Vad vill du boka?

Välkommen till Karin Lycke - helhetsbehandling för naturligt bättre välmående!

Naturligt läkande energi - Förstklassiga friskvårdsbehandlingar med värme och personlighet i lugn miljö.

Zonterapi  |  Reflexologi - Reflexology  |  Ansiktsmassage  |  Ansiktszonterapi  |  Taktil massage  | Barn/ungdom  |  Stressbehandling | Ekologisk hudvård


Jag arbetar utifrån ett naturligt och holistiskt synsätt. Har 25 års gedigen erfarenhet från hälso- och sjukvård. Utbildad  zon- och helhetsterapeut, sjuksköterska, magister i folkhälsokunskap, certifierad coach och konsult inom hälsa. Mottagning på hälsocentret Ha Bra liv på John Ericcsonsgatan 9 på Kungsholmen i Stockholm. Friskvårdsbehandling för fötter, kropp och sinne.

Specialiserad på holistisk zonterapi och stress. En riktigt härlig helhetsbehandling med ansikte, händer och fötter. Gör gott för hela dig och är väldigt avslappnande och energipåfyllande. Bra som återhämtning. Använder enbart naturliga ekologiska oljor och hudvårdsprodukter i behandlingarna. Arbetar allra helst med de naturliga fina ekologiska hudvårdsprodukterna från svenska Moonsun Organic.

Driver Bloggen Naturlig hälsa www.karinlycke.com/blogg
Läs mer på www.karinlycke.com

Naturligt - Holistiskt - Ekologiskt 

OBS!
Betalning sker via Klarna direkt vid bokningen. Det går bra att välja faktura som alternativ. Ok med avbokning till 24 h innan.


Varmt välkommen - du är värd bra behandling!


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ansikte

Ekologisk hudvård när det är som bäst!
Härlig välgörande ansiktsbehandling med de fina ekologiska hudvårdsprodukterna från svenska Moonsun Organic. Du får rengöring, serum, olja och massage av ansikte, nacke, axlar och huvud. Avslutning med ansiktsmask och ansiktskräm och total avslappning.
En riktigt upplyftande och avslappnande dunderkur för ditt ansikte som gör gott för hela dig!
Välkommen in på ett helt naturligt lyft!
En välgörande ansiktskur med tre behandlingar som väcker liv i ditt ansikte. Få ett helt naturligt facelift som dessutom gör gott för hela kroppen!
Både ansiktszonterapi och ansiktsmassage används. Kuren är mycket välgörande och väldigt avslappnande. Kraftfullt på ett mjukt sätt. Ges med de fina naturliga ekologiska hudvårdsprodukterna från svenska Moonsun Organic.
Pris 3x60 min är 2700 kr mot ordinarie pris 3000 kr. Du sparar 300 kr!
Välkommen!

(Gäller en gång för nya kunder och är giltigt i 12 månader.)
Ansiktskur med ansiktsmassage och ansiktszonterapi. Behandling 2 och 3 förbetalt.

(Gäller en gång för nya kunder och är giltigt i 12 månader.)
Ansiktsmassage är mjuk massage i ansiktet med flera tekniker och strykningar från Tibet, Indien och Nordamerikas indianer.
Kallas även Naturlig facelift eller Tibetansk facelift. Må gott och få ett helt naturligt lyft av ansiktet.
Behandlingen är väldigt behaglig och avslappnande och inkluderar nack- och huvudmassage. Ges med de fina naturliga ekologiska hudvårdsprodukterna från svenska Moonsun Organic.
Unna dig det - du är värd bra behandling!
Välgörande skön behandling av ansikte och huvud med massage och tryck på reflexpunkter. Väldigt välgörande för sinnet och bra mot stress. Otroligt avkopplande och behaglig behandling. Ges med de fina naturliga ekologiska hudvårdsprodukterna från svenska Moonsun Organic. När du vill njuta och och må bra och samtidigt få en välgörande behandling! Välkommen!

Barn/Ungdom

Mjuk, härlig och välgörande ansiktsmassage för barn och ungdomar upp till 18 år. Väldigt avslappnande. Anpassas utifrån behov.
Mjuk avkopplande beröringsmassage är jätteskönt och välgörande för barn. Gäller barn och ungdomar under 18 år. Välkommen!
Barn mår också väldigt gott av beröring, massage och zonterapi. De tycker oftast att det är jätteskönt att få behandling och mår gott efteråt! Gäller barn och ungdomar under 18 år. Välkommen!

