Boka Tejpning 15 min , 100,00 kr

Här använder jag en speciell tejp som utvecklats inom sjukgymnastik och rehabilitering. Tejpen appliceras direkt på din hud av mig efter vi gjort några tester för att se hur den ska sitta. Tejpens funktion är att hjälpa olika muskelgrupper att t.ex. slappna av, öka rörligheten, aktiveras eller att ta ner svullnad. Tejpen kan sitta på i flera dagar och du kan leva och röra dig som vanligt under tiden. Tejpning är en otroligt kostnadseffektiv behandling som ger väldigt goda resultat. Tejpbingen tar 10-15min.
Fråga mig gärna min egna historia kring tejpning. Den botade min förlamning! Du kan även köpa en egen Tejprulle och ta med så sparar du lite pengar.

_MG_6343 sv.jpg

J.S Massage och hälsa Skurup

Mina förebilder har i alla åren varit män och kvinnor som genom träningen inspirerat mig att vilja utvecklas inom hälsa och träning.
”Låt inte din kropp hindra från att göra saker, ta hand om den och gör desto mer.”
Intresset och viljan att förstå kroppen kom väldigt naturligt. Jag växte upp i en aktiv och hälsomedveten familj (utanför Skåne-Tranås). Med föräldrar som uppmuntrade och motiverade mig (och mina syskon) började jag träna tidigt, vännerna tränade och familjens semestrar var alltid aktiva. Jag utbildade mig 2014, jag har arbetat som personlig tränare, kostrådgivare och massör i 2år, och nu får möjligheten att starta upp mitt eget.

Min vision med företaget

Att Skapa en smärtfri vardag och förebygga skador.
"En öm muskel är ingen frisk muskel"

Telefon 0723199066
Webbsida
E-post
Öppettider Mån 17- 21
Tisdag 14-20
Onsdagar 9-20
Torsdag 15-20
Fredagar 9-17

Akuttid kan finnas tillgängligt, släng iväg ett sms så ser jag om jag kan trycka in dig!
Adress
Norra Industrigatan 5
274 30 Skurup
Öppna i Google Maps 🗗