Boka nu och få 20% rabatt på alla nedanstående priser. Dras av i kassan. Gäller enbart nya kunder. Är du redan kund? Ta bort

Vad vill du boka?

Varmt Välkommen till JoSauvage Beauty!

Jag, Johanna Wild, är spec. auktoriserad hudterapeut och medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation). Även innehar gesällbrev och har internationellt Cidesco examen.
Självklart är du som kund behandlingsskadeförsäkrad på salongen.


Presentkort: Finns att köpa på salongen eller beställa via mejl och skickas via post.

----------------------

SOMMAR ERBJUDANDE!

Post Treatment - Traveling Kit from IMAGE Skincare ingår med ALLA kemiska peelingar

(OBS! Gäller ej sistaminuten bokningar)

----------------------

Salongen är kontantfri och det går bra att betala med kort eller via Swish.

Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 100% av behandlingspriset. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering. Ombokning/avbokning kan göras via telefon eller via mejla till boka@josauvagebeauty.com.

OBS! Salongen är belägrad 1 trapp upp utan hiss. Barnvagnar går bra att ställa på entréplan. 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ansikte

Just din huds behov står i fokus och vi börjar behandlingen med en hudanalys och konsultation. Därefter skräddar vi behandlingen efter dina behov och mål. I behandlingen ingår: Dubbel rengöring, hudanalys, anpassad peeling, enklare portömning, ansiktsmassage, mask anpassad efter din hudtyp.
Just din huds behov står i fokus och vi börjar behandlingen med en hudanalys och konsultation. Därefter skräddar vi behandlingen efter dina behov och mål. I behandlingen ingår: Dubbel rengöring, hudanalys, anpassad peeling, enklare portömning, ansiktsmassage, lyxig ansiktsmask anpassad efter din hudtyp. I behandlingen ingår alltid en handmassage eller skalpmassage.
En lättare "prova på" hudvårdsbehandling som inkluderar konsultation och hjälp med hudvårdsrekommendationer. I behandling ingår, rengöring, peeling, ansiktsmask och avslutande produkter. En skön expressbehandling som gör huden ren och fräsch.
Rengöring, peeling, ablator, fuktgivande mask.
En avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade serum. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras.

En säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

Behandling inleds med en uppfräschade och vårdande ansiktsrengöring samt en mjuk men effektiv peeling. Därefter genomförs önskad behandling med NBE. Just behandlingen med maskinen känns som en massage, och är väldigt avslappnande och behaglig. När halva ansiktet behandlats jämförs uppnått resultat med obehandlat område, för att du som kund kan anpassa behandling och säga till när du är nöjd. Vi avslutar behandlingen med en riktigt lyxig alginatmask. När masken lyfts av känns huden mjuk, smidig, lugn och otroligt återfuktad. Behandlingen avslutas med anpassade produkter.
Ett unikt duokoncept med dermabrasion och microneedling. En mekanisk peeling som rengör huden på djupet kombineras med en revolutionerande mikrokanalsteknik och specialutvecklade serum. En säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp. Banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

Hur går ansiktsbehandlingen till?
NBE Deep Skin består av 3 unika verktyg som kombineras med högkoncentrerande serum som tillsammans ger djupa effekter. Varje behandling inleds med rengöring, hudanalys och en mild peeling.

Därefter:
Steg 1: Ablatorn- effektiv mekanisk peeling
Ablatorn som är ett verktyg som "slipar" huden från döda hudceller och ojämnheter och som förbereder huden för nästa steg.
Steg 2: Infusorn- öppnar upp microkanaler i huden
Med hjälp av Infusorn öppnar vi upp och skapar massor med små microkanaler i huden så att dom aktiva ingredienserna i dom utvalda specialserumen kan slussas djupare ner i huden.
Steg 3: Correctorn- effektiv punktbehandling
Correctorn är ett specialdesignat verktyg där vi kan punktbehandla svåråtkomliga områden med hög precision.

