Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Denna tjänst är bara tillgänglig om du är elev på IRIZ Akademin.
Denna tjänst är bara tillgänglig om du är elev på IRIZ Akademin.
Söker du balans i livet, ett lugn i vår stressiga tillvaro? Har du huvudet fullt av funderingar och kroppen full av känslor som du inte riktigt kan kanalisera och få struktur över? Genom energiterapi - en av de äldsta formerna av läkekonsten - kan terapeuten balansera dig på alla nivåer: fysiskt, mentalt, känslomässigt och i ditt medvetande I andra länder är energimedicin en självklar del av samhället, till äldre, på sjukhus och till alla behövande. Energiterapi hjälper till att återuppväcka kroppens egen läkningsprocess.Uråldrig Vägledning genom Helseende Perspektiv.
Varmt rekommenderat att starta Din Resa genom Självet
Till Jaget med, Välkommen
Ibland stöter man på hinder i livet, hinder som skapar ett stiltje och stoppar utvecklingen. Då kan det vara skönt att prata med en samtalsterapeut som är utbildad i att se över hindren och leda dig på en väg ur problemen.

Samtalsterapi bygger på att man möts på samma nivå. Vår samtalsterapeut guidar dig igenom de hinder och motstånd som finns i vägen för din livsutveckling. Vi möter hindren tillsammans och du kommer att få en tydligare bild av din identitet. När väl din innersta vilja får styra, kan du börja vandra på vägen till större tillfredställelse i ditt liv. När du väl hittat din inre potential och känner balans inom dig, så kommer du att kunna uttrycka ditt sanna jag.

Vi är utbildade, har kompetensen och redskapen att komma förbi det som gör att du inte nyttjar din kapacitet till fullo. Vi ger dig verktygen så att du kan bli din egen terapeut. Med hjälp av dessa kan du bearbeta dina upplevelser och gå vidare i livet många erfarenheter rikare.IRIZ Akademin

När du vill utvecklas som ledare, medarbetare och människa
Iriz Akademin finns till för dig som vill växa och utveckals som människa, såväl i arbetslivet som privat. Med ett brett utbud av utbildningar, träningsmöjligheter och terapeutiska behandlingar kan Iriz Akademin erbjuda dig stöd och vägledning i de livsfrågor som är viktiga för dig. Här hittar du inspiration och motivation i din strävan att växa som människa och få hjälp att hitta vägen till balans och harmoni i just din tillvaro och personliga livssituation.

Du som är nyfiken på livet, vill återupptäcka ditt äkta jag, förbättra självkänslan och - inte minst - lära känna din egen potential; vi hälsar dig varmt välkommen till IRIZ Akademin!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-Fre Kl: 11.00-17.00
Adress
Stigbergs torget 1
414 63 Göteborg
Öppna i Google Maps 🗗