Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Coaching

Ledarskapscoaching främjar ditt företag då det ger chefer utrymme för ökad självmedvetenhet, nya insikter och reflektion. Vilka är dina styrkor och vad behöver du bli bättre på? Genom samtal, övningar, verktyg och handlingar leder coaching dig dit du vill.

Coachingprocessen skräddarsys efter ledaren och verksamhetens utmaningar, mål och vision. Stärkt företagskultur, ökad motivation, bättre konflikthantering, tydligare kommunikation och förhöjd arbetsglädje är bara några positiva effekter din verksamhet når med ledarskapscoaching.

JHW Coaching hjälper till att klargöra nuläge och önskade läge och leder dig från tanke till handling. 
Coaching hjälper dig att fokusera och prioritera i livet, så att du ska få mer av det som är viktigast för dig. Genom samtal, övningar, träning och handling leder individuell coaching dig dit du vill.

Processen
Vi benar först ut ditt nuläge och ditt önskade läge. Sen fokuserar vi på dina resurser och vad du behöver göra för att nå önskad positiv förändring. Vi klargör och stärker de strategier som för dig framåt, och medvetandegör eventuella hinder som kan uppstå. 

Coaching bygger på förtroende mellan klient och coach. Att våga öppna upp och lära känna sig själv genom vägledning, frågor och uppgifter. Första tillfället går vi igenom dina behov, utmaningar och förväntningar och coachen berättar om processen. Ingenting är bindande och vill du inte fortsätta med coaching tar vi inte heller betalt för första tillfället. Alla coacher arbetar under tystnadsplikt.

Vill du veta vad coaching kan göra för dig? Hör av dig så berättar vi mer!
Forskning visar att alla företag som satsat på coaching når bättre resultat och större arbetsglädje. Coaching stärker och utvecklar det friska i organisationen och minskar psykisk ohälsa, hög sjukfrånvaro och låg motivation.

Ett företag som tar tillvara på medarbetares kompetens når mer framgång. JHW Coaching erbjuder individuell coaching för chefer och medarbetare. Coachingprocessen skräddarsys efter medarbetarens och verksamhetens utmaningar, mål och vision.

Genom samtal, övningar, träning och handlingar leder vi dig och ditt team dit du vill. Hör av dig så berättar vi mer!

JHW Coaching

JHW Coaching erbjuder individuell coaching, företagscoaching, föreläsningar och workshops.

Vi coachar och inspirerar individer och företag till att se nya möjligheter, sätta rätt mål och nå dit.

Coaching fokuserar på dina styrkor och drivkrafter. Genom att lyssna, utmana och ge nya perspektiv hjälper vi dig att våga gå från tanke till handling och göra de positiva förändringar som är viktiga för dig. Med andra ord - vi coachar dig och ditt företag att nå dit du/ni vill.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig och ditt företag? Hör av dig med en intresseanmälan så berättar vi mer!

Telefon 0705-663737
Webbsida
E-post
Öppettider Kl 8:00-17:00
Adress
Repslagargatan 11
118 46 Stockholm
Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