Vad vill du boka?

Boka tider nedan!

Ackrediterad enligt ICF, världens största branschförbund för professionella coacher. Vi har gedigen erfarenhet av utveckling av människor och organisationer. https://coachfederation.org

Jag brinner för att ge människor verktyg för att kunna välja bort oro, stress och offerkoftor och istället skapa handlingskraft, tillit, meningsfullhet och nya resultat. Du träffar mig både online via Skype, Zoom, på telefon samt i personliga möten både individuellt och i grupp. Jag coachar även på engelska. Och hur just du vill ha din leverans av stödet för utveckling av dina ledare, medarbetare eller din verksamhet anpassar vi utefter era behov för att se hur det bäst kan hjälpa er.  Kontakta mig gärna för att se hur jag kan bidra för er att komma vidare. 

"Jenny är utan tvekan en av de absolut mest professionella coacher jag någonsin haft förmånen att bli coachad av. Hennes genuina intresse för andra människor och hennes närvaro i samtalen gör att hon lyckas få sina klienter att komma till nya insikter och därigenom skapa motivation att genomföra de förändringar de behöver." - Dennis LarssonKlarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Jenny Andersson & Co

Tillsammans stärker vi era ledare, team och medarbetare genom att med kraftfulla verktyg skapa energi, motivation och hållbara individer och organisationer.

Vi erbjuder professionell coaching, teamutveckling, utbildningar, föreläsningar och kroppsbehandlingar. Ni möter oss både online och i våra härliga lokaler på Avenyn och Vasagatan i Göteborg.

Boka här eller kontakta oss för mer information!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 8-17
Adress
Kungsportsavenyen 10
411 36 Göteborg
Lorensberg
Öppna i Google Maps 🗗