Karlström Zonterapi

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
betyg4.7 Fantastiskt bra(12 betyg)
Södertorg 17, 621 57, Visby
COVID 19 Den 12 november beslutade Folkhälsomyndigheten om skärpta rekommendationer för bland annat Gotlands län. I dessa står bland annat att ”Man bör också undvika vissa typer av aktiviteter om de inte går att genomföra utan fysiskt avstånd till andra, som kontaktsporter eller hälso- eller skönhetsvård som inte är medicinskt motiverad.” Till detta måste zonterapi räknas och jag kommer därför att hålla praktiken stängd så länge dessa rekommendationer gäller. Det är ett tråkigt beslut, men jag ser inte att jag kan göra på något annat sätt. Jag tycker att våra svenska myndigheter har valt rätt linje i att fokusera covid 19 responsen på rekommendationer istället för förbud. Att man litar på medborgarnas förmåga att ta till sig råd och att ta ansvar. Det betyder också att vi alla behöver ta det ansvaret. Jag är övertygad om att zonterapin kommer att fylla en funktion i att hjälpa alla de som tillfrisknat från covid 19 men inte inte kommer tillbaka till hälsa och balans. Men i detta skede måste prioriteringen vara att begränsa smittspridningen, inte minst för att trycket på vården inte ska bli för högt. Är du inte kund hos mig sedan tidigare och vill bli kontaktad när praktiken öppnar igen så gå in på min sida www.karlstromzonterapi.se och fyll i din e-post där. *** Zonterapi är en kraftfull terapiform och ett brett spektrum av såväl akuta som kroniska besvär kan behandlas. Zonterapi kan även användas förebyggande för att stärka immunförsvaret och hålla kroppen i balans. Jag ger zonterapeutiska behandlingar på fot och ansikte. Hösten 2020 blev jag diplomerad zonterapeut och har därför reducerade priser året ut. Besök gärna www.karlstromzonterapi.se och läs mer! Välkomna till mig i Lila shalas lokaler på Södertorg 17 i Visby! OBS. Betalning sker via Boka Direkt eller kontant på plats. Jag har EJ möjlighet att ta emot kort eller swish vid behandlingen.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Andreas Karlström
(12 betyg)
Klarna

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
12 betyg
till Andreas Karlström
Duktig zonterapeut.
till Andreas Karlström
Bra teknik med bra känsla. Mycket sympatisk o trevlig
till Andreas Karlström
Här fick jag behandlingar som hjälpte mig med mina problem bl a yrsel. Andreas engagerad, lugn och inlyssnande. Rekommenderar till 100%.
till Andreas Karlström
Trevlig o tillmötesgående person

Om företaget

Zonterapi är en kraftfull terapiform och ett brett spektrum av såväl akuta som kroniska besvär kan behandlas. Zonterapi kan även användas förebyggande för att stärka immunförsvaret och hålla kroppen i balans.

Bilder

Inga bilder ännu.