Joy4Life - Göteborg

betyg4.9 Fantastiskt bra(13 betyg)
Wrangelsgatan 11, 416 62, Göteborg
Välkommen! Är du trött på att vara trött? Här finner du behandlingar som ger dig kraft och energi. Söker du en behandling med Yoni massage eller vaginal massage? Hos mig på Joy4Life kan du få behandling med yoni-massage, även kallad vaginal massage eller yoni dearmorering. Dearmorering/ de-armouring och Yoni de-armouring är en intensiv healingprocess som lösgör det förflutnas grepp i kroppen, friger och expanderar livsenergi och stimulerar vitalitet och lycka. Genom olika trauma och erfarenheter så lägger vi på oss en rustning på kroppen för att skydda oss. Denna rustning kan hindra att livskraften får flöda fritt i kroppen. Yoni de-armouring Dearmorering ingår även du önskar det. Expressens journalist var hos Joy4Life på dearmorering / yonimassage Finns att läsa på nätet www.joy4life.se under media alt. https://www.expressen.se/premium/halsa/anne-jag-borjar-grata-under-yonimassagen/ Transformerande healing: En djupverkande healing som transformerar tung energi, frigör blockeringar som hindrar ett fritt flöde i kroppen. Det är kärleksfullt helande och frekvenshöjande healing. Vi kan jobba med att transformera känslor och emotioner som orsakar obehag i kroppen. Ju mer öppen och redo du är till förändring desto kraftfullare blir din transformation. Denna session kan ge djup personlig transformation som gör att din livsenergi frigörs, förnyas och uppdateras. Livmoders wombhealing / massage: Nu är tiden mogen och det är dags att läka vår livmoderkraft. En session där vi ger livmodern välsignelser och livmodern får en chans att läka på djupet. Det är en mycket avslappnande massage / healing som är djupt helande. Du får en helande och mjukgörande massage där jag ger energi till dina blockeringar. För dig som vill återupptäcka och läka din "womb", din livskälla och din magiska och vackra gudomliga urkraft Adress: Stockholm är Karlbergsvägen 54 & Göteborg på Wrangelsgatan 11, Lunden OBS! Sessionen förbetalas med Swish 1235267232 eller bankgiro. 466-4652 25% moms tillkommer för företag. Får du dina friskvårdspengar via Actiway eller wellnet? Joy4Life är ansluten. Avbokning skall ske senast 5 dagar före din bokade tid. I annat fall debiteras 100% av priset. Med värme Annelie Hellström www.joy4life.se

Boka tjänst

Behandlingar / Göteborg

 • Parsession - dearmorering - Göteborg 120 minuter, 3 000 kr · Mer info
  Boka
 • Shamansk dearmorering - Full body dearmouring - Göteborg 120 minuter, 2 500 kr · Mer info
  Boka
 • Transformerande healing - Göteborg 120 minuter, 2 500 kr · Mer info
  Boka
 • Livmoders wombhealing / massage - Göteborg 90 minuter, 1 900 kr · Mer info
  Boka
 • Yoni-massage - Dearmorering / yoni de-armouring - Vaginal dearmorering - Göteborg120 minuter, 2 500 kr · Mer info
  Boka

Utbildning / ceremoni / retreat

 • Årsprogram anmälningsavgift (företagare)60 minuter, 3 750 kr · Mer info
  Boka
 • Shamansk dearmorering - Årsprogram - Anmälningsavgift Privatperson 60 minuter, 3 000 kr · Mer info
  Boka
 • Shakti Power Awakening weekend4 400 kr · Mer info
  Boka
 • Shakti Power Awakening - Retreat i Varkala i södra Indien 13 500 kr · Mer info
  Boka
 • Shamansk dearmorering & wombhealing - Årsprogram 29 500 kr · Mer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
13 betyg
Tack 🙏
Anneli är amazing, varm och närvarande.
Kan varmt rekommendera yoni dearmorering hos Anneli, en kraftfull och vacker behandling. Att få känna sig helt trygg, ligga på mjuk madrass, bli insmord i varma oljor med ljuvlig musik och levande ljus, ger ett lugn och tillit att släppa på trauman och smärta, att få gråta, skrika och skratta är förlösande och allt känns naturligt när man är hos Anneli.
Kärlek

Om företaget

Med insikt och intuition hjälper jag dig att möta dig själv och finna en bättre balans i livet. Jag vill hjälpa dig nå en djup känsla av helhet, harmoni och skönhet i ditt liv. Tillsammans möter vi kärleksfullt det som händer i ditt liv och öppnar upp nya goda tillstånd som passar just för dig. Jag erbjuder dearmorering, wombhealing, yonimassage, coachning, har även retreater och utbildningar.

Bilder