Vad vill du boka?

Ledarutveckling
Föreläsningar
Individ- och teamutveckling - professionell coaching

Medarbetarutveckling 
Kroppsbehandlingar 
Mindfulness kurser
Värderingsgrunder och implementering

Ackrediterad enligt ICF, världens största branschförbund för professionella coacher. Vi har gedigen erfarenhet av utveckling av människor och organisationer. https://coachfederation.org

Boka tider nedan! 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Professionell coaching enligt ICF och INLPTA

Coaching är en inspirerande och kreativ process för att tillsammans med mig som din coach nå din fulla potential både privat och professionellt. Jag arbetar med coaching enligt ICF´s riktlinjer för professionell coaching och är utbildad NLP Trainer och professionellt certifierad coach (PCC) https://coachfederation.org med över 2500 timmars coaching och 10 års erfarenhet.

Jag coachar både online och genom att träffas fysiskt på mitt kontor på Avenyn 10.

Betalning sker antingen via avtal med företaget och faktureras direkt innan coaching alt via swish om du är privatperson.
Coaching är en inspirerande och kreativ process för att tillsammans med mig som din coach nå er fulla potential som ett effektivt team. Jag arbetar med coaching enligt ICF´s riktlinjer för professionell coaching och är utbildad NLP Trainer och professionellt certifierad coach (PCC) https://coachfederation.org med över 2500 timmars coaching och 10 års erfarenhet.

Teamutveckling sker på plats hos mig på Avenyn 10 alternativt på annan ort eller lokal som arrangeras för teamutveckling. Lokalkostnad tillkommer.

Betalning sker antingen via avtal med företaget och faktureras direkt innan coaching alt via swish om du är privatperson.

Föreläsningar

Turn your light on! (Inspirationsföreläsning)
Motivationsföreläsning för att skapa engagemang och hållbar utveckling samt att väcka tankar och strategier för att nå nya resultat.

Kan erbjudas som heldagskonferens eller kortare inspirationsföreläsning. Ex. frukostföreläsning hos er eller hos mig på Avenyn 10.

Läs mer om mina föreläsningar som talare hos
www.sverigestalare.se/talare/jenny-andersson
För mer information maila info@jenny-andersson.se

Jenny Andersson & Co

Tillsammans stärker vi era ledare, team och medarbetare genom att med kraftfulla verktyg skapa energi, motivation och hållbara individer och organisationer.

Vi erbjuder professionell coaching, teamutveckling, utbildningar, föreläsningar och kroppsbehandlingar. Ni möter oss både online och i våra härliga lokaler på Avenyn och Vasagatan i Göteborg.

Boka här eller kontakta oss för mer information!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Kungsportsavenyen 10
411 36 Göteborg
Lorensberg
Öppna i Google Maps 🗗