dessutom en återkoppling efteråt. Det är många gånger klara budskap och självklart för mottagaren vad budet handlar om, men det händer att det då dyker upp följdfrågor. Dessa mailar du tillbaka till Linda och får svar vilket ingår i detta pris.

Din kortläggning kommer skriftligt via epost och om du har frågor du önskar få besvarade så skickar du dessa till info@lindaobergmedium.com efter att du genomfört din beställning.
Ibland är energierna mer rörliga med internet igång och då arbetar Linda offline under arbetspasset och skickar alla epost senast dagen efter bokad tid.

Sista betaldag är senast dagen före din bokning och du kan alltid betala via FöretagsSwish till 123 52 88 717.

Vill du istället vara med Live när Linda gör din kortläggning bokar du en Skype-session och anger att du vill ha en kortläggning Live.

Korten Linda använder är bland andra orakelkort, Natures Whispers, FairyTarot, AngelTarot och Healingkort.
Detta är kursen som hjälper dig att ställa din intuition, se vart du vill utvecklas, övar tillsammans med dig och dessutom har personlig återkoppling löpande i kursen.

Du behöver internet, mail och ta dig tiden.
Alla får diplom efter avslutad kurs och det kommer att finnas mer tilläggstjänster både under samt efter kursen.

Du blir en del av din egen lugna tillvaro och kan dela detta med likasinnade genom egen grupp på Facebook.

Din resa äger du!

Datum; Kursen startar löpande under våren 2019.

Tillägg; Alla kan under pågående kurs eller efter, boka på fler coaching-tillfällen eller personliga vägledningar utöver kursen. Detta är frivilligt.

Varje kursdel innehåller 60 min via Skype, övningar, personlig återkoppling och support via mail samt möjligheten att få din intuition bekräftad.
Nuyr of Heaven är den senaste modellen för effektiv healing där du bland annat får dina 12 chakror aktiverade, balanserade och fyllda med energi.
När aktivering och balansering är gjord kapslas du in i den guldiga healingen Nuyr of Heaven för längre effekt. Under sessionen arbeta även "Ascended Masters och Angels of Nuyr" för att ge längre effektiv av healingen.

När du bokar denna healing tar du emot guldfärgad högt vibrerande energi som gör gott i din fysiska kropp, den eteriska kroppen samt på emotionell nivå. Din healing tar ca 30 min och du sitter eller ligger bekvämt under din bokade tid.

Nuyr of Heaven har en fantastisk inverkan även på våra emotionella lärdomar och blockeringar. Det tillsammans med vad kroppen får i energi och flöde ger en mjukare och lättare känsla efter en session för alla.

För dig som aktivt arbetar med dina chakran eller som mediterar mera frekvent kom-mer din aktivering att kunna förtydliga och klargöra mer om vad som händer i din kropp och även förtydliga dina sinnesupplevelser. Detta genom att Nuyr of Heaven uppgraderar din vibration. Personligen har jag upplevt att det ger mycket bredare lugn i det som sker både i vardagen och under meditation. Det öppnar dina dörrar för möjligheter och du både får tillgång till mer av själens kunskaper och du känner tydligare när du står i obalans.

Telefon

Välkommen till en sittning via telefon med Linda.
Du kommer att bli uppringd när ert möte startar och du kommer att kunna ställa frågor eller be om en allmän vägledning eller kortläggning.

Du anger ditt telefonnummer när du bokar och får sedan veta hur ni kommer i kontakt vid utsatt tid.

Sista betaldag är senast dagen före din bokning och du kan alltid betala via FöretagsSwish till 123 52 88 717.

Välkommen!
I en session med Lindas intuitiva coaching via Telefon kommer du att få vägledning i hur du både kan utvecklas men främst förstå din egen intuitiva sida. Det finns möjlighet att både ställa frågor och vägledas i övningar samt hur man jobbar vidare.

Att boka en singel-session ger en startbild av vart du står och du kommer att få både övningar och förslag på hur du kan arbeta dig vidare. Givetvis kan man boka fler singel-bokningar allt eftersom man känner det intresse men du kan också välja att boka en kurs med flera tillfällen efter denna första session.

Du anger ditt telefonnummer när du bokar och får sedan veta hur ni kommer i kontakt vid utsatt tid.

Sista betaldag är senast dagen före din bokning och du kan alltid betala via FöretagsSwish till 123 52 88 717.

Intuitiv Healing

Linda Öberg är änglamedium, utför Atlantean- samt Nuyr of Heaven-healing och coachar intuitivt.

Hos Intuitiv Healing hittar du en blandning mellan andekontakt, healing för balans samt utveckling av din egen intuition och förståelse för hur du kan påverka din vardag positivt.

Varmt välkomna

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mailen är tillgänglig dygnet runt; info@lindaobergmedium.com

På Facebook kan du också kontakta mig dygnet runt.
Adress