Vi avslutar behandlingen med en riktigt lyxig alginatmask. När masken lyfts av känns huden mjuk, smidig, lugn och otroligt återfuktad. Behandlingen avslutas med anpassade produkter.
En kombinationsbehandling med NBE Deep Skin och NBE 1000 för en total upplevelse och det optimala resultatet.

Varje behandling inleds med rengöring, hudanalys och en mild peeling. Därefter påbörjas NBE Deep Skin; En mekanisk peeling som rengör huden på djupet kombineras med en revolutionerande mikrokanalsteknik och specialutvecklade serum. Efterföljs av NBE 1000; En avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade serum. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. Vi avslutar behandlingen med en riktigt lyxig alginatmask. När masken lyfts av känns huden mjuk, smidig, lugn och otroligt återfuktad. Behandlingen avslutas med anpassade produkter.
IMAGE kemiska peelingar avlägsnas det yttre cellagret av döda hudceller vilket stimulerar nybildning av frisk vävnad. De aktiva substanserna i en kemisk peeling arbetar på olika problemområden i huden vilket gör att vi kan anpassa behandlingen för att uppnå det resultat du önskar. IMAGE erbjuder både mildare kemiska peelingar och starkare peelingar med mer djupgående och hållbara resultat.

Jag skräddarsyr din behandling efter vad som passar dig bäst. Val av syra beror på vilka områden och resultat du önskar samt vilket skick din hud är i vid behandlingstillfället.

I behandling ingår rengöring, hudanalys, anpassad kemisk peeling, lugnade mask och avslutande produkter.
Denna revolutionerande behandling som utförs i fyra lager kommer att ändra din syn på hud i en enda behandling. Tillgodose huden med höga doser av de mest sofistikerade formerna av C-vitamin för hudföryngring. Glykolsyra och mjuka men högaktiva enzymer som påskyndar cellomsättningen för att ge lyser, strama och ljusa upp huden med bara en behandling.

Även kallad 4-Layer Peel
Layer 1: Signature Peel
Layer 2: Resurfacing Mask
Layer 3: Signature Peel
Layer 4: Vital C Enzyme Mask

Efter 4 lager av peeling tvättas av avslutas behandlingen med en återfuktande och lugnade IMAGE Biomolecular Sheet Mask. Behandlingen avslutas med anpassade produkter.

Fransar & Bryn

By Bexter är ett lashlift med keratin för dina naturliga ögonfransar. Det öppnar upp ditt öga och ger en piggare blick. Dina fransar får en fin böj, färgas in och behandlas med keratin som stärker och vårdar dina fransar.
Rekommenderas även att köpa en genomskinlig keratinmascara med hem för att förlänga effekten utav ditt lash lift, samt stärka och vårda dina fransar på en daglig basis.

VIKTIGT! Kom osminkad till behandlingen. Använd inte vattenfast mascara på 48 timmar INNAN bokad behandling. Mascara eller annan ögonmake up får ej användas EFTER behandling på 48 timmar.
Yumi Lashes är en revolutionerande, professionell fransbehandling speciellt framtagen för dem som är allergiska och känsliga mot färg, kemikalier, mascara, franslim, sminkborttagningsprodukter etc., därför innehåller det varken starka kemikalier eller hormoner. Varje enskild frans lyfts och fylls inifrån med färg, keratin och vitaminer. Fransarna består av 93% keratin och ju mer keratin de har desto mer välmående är dina fransar, de håller längre och står bättre emot väder och föroreningar. Passar perfekt för de som har skadat sina fransar eller söker ett mer naturligt utseende och tar bara 60-90 minuter, effekten är omedelbar och varar i 6-12 veckor.

Bortsett från skönhetsaspekten hjälper Yumi Lashes även dig som har nedåt växande fransar. När över- och underfransar trasslar in sig i varandra irriterar de ögat och när du använder fingrarna för att rätta till det riskerar du att tillföra smuts och bakterier i ögat. Har du oturen att din ögonform gör att du ser ledsen ut kan Yumi Lashes hjälpa dig att lyfta ögonen och ge dig en piggare look så du inte behöver riskera att missa något i ditt sociala liv och din karriär på grund av din ögonform.
Färgning av fransar
Brynfärgning ink plockning
Frans & Brynfärgning inkl plockning

Sockring / Sugaring / Sockervaxning

Armhålorna, ej överarmarnas undersida.

Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, annars kan ex. onödig smärta uppstå.
Är håret för långt bör det trimmas (49 kr), så spara pengar och gör det gärna innan besöket…
Sockring -Mycket mer skonsam och mindre smärtsam hårborttagning än exempelvis vaxning.
Efter första behandlingen varar resultatet oftast i 3-4 veckor, görs då en ny behandling varar resultatet oftast 4-6 veckor. Det bästa är att behandlingen inte sällan leder till permanent hårborttagning! Du kommer troligen märka en uttunning av hårväxten redan efter första behandlingen!
Borttagning av hårväxten längst bikinilinjen.

Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, annars kan ex. onödig smärta uppstå.
Är håret för långt bör det trimmas (49 kr), så spara pengar och gör det gärna innan besöket…

Sockring -Mycket mer skonsam och mindre smärtsam hårborttagning än exempelvis vaxning.

Efter första behandlingen varar resultatet oftast i 3-4 veckor, görs då en ny behandling varar resultatet oftast 4-6 veckor. Det bästa är att behandlingen inte sällan leder till permanent hårborttagning! Du kommer troligen märka en uttunning av hårväxten redan efter första behandlingen!
Från ambågsleden och ända ut till fingertopparna.

Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, annars kan ex. onödig smärta uppstå.
Är håret för långt bör det trimmas (49 kr), så spara pengar och gör det gärna innan besöket…

Sockring -Mycket mer skonsam och mindre smärtsam hårborttagning än exempelvis vaxning.

Efter första behandlingen varar resultatet oftast i 3-4 veckor, görs då en ny behandling varar resultatet oftast 4-6 veckor. Det bästa är att behandlingen inte sällan leder till permanent hårborttagning! Du kommer troligen märka en uttunning av hårväxten redan efter första behandlingen!
Halva ben. Här ingår allt från knäna och ner till och med tårna.

Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, annars kan ex. onödig smärta uppstå. Är håret för långt bör det trimmas (49 kr), så spara pengar och gör det gärna innan besöket.

Sockring -Mycket mer skonsam och mindre smärtsam hårborttagning än exempelvis vaxning.

Efter första behandlingen varar resultatet oftast i 3-4 veckor, görs då en ny behandling varar resultatet oftast 4-6 veckor. Det bästa är att behandlingen inte sällan leder till permanent hårborttagning! Du kommer troligen märka en uttunning av hårväxten redan efter första behandlingen!
Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, annars kan ex. onödig smärta uppstå. Är håret för långt bör det trimmas (49 kr), så spara pengar och gör det gärna innan besöket.

Sockring -Mycket mer skonsam och mindre smärtsam hårborttagning än exempelvis vaxning.

Efter första behandlingen varar resultatet oftast i 3-4 veckor, görs då en ny behandling varar resultatet oftast 4-6 veckor. Det bästa är att behandlingen inte sällan leder till permanent hårborttagning! Du kommer troligen märka en uttunning av hårväxten redan efter första behandlingen!
Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, annars kan ex. onödig smärta uppstå.
Är håret för långt bör det trimmas (49 kr), så spara pengar och gör det gärna innan besöket…

Sockring -Mycket mer skonsam och mindre smärtsam hårborttagning än exempelvis vaxning.

Efter första behandlingen varar resultatet oftast i 3-4 veckor, görs då en ny behandling varar resultatet oftast 4-6 veckor. Det bästa är att behandlingen inte sällan leder till permanent hårborttagning! Du kommer troligen märka en uttunning av hårväxten redan efter första behandlingen!
Från axeln och ända ut till fingertopparna, ej armhålan.

Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, annars kan ex. onödig smärta uppstå.
Är håret för långt bör det trimmas (49 kr), så spara pengar och gör det gärna innan besöket…

Sockring -Mycket mer skonsam och mindre smärtsam hårborttagning än exempelvis vaxning.

