Vad vill du boka?

Individuell coachning
Ledarutveckling
Team coaching
Föreläsningar
Mindfulness kurser 

Ackrediterad enligt ICF, världens största branschförbund för professionella coacher. Jag har tio års erfarenhet av professionell coaching och en PCC (professionell coach) ackreditering. Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Jenny Andersson & Co

Vi erbjuder individ och verksamhetsutveckling sedan tjugo år tillbaka. Tillsammans skapar vi fokus, arbetsglädje och hållbara resultat för ledare, chefer, team, egna företagare och organisationer. Jag arbetar även tillsammans med andra duktiga kollegor för behov av större uppdrag och skräddarsyr det du behöver för att uppnå dina mål.

All utveckling börjar hos dig själv. Jag brinner för att ge människor verktyg för att välja bort oro, stress och offerkoftor och istället skapa handlingskraft, tillit och meningsfullhet och nya resultat. Du träffar mig både online via Skype, Zoom, på telefon samt i personliga möten, både individuellt och i grupp. Coachning sker på både engelska och svenska.
Och hur just du vill ha leverans av stödet för utveckling av dina ledare, medarbetare eller din verksamhet anpassar vi efter era behov för att se hur det bäst kan hjälpa er. Kontakta mig gärna så att jag kan se hur jag kan bidra för er att komma vidare.

Telefon 0763410439
Webbsida
E-post
Adress
Kungsportsavenyen 10
411 36 Göteborg
Lorensberg
Öppna i Google Maps 🗗