Vad vill du boka?

Ett nytt år har börjat och väldigt många kämpar med att upprätthålla olika dieter för att klara av sitt nyårslöfte om att  ner i vikt. De räknar kalorier, väger sig på vågen dagligen och ser sig själv i spegeln och klämmer på områden de önskar vore mindre. 

Jag är här för att berätta för er alla att dieter oavsett sort förstör vår relation till mat och tar upp en alldeles för stor del av våra liv. 

Under våren med start i början på mars kommer jag att ha föreläsningar där jag informerar om hur dieter förstör vår relation till mat och till våra kroppar samt hur du kan läka den relationen. Du kommer äntligen att kunna leva det hälsosamma liv som du tänker att du ska börja med varje år.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Kostrådgivning

Hälsoprofilen är det första steget i en kostrådgivning.

Hälsoprofilen skapar vi tillsammans genom att du besvarar ett antal frågor angående din livsstil och dina kostvanor.
Jag behöver veta så mycket information om dig som möjligt för att förstå ditt utgångsläge.
Du får även berätta för mig ditt mål med kostrådgivningen.

Till vårat nästa möte kommer du att få i hemläxa att föra en kostdagbok under 3 dagar (minst en helgdag) som ska vara så detaljerad som möjligt.

Kostdagboken skickar du sedan till mig via mejl en vecka innan möte nummer 2.
Vid möte nummer två har jag skapat en detaljerad hälsoprofil som inkluderar dina kostvanor.
I din profil ser jag vilka förändringar som anses påverka din hälsa till det bättre eller vanor som du ska upprätthålla.

Utifrån ditt mål med kostrådgivningen och med information från profilen skapar vi delmål och du får enkla hemläxor som du kan applicera i din vardag.

Observera att oavsett vad du vill uppnå med din kostrådgivning kommer du inte att få några förbud eller specifika dieter. Det skapar bara missnöje och ångest.
Dessa små förändringar ska kännas inspirerande, inte påtvingande!

Du kommer även att få enkel kunskap om våra näringsämnen som är viktiga att veta och som kommer att hjälpa dig att navigera dig i den enorma hälsodjungen som finns.
Det tar ungefär 3 veckor att etablera en ny vana och det kan vara bra att komma på ett uppföljningsmöte efter dessa veckor.
Under ett uppföljningsmöte har vi möjligheten att se över om vi behöver genomföra någon förändring för att det ska gå ännu lättare för dig att fortsätta med dina nya vanor.

Kanske du vill lägga till ytterligare någon vana eller har du några frågor som du behöver få svar på? Har det uppstått några problem eller svårigheter? Eller vill du se om dina kostvanor har haft någon betydelse för din hälsa?

Ett uppföljningsmöte kan du boka in hur ofta du vill.

Massagebehandlingar

Helkroppsmassage består av behandling av rygg och axlar, sätesmuskler, benen, armarna och avslutas med ansiktsmassage.
Massagebehandlingen skräddarsys utifrån dina problemområden. Du som kund har valt längden på massagebehandlingen vid bokningen och sedan diskuteras dina problemområden vid behandlingstillfället.
Massagebehandlingen skräddarsys utifrån dina problemområden. Du som kund har valt längden på massagebehandlingen vid bokningen och sedan diskuteras dina problemområden vid behandlingstillfället.
Massagebehandlingen skräddarsys utifrån dina problemområden. Du som kund har valt längden på massagebehandlingen vid bokningen och sedan diskuteras dina problemområden vid behandlingstillfället.
Detta är en avslappningsmassage för hela huvudet.
Behandlingen utförs med lite massageolja och endast mjuka rörelser.
Passar bra för dig som vill slappna av efter en stressig dag på jobbet eller om du vill ta hand om dig lite extra.
Våra händer exponeras varje dag och utsätts för svåra påfrestningar. De består av muskler, senor, nerver och ben och både våra händer och handleder kan bli nästan lika ömma och värkande som exempelvis våra fötter.

Den här behandlingen kan alla ha nytta av!
En triggerpunkt är en skada i en muskel som har orsakats av överansträngning. Från triggerpunkten skickas signaler till det centrala nervsystemet (CNS) i hjärnan, vilket i sin tur åstadkommer att indvider upplever smärta någon annanstans.
Dessa smärtområden har kartlagts och pekar ut åt vilket håll triggerpunkterna i olika områden strålar samt i vilka områden individer upplever smärtan.

Ett exempel på strålad smärta är triggerpunkter i spända axlar som skapar strålning upp i huvudet. Symtomet för den smärtan är spänningshuvudvärk.
Andra smärttillstånd som triggerpunkter kan åstadkomma är musarm och brännande värk mellan skulderbladen.

Under behandlingen trycker jag på dessa triggerpunkter och får dina muskler att slappna av igen.
Observera att detta är inte en massagebehandling utan endast triggerpunktsbehandling.

Vill du ha triggerpunkter i din massagebehandling bokar du in en massage och säger till mig vid behandlingstillfället.
sfkm32.jpg

Kärlek till hälsa friskvård och välmående i Hälsingland

Kärlek till hälsa är ett företag som erbjuder skräddarsydda massagebehandlingar för ömma och spända muskler och individuell kostrådgivning i centrala Söderhamn.
Jag som driver företaget heter Julia Eriksson och är massör, hälsopedagog och kostrådgivare

Ta hand om dig och din hälsa!
Jag är ansluten till både Wellnet och Actiway!

Telefon 073-8203483
Webbsida
E-post
Öppettider Blandade öppettider.
Adress
Abraham Bäckgatan 9D
826 39 Söderhamn
Söderhamn