Efter första behandlingen varar resultatet oftast i 3-4 veckor, görs då en ny behandling varar resultatet oftast 4-6 veckor. Det bästa är att behandlingen inte sällan leder till permanent hårborttagning! Du kommer troligen märka en uttunning av hårväxten redan efter första behandlingen!
Hela ben. Här ingår allt från gränsen till bikinin, till och med tårna.

Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, annars kan ex. onödig smärta uppstå. Är håret för långt bör det trimmas (49 kr), så spara pengar och gör det gärna innan besöket.

Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, annars kan ex. onödig smärta uppstå. Är håret för långt bör det trimmas (49 kr), så spara pengar och gör det gärna innan besöket.

Sockring -Mycket mer skonsam och mindre smärtsam hårborttagning än exempelvis vaxning.

Efter första behandlingen varar resultatet oftast i 3-4 veckor, görs då en ny behandling varar resultatet oftast 4-6 veckor. Det bästa är att behandlingen inte sällan leder till permanent hårborttagning! Du kommer troligen märka en uttunning av hårväxten redan efter första behandlingen!
Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, annars kan ex. onödig smärta uppstå. Är håret för långt bör det trimmas (49 kr), så spara pengar och gör det gärna innan besöket.

Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, annars kan ex. onödig smärta uppstå. Är håret för långt bör det trimmas (49 kr), så spara pengar och gör det gärna innan besöket.

Sockring -Mycket mer skonsam och mindre smärtsam hårborttagning än exempelvis vaxning.

Efter första behandlingen varar resultatet oftast i 3-4 veckor, görs då en ny behandling varar resultatet oftast 4-6 veckor. Det bästa är att behandlingen inte sällan leder till permanent hårborttagning! Du kommer troligen märka en uttunning av hårväxten redan efter första behandlingen!
Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, annars kan ex. onödig smärta uppstå.
Är håret för långt bör det trimmas (49 kr), så spara pengar och gör det gärna innan besöket…

Sockring -Mycket mer skonsam och mindre smärtsam hårborttagning än exempelvis vaxning.

Efter första behandlingen varar resultatet oftast i 3-4 veckor, görs då en ny behandling varar resultatet oftast 4-6 veckor. Det bästa är att behandlingen inte sällan leder till permanent hårborttagning! Du kommer troligen märka en uttunning av hårväxten redan efter första behandlingen!
Mindre områden så som Överläpp, Haka eller Bryn

Kropp

En avkopplande behandling som verkar renande och uppmjukande på huden. Ingår: Rengöring, peeling, ånga, portömning, djuprengörande mask. Tillägg kemisk peeling i ryggbehandling 250 kr.

Snabb behandling som ger bra resultat! Tar bort döda hudceller och lämnar rygghuden mjuk och len. Förbättrar blodcirkulationen och motverkar acne på ryggen.
En banbrytande metod med djupgående effekter mot stela och spända muskler. Behandling genomförs med elektromagnetisk energi kombinerat med värme och en specialutvecklad massagekräm.

Upplev en avslappnande massage som på kortare tid åstadkommer en varmare, mjukare och mer elastisk muskel och vävnad. Kroppen blir lättare avslappnad och kan bättre och mer effektivt ta till sig behandlingen. Spänningar vid smärttillstånd motverkas och den har en lugnande effekt på kroppens muskulatur. NBE massage är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje område och önskat resultat.

Tjänster

Hur är din hudhälsa? Välkommen att boka en kostnadsfri hudvårdskonsultation. Under hudkonsultationen får du veta vilken hudtyp du har, vilken typ av behandling samt vilka hudvårdsprodukter som passar bäst för dig.
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

JoSauvage Beauty

Unna dig en stund där du och din hud står i fokus med tid för återhämtning. JoSauvage Beauty är en skönhetssalong för dig som uppskattar personligt bemötande i kombination med önskvärda resultat.

På JoSauvage Beauty skräddarsys resultatinriktade behandlingar efter dina behov och önskemål. Jobbar med speciellt utvalda varumärke som förstärka varje persons individuella naturliga skönhet och väljer alltid passande produkter utefter hudtyp och hudens dagsform för bästa resultat.

Välkommen till JoSauvage Beauty!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Surbrunnsgatan 45
113 48 Stockholm
Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