Slutför bokning

Tjänst
28-30/8 Ásta och Elsa träningsläger 4.390,00 kr
Utövare Läger/Kurser (m. övernattning)
Datum 2020-08-28 (fredag)
Tid 10:00
Avbokning 21 dagar innan tidenNo-shows debiteras
Gatuadress Bärby 112
Företag
JENNY MANDAL (559081-1708) är registrerat på BÄRBY 112, 74791 Alunda.
(4 platser kvar)

Om du skapar ett konto behöver du inte skriva in dina uppgifter varje gång du bokar – Logga in eller logga in med:

Vid bokning ingår du avtal direkt med det företag som utför tjänsten. Bokadirekt tar således inget ansvar för felaktiga eller uteblivna tjänster.

Genom att boka överförs de uppgifter du lämnat i formuläret till det företag du bokar tid hos och till Bokadirekt. Uppgifterna inhämtas för administration och kommunikation angående bokningen och kan också, men behöver inte, användas för marknadskommunikation och verksamhetsutveckling av både Bokadirekt och företaget du bokar hos. Uppgifterna behandlas konfidentiellt och lämnas endast ut till tredje part för ovanstående syften samt i de fall lagen kräver det. Under dataskyddsförordningen har du rätt att begära ett utdrag av dina uppgifter, rätta dem eller få dem raderade. Vill du komma i kontakt med Bokadirekt eller företaget angående dina personuppgifter kan du skicka ett meddelande till gdpr@bokadirekt.se. Du har också rätt att framföra eventuella klagomål till Datainspektionen.

Du kan läsa mer om hur dina uppgifter behandlas i våra användarvillkor.

Islandshästkonsult 2.0 AB

När man har roligt kan man verkligen säga att tiden går fort… Första hösten 1986 startade vi vårt företag med import av 5 hästar direkt från Island.
Efterhand fick vi mer och mer förfrågningar om kurser och utbildning och på den vägen är det.
Nu har vi också gjort en Generationsuppväxling och båda våra barn Eyvindur och Elsa är viktiga delar i företaget. Företaget har växlat upp… och heter numera Islandshästkonsult. 2.0 AB.
Vi har något för alla, oavsett om det är första gången du skall rida eller om du är tävlingsryttare med många års erfarenhet. Sedan 1990 driver Islandshästkonsult Bärby gård som tidigare ägdes av Uppsala universitet.
Gården har undan för undan utvecklats till vad den är idag – en härlig plats för islandshästridning, arbete och avkoppling.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Bärby 112
74791 Uppsala
Alunda
Öppna i Google Maps 🗗