Jeanette Omra

betyg5.0 Fantastiskt bra(5 betyg)
Rapsvägen 22, 178 35, Ekerö

Boka tjänst

  • Reconnective Healing60 minuter, 700 kr · Mer info
    Boka
  • The Reconnection (Avancerad Healing)120 minuter, 3 300 kr · Mer info
    Boka
  • Distans Reconnective Healing 50 minuter, 300 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Jeanette Omra
(5 betyg)
Reconnective Healing
Presentkort

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
5 betyg
till Jeanette Omra
Jeanette är väldigt bra! Min energimassage var fantastisk. Hon hjälpte mig snabbt ner i ett meditativt tillstånd och jag var kvar i det under hela behandlingen. Hon tillbringade också tid efteråt med att prata igenom mitt energiflöde och hur jag kan tänka för att slappna av och balansera mig när jag är hemma. Jag kände mig väldigt omhändertagen och avslappnad både under och efter behandlingen. Jag uppskattade den lugna atmosfären i rummet och att det kändes väldigt personligt och inte alls kliniskt. Jag rekommenderar verkligen Jeanette
till Jeanette Omra
Kan varmt rekommendera Jeanette! Gick till henne för flera år sedan och hade då en jätte bra upplevelse. Kände mer glädje och mer energi. I början av året blev min syster sjuk och jag hamnade i stress och energi löshet. I våras gick jag på 3 behandlingar hos Jeanette, kände efter det mer ork och stabilitet i kroppen, mer fokus. Utan healingen hade jag aldrig orkat med det vi gått igenom i familjen. Har fått 2 ”påfyllningar” efter det och känner genast mer energi i kroppen.
till Jeanette Omra
Fint bemötande och en mycket avslappnande stund. Stressen släppte och jag upplevde en ny energi i min kropp, som jag ännu känner. Mycket tacksam.
till Jeanette Omra
Jag upplevde ett djupt inre lugn som jag inte upplevt förut. En ny sensation av värme kändes i händerna och huvet även en positiv rysning . Jag ser fram emot nästa behandling som är bokad 👍🏽 . Proffesionellt trevligt bemötande . Kan varmt rekommenderas!

Om företaget

Stärkande och balanserande Reconnective Healing för kropp och själ. Läs gärna mer på hemsidan www.unitycreation.se

Bilder