Vad vill du boka?

Joy of Change - en liten mottagning med stort hjärta i centrala Göteborg!

Här lyssnar vi på vad du önskar förändra i ditt liv, såväl fysiska som mentala och/eller känslomässiga tillstånd. Ditt välbefinnande står i fokus. Ibland behövs behandling för att lindra symptom. Eller vi letar fram orsaken till symptom, det som blockerar läkningen. Att bidra till att reducera all typ av stress är vi bra på!

Skulle ingen tid passa i kalendern, ring/sänd sms. Alla tider läggs inte ut i kalendern.
Telefon Lovisa; 0768 944 979. Telefon Shirin; 0702 543 280


Om du är osäker på vad du vill eller behöver så boka Konsultation 90 min så börjar vi där. Eller hör av dig.

Välkommen!
Lovisa & Shirin
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

ENERGI BEHANDLING

En PSYCH-K session går väldigt bra att genomföra via Skype. Jag "kopplar in" mig på din energi och gör muskeltestningen på min kropp. Men det är du som gör balanseringarna. Vägledningen blir enkel när vi kan se varandra.
I denna enkla, trygga och ofta lekfulla metod omvandlas undermedvetna tankemönster. När kan PSYCH-K vara en väg till förändring?

Du vet vad du vill ändra på men resultaten uteblir och du kommer inte vidare. Det kan beröra flera aspekter av ditt liv: arbetet, förhållanden, familjen, din personliga utveckling, fysiska problem, vanor, tankar och känslor. Konkreta situationer - upplevda, närvarande eller kommande - som du upplever som obehagliga, stressande eller skrämmande. Det kan också handla om mer grundläggande uppfattningar om dig själv, andra och livet generellt.
Och om orsaken bakom kroppsliga symtom.

KONSULTATION

Den här tiden bokar du när du är osäker på vilken behandlingform som är bäst för dig, om vi ska kombinera olika behandlingsformer eller om det är första gången så vi behöver extra tid för kartläggning av dina behov och önskningar.

ZONTERAPI

En zonterapi behandling kan fokusera på välbehag, avstressning och förebyggande. Det ska kännas skönt med massage av fötterna, så du bestämmer hur hårt det ska masseras. Till lugn musik (om du vill) kommer kroppen enklare till ro. Det är sällan man känner sig så avslappnad som efter zonterapi, säger klienter ofta.
Det blir ett välförtjänt avbrott i en stressig vardag. Fungerar jättebra som friskvård, vilket flera arbetsgivare stöttar. Eller varför inte ge detta som ett presentkort till någon du tycker om!?
Zonterapi/reflexologi är baserat på att fötter, öron, ben och rygg har zoner som återspeglar olika organ och kroppsdelar. Genom att massera dessa påverkas de olika kroppsdelarna; cirkulationen ökar och läkningsprocesser sätter igång. Också känslor och emotioner kan påverkas och läka ut.
Lovisa fokuserar behandlingen på fötternas och öronens zoner.
Denna tid bokas för behandling av migrän, magproblem, sömnproblem, fertilitetsproblem, pms och andra hormon-obalanser, problem med urinvägarna eller andra inflammationer (problem som slutar på -it) . Tiden passar också om du vill ha en extra lång avslappnande fotmassage.
Ta kontakt om du undrar om zonterapi kan hjälpa dig!

Joy of Change AB

Här erbjuds både friskvård och personlig utveckling med hjälp av olika kroppsterapier, mentala balanseringar, kostvägledning och milda träningsformer. Att med omtanke se hela människan - kroppen, sinnet och själen - och ge vägledning ska du hitta din väg till att må bättre och trivas mer med livet och dig själv.

Telefon 0768 944 979
Webbsida
E-post
Adress
Aschebergsgatan 21
41127 Göteborg
Vasastaden