Stress och balans

Välgörande helhetsbehandling med holistisk zonterapi vid stress. Du får fotbad, ansiktsmassage, ansiktszonterapi, zonterapi och fotmassage. Mycket välgörande och rogivande för kropp och sinne. Avslappnande och energipåfyllande. Välkommen!
Välgörande helhetsbehandling med holistisk zonterapi vid stress. Du får fotbad, ansiktsmassage, ansiktszonterapi, handmassage, zonterapi och fotmassage. Mycket välgörande och rogivande för kropp och sinne. Avslappnande och energipåfyllande. Välkommen!
Nu kampanjpris 1200 kr mot ordinarie pris 1400 kr tom 31 maj 2018. Ta hand om dig!
Välgörande helhetsbehandling med holistisk zonterapi vid stress. Extra lång välgörande och djupavslappnande behandling. Du får fotbad, ansiktsmassage, ansiktszonterapi, handmassage, zonterapi och fotmassage. Mycket välgörande och rogivande för kropp och sinne. Avslappnande och energipåfyllande. Välkommen!
Vägledande samtal som kombineras med coaching och avslappnande handmassage. Den fysiska beröringen på händerna gör gott för insidan och minskar stress samtidigt som samtal, frågor och reflektion leder framåt och ger nya perspektiv.

Massage

Härlig fotmassage av fötter och underben.
Du får fotbad och behandling.
Bra för torra trötta fötter och när du vill få lite ny energi.
Avslappnande massage av händer, fingrar och handleder som gör gott på insidan. Välgörande för att minska stress och väldigt mjukt och behagligt.
Mjuk avslappnande helkroppsmassage inklusive ansikte och huvud. Bra mot stress och värk och när du vill koppla av ordentligt. Efteråt får du en stunds vila ordentligt inbäddad och inboad. Välgörande olja används vid behandlingen. Välkommen!

Zonterapi - Reflexologi

Zonterapi inklusive fotbad och fotmassage.
Självläkning via tryck på reflexpunkter på fötterna.
Mycket välgörande för fötter, kropp och sinne.
Dessutom väldigt avslappnande! Välkommen!
Klippkort 5 gånger på zonterapi/reflexologi.
Pris 4000 kr mot ord pris 4500 kr. Du sparar 500 kr.

(Klippkortet är giltigt i 12 månader från inköpsdatum.)
Lång härlig lyxig behandling som kombinerar zonterapi på fötter med ansikte och händer. En helhetsbehandling som gör riktigt gott för hela dig. Påverkar fötter, kropp och sinne. Väldigt välgörande och avslappnande på djupet när du behöver varva ner ordentligt. Bästa kombinationen! Du är värd det!
Du får fotbad, ansiktsmassage, ansiktszonterapi, handmassage, zonterapi och fotmassage.
Nu kampanjpris 1200 kr tom 31 maj 2018. Ord pris 1400 kr.
Erbjudande för nya kunder - Introduktionspaket!
Prova på zonterapi 3 gånger för 2400 kr (ord pris 2700 kr).
Du sparar 300 kr.

(Gäller en gång för nya kunder och är giltigt i 12 månader.)
Zonterapi prova på paket 3 gånger för nya kunder.
Behandling 2 och 3 som är förbetalt.

(Gäller en gång för nya kunder och är giltigt i 12 månader.)

Karin Lycke

Friskvårdsföretag som arbetar med friskvård och naturliga behandlingar för bättre välmående. Specialiserad på holistisk zonterapi och stress.

Naturligt - Holistiskt - Ekologiskt

Jag, Karin Lycke har 25 års erfarenhet från hälso- och sjukvård. Diplomerad zon- och helhetsterapeut, sjuksköterska, magister i folkhälsokunskap, certifierad coach och konsult inom hälsa.

Ger friskvårdsbehandlingar med zonterapi, reflexologi, ansiktszonterapi, ansiktsmassage och taktil massage. Jag arbetar naturligt och holistiskt och kombinerar gärna zonterapi på fötter med ansikte, händer och massage till en välgörande helhet - holistisk zonterapi. Använder enbart naturliga ekologiska oljor och hudvårdsprodukter i behandlingarna. Arbetar allra helst med de naturliga fina hudvårdsprodukterna från svenska Moonsun Organic.

Finns på hälsocentret Ha Bra Liv på Kungsholmen. Varmt välkommen till Karin Lycke - friskvård för naturligt bättre välmående!

Driver Bloggen Naturlig hälsa www.karinlycke.com/blogg

Betalning sker via Klarna direkt vid bokningen. Det går bra att välja faktura som alternativ. Ok med avbokning till 24 h innan.

Du är värd bra behandling!

Telefon 0703296919
Webbsida
E-post
Öppettider Öppet efter tidsbokning.
Avbokning senare än 24 h debiteras full avgift.
Adress
John Ericcsonsgatan 9
112 22 Stockholm
Kungsholmen