Vad vill du boka?

Individuell coachning
Ledarutveckling
Team coaching
Föreläsningar
Mindfulness kurser 

Ackrediterad enligt ICF, världens största branschförbund för professionella coacher. Jag har tio års erfarenhet av professionell coaching och en PCC (professionell coach) ackreditering. Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Föreläsning

Lyckans Smed - utveckling av ditt personliga lederskap
Arbetsglädje
Stresshantering
Coachande ledarskap
Hållbar kommunikation för dig själv och andra

Läs mer via

www.sverigestalare.se/talare/jenny-andersson
www.saj.se

För mer information maila info@jenny-andersson.se

Vid förfrågan skickar vi en offert.

Föreläsning längd och omfattning kan varieras.

Online professionell coaching

Jenny Andersson & Co

Vi erbjuder individ och verksamhetsutveckling sedan tjugo år tillbaka. Tillsammans skapar vi fokus, arbetsglädje och hållbara resultat för ledare, chefer, team, egna företagare och organisationer. Jag arbetar även tillsammans med andra duktiga kollegor för behov av större uppdrag och skräddarsyr det du behöver för att uppnå dina mål.

All utveckling börjar hos dig själv. Jag brinner för att ge människor verktyg för att välja bort oro, stress och offerkoftor och istället skapa handlingskraft, tillit och meningsfullhet och nya resultat. Du träffar mig både online via Skype, Zoom, på telefon samt i personliga möten, både individuellt och i grupp. Coachning sker på både engelska och svenska.
Och hur just du vill ha leverans av stödet för utveckling av dina ledare, medarbetare eller din verksamhet anpassar vi efter era behov för att se hur det bäst kan hjälpa er. Kontakta mig gärna så att jag kan se hur jag kan bidra för er att komma vidare.

Telefon 0763410439
Webbsida
E-post
Adress
Kungsportsavenyen 10
411 36 Göteborg
Lorensberg
Öppna i Google Maps 🗗