1. Hem
  2. Kurser Falkenberg

Kappahl Falkenberg Kronan Shopping

betyg4.8 Fantastiskt bra(5 betyg)
Sandgatan 1, 311 31, Falkenberg
Behöver din garderob en inspirerande uppdatering eller behöver du kanske tips för att hitta din stil som passar ditt liv och alla tillfällen? Vår personliga stylist kan hjälpa och guida dig till en garderob som funkar nu och långt framöver. Med hjälp av vår proffsiga personliga stylist får du hjälp med att hitta din stil som passar just dig och dina behov bäst. Vare sig du behöver en helt ny garderob eller bara hitta den perfekta klänningen till festen, så hjälper vi dig. Mötet är gratis för dig som medlem! Hittar du inte en tid som passar dig? Ring eller mejla oss i butiken så hjälper vi dig!
20340

Boka tjänst

Personal Styling

  • Personal Styling – 60 MIN
    60 minuter, KostnadsfriMer info
    Boka

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
5 betyg
Marie-Louise N.
Tack till Gunilla! Hade förberett mitt besök mycket bra. Lyhörd för mina behov. Plockade snabbt fram det som jag önskade. Toppade med smycken mm. = toppen säljare. Dessutom utan en suck hjälpte mig med kläder av och på då assistans behövdes. Jag är funktionshindrad. Tack för min nya garderob!

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Kappahl! Ditt go-to-place att hitta nya favoriter för Dam, Herr och barnkläder. Vi tycker att mode ska vara mer än bara en tillfällig trend – det ska vara kläder som passar just dig. Vårt kundlöfte ”Fashion fit for life” handlar om att ge dig en inspirerande garderob med långlivade plagg, både att älska och leva i riktigt länge. Vare sig det är snygga basplagg eller ett färgsprakande statement-piece vill vi erbjuda kläder som fungerar för dig och ditt liv. Kläder skapta för alla slags familjer, livsstilar och tillfällen. Made for you. Fit for life.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 03467174 XXVisa nummer

  • Sandgatan 1, 311 31, Falkenberg