Vad vill du boka?

Joy of Change - en liten alternativ medicinsk mottagning med stort hjärta i centrala Göteborg!
Just nu tar jag emot på Kjellbergsgatan 2, i gamla lokaler.
(Postadress är dock Aschebergsgatan 21.)

Jag lyssnar på vad du önskar förändra i ditt liv, såväl fysiska som mentala och/eller känslomässiga tillstånd. Ditt välbefinnande står i fokus. Ibland behövs behandling för att lindra symptom. Eller vi tillsammans letar fram orsaken till symptom, det som blockerar läkningen. Att bidra till att reducera all typ av stress är en väsentlig del av behandlingen.
Är du osäker på vilken behandlingsform som passar dig, önskar få mer information och känna in, så går det bra att boka en kostnadsfri konsultation 20 på min. Kan också göras via telefon.

Det är också möjlighet att boka fler tider till reducerat pris. Se prislistan på hemsidan: 
http://www.joyofchange.se/sv/priser ;
Skriv in i ’Noteringar’ när du bokar din tid om du önskar fler behandling. Faktura kommer i separat mail eller du betalar beloppet vid första behandlingen. 

Skulle ingen tid passa i kalendern så ta kontakt. Alla tider läggs inte ut.


Välkommen!

Lovisa Rosenberg
Telefon/sms: 0768 944 979 eller epost: lovisa@joyofochange.se

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

ENERGI BEHANDLING

En PSYCH-K session går väldigt bra att genomföras via Skype.
Optimal Health Balance - En kraftfull grundbalansering.

Vi balanserar 22 par övertygelser för hälsa och välbefinnande relaterade till de psyko-neuro-endokrina-immunologiska system. Dessa övertygelser har en stark koppling till människor med en hög funktionsnivå när det gäller hälsa och välbefinnande. Efter att balanseringen är fullförd sätter vi ihop en handlingsplan. Den här balanseringen är en fantastisk möjlighet för att må bra nu och i framtid!
I denna enkla, trygga och ofta lekfulla metod skapas möjlighet för förändring av begränsade uppfattningar om oss själva och vår omgivning. Vi kan omvandla upplevelsen av oro till lugn, stress till tillit, för situationer som varit, är nu och kommer i framtiden. PSYCH-K är en metod där vi tar hänsyn till kroppen, sinnet och själen, då dessa hänger ihop och påverkar varandra.

När kan PSYCH-K vara en väg till förändring?
Du vet vad du vill ändra på men resultaten uteblir och du kommer inte vidare. Det kan beröra flera aspekter av ditt liv: arbetet, förhållanden, familjen, din personliga utveckling, fysiska problem, vanor, tankar och känslor. Konkreta situationer - upplevda, närvarande eller kommande - som du upplever som obehagliga, stressande eller skrämmande. Det kan också handla om mer grundläggande uppfattningar om dig själv, andra och livet generellt.
Vi kan tillsammans finna orsaken bakom kroppsliga symtom.

ZONTERAPI

En zonterapi behandling kan fokusera på välbehag, avstressning och förebyggande. Det ska kännas skönt med massage av fötterna, så du bestämmer hur hårt det ska masseras. Till lugn musik (om du vill) kommer kroppen enklare till ro. Det är sällan man känner sig så avslappnad som efter zonterapi, säger klienter ofta.
Det blir ett välförtjänt avbrott i en stressig vardag. Fungerar jättebra som friskvård, vilket flera arbetsgivare stöttar. Eller varför inte ge detta som ett presentkort till någon du tycker om!?
Zonterapi/reflexologi är baserat på att fötter, öron, ben och rygg har zoner som återspeglar olika organ och kroppsdelar. Genom att massera dessa påverkas de olika kroppsdelarna; cirkulationen ökar och läkningsprocesser sätter igång. Också känslor och emotioner kan påverkas och läka ut.
Lovisa fokuserar behandlingen på fötternas och öronens zoner.
Denna tid bokas för behandling av migrän, magproblem, sömnproblem, fertilitetsproblem, pms och andra hormon-obalanser, problem med urinvägarna eller andra inflammationer (problem som slutar på -it) . Tiden passar också om du vill ha en extra lång avslappnande fotmassage.
Ta kontakt om du undrar om zonterapi kan hjälpa dig!

Joy of Change AB

Här erbjuds både friskvård och personlig utveckling med hjälp av olika kroppsterapier och mentala balanseringar Att med omtanke se hela människan - kroppen, sinnet och själen - och ge vägledning ska du hitta din väg till att må bättre och trivas mer med livet och dig själv.

Telefon 0768 944 979
Webbsida
E-post
Öppettider Se tidsboknings kalendern!
Adress
Kjellbergsgatan 2
411 32 Göteborg
Johanneberg
Öppna i Google Maps 🗗