Boka Botox 1 område

Toxin

Påfyllning på återbesöket ingår i priset.
Botox är ett protein som får musklerna att slappna av och används för att ta bort ofrivilliga linjer och rynkor som kan botas genom att man får vissa muskler att slappna av. Botox blandas ofta ihop med fillers som man använder för att fylla ut och forma delar av ansikte.

Toxin blockerar de nervsignaler som gör att en muskel dras samman. Därmed minskar muskelns funktion vilket gör att de linjer och rynkor som uppkommer då man ler, kisar eller rynkar pannan, mjukas upp och blir mindre framträdande. Med hjälp av toxin kan man förebygga uppkomsten av linjer och rynkor i ansiktet. Argrynkan mellan ögonbrynen, kråksparkar runt ögonen och de horisontella linjerna i pannan är de vanligaste områdena som behandlas med toxin. Full effekt uppnås vanligtvis en till två veckor efter behandling och effekten brukar vara cirka tre till fyra månader.
Ta bort rynkyr och fina linjer, med hjälp av muskelavslapnande medel.
Ta bort rynkor, rynkor runt munnen & i pannan med Botox i Stockholm, Älvsjö Centrum Julash Beauty Clinic.
Områden vi behandlar:

Panna
Argrynka "bekymmersrynkan" Glabella samt ögonbryn
”kråksparkar” linjerna vid sidan om ögonen

ssk bild.jpg

JuLash

Din Resa Börjar Här

På Julash Beauty Clinic tror vi att våra kunder och deras individuella behov kommer först. Men i en bransch som översvämmas med nya produkter och förfaranden måste vi se till att hälsa och säkerhet går i första hand. Vi tar därför en försiktighetsåtgärd och väljer alltid säkra och testade lösningar.

Våra specialister kommer att göra sitt yttersta för att lära känna sina kunder och arbeta med dem för att hitta rätt behandling för alla problem de kan ha.

Om du vill höra mer om vår skönhetsbehandlingsklinik, kontakta oss idag.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag 9-19
Tisdag 9-19
Onsdag 9-19
Torsdag 9-19
Fredag 9-19
Adress
Götalandsvägen 215
125 31 Älvsjö
Älvsjö
Öppna i Google Maps 🗗