Vad vill du boka?

På Kathy Thompson Kroppsvård kommer du att uppleva en lugn och fokuserad atmosfär långt bortom löpbandstjänsterna från andra salonger.

Denna salong är stolt över att kunna lägga till Lympha Press Optimal V2 för hälsan på dina ben och fötter! Lympha Press Optimal V2 System är ett system för sekventiell kalibrerad graderad pneumatisk kompressionsbehandling  ( pump stövlar) för behandling av symptom av bl.a. lymfödem, venös insufficiens, efter operationer t.ex. venligering eller stripping, samt sports skador samt lippödem. Lympha Press Optimal V2 4 effektiva programar: Preterapi+ Lymph, Lympha, Preterapi+Wave, Wave.

Till Arbetsgivare
Era anställde inom företaget kommer att uppskatta Era investeringar i deras välbefinnande! Hör gärna av Dig!

Medlem i Sverige Fotterapeuter, Svenska Ödem Förbundet

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Medicinsk Fotvård

Medicinsk Fotvård Varje terapeut arbetar individuellt, men det som normal ingår i en medicinska fotvårdsbehandling är: undersökningar av tånaglarna för att fynda eventuella missbildningar eller missfärgningar, hudkontroll på baksidan av fötterna, på fotsulorna och underbenet för att utesluta eventuella sjukdomar, infektion eller problem som uppstår på grund av nedsätt blodcirkulation. Tips och råd eller behandling ges om något misstänkt hittas. Ankelpulser kan tas vid behov, såväl mätning av hur känsliga tårna, fötterna och ankeln är. En till funktion av medicinska fotvård är att får information om hjälpmedel för att bibehålla den biomekaniska och kinetiska balansen mellan fötter och kroppen. Kort sagt, att försäkra dig om att du kan stå, går och springa med bästa hållning och minsta stress eller smärta på skelettstrukturen. Fotvård kan påbörjas i alla åldrar. Föräldrar kan hålla ett öga på sina barn eller spädbar, eftersom vissa genetiska egenskaper kan korrigeras kirurgiskt eller mekanisk. Elit-, professionella-, hobbyidrottare och dansare kan definitivt dra nytta av regelbundna fotvårdstjänster av alla ovanstående skäll.
Om du har eller har haft nagel svamp Biodeur Pythie Nail Kur är en 100% naturlig och effektive metod att hantera det!

Stolt samarbetspartner med ortopedingenjör Asgar Rasouli av Ortho Genua
För dem som vill använda din friskvårdspengar till fotvårdsbehandling
Lackning av dina tår naglar med din egna lack
Lackning med LED lack. torkas under bara några minuter!
En skönt fot massage med artikulering av fotensleder samt massage av underbenet.
Behandling av endast 1 nageltrång/kartnagel / avlägsnade av förhårdnade från vårtan. (Behandlingsprodukter för hemmabruk kan köpas hos apoteket) / liktorn /spricka /förhårdnader
Behandling av upp till två av nageltrång/kartnagel / avlägsnade av förhårdnade från vårtan. (Behandlingsprodukter för hemmabruk kan köpas hos apoteket) / liktorn /spricka /förhårdnader på fotsulor
Klinik behandling av svåra vårtor.
VERRUTOP® är en ny medicinsk preparat för klinisk behandling för envisa vårtor för både barn och vuxna. Behandlingen är särskilt lämplig för dem som har försökt andra metoder utan resultat. Kan kräver upp till tre behandlingar med ca 7 dagars mellan behandlingstillfälle beroende på storlek och hur länge du haft vårtan. VERRUTOP® innehåller bl.a. organiska och oorganiska syror och med hjälp av dessa skapas en oxidation som leder till en försvagning och uttorkning av vårtvävnaden.

Manuellt Lymfdränage Massage

En helkropps massage för a minska allmänt svullnade i kroppen och ansikte. Utmärkt till att lindra symptom av lymfödem samt lipödem.

3 ggr. massagekort. OBS! Alla behandlingar med endast 2 veckors mellan rum. Rekommenderas att boka alla behandlingar på en gång. Ej ersättning för missade tid! Missade tid går ej att byta mot et annat dag/tid/behandling! Ej återbetalning!
Den andra av 3 från massage kort.

3 ggr. massagekort. OBS! Alla behandlingar med endast 2 veckors mellan rum. Ej ersättning för missade tid! Missade tid går ej att byta mot et annat dag/tid/behandling! Ej återbetalning!
den tredje och sista behandling av lymfmassage kortet.
Ödem reduktion i benet med hjälp av Lympha Press Optimal V2. Ödemet kan vara primärt (naturligt förekommande) eller sekundärt (t.ex. efter trauma av en spraind ankel eller knä). Reduktion av ödemet upprätthåller mekaniska funktioner och hälsa av denna lem samt en förebyggande åtgärd av sekundärskada.
Behandlingen består av en kort manuell premassage och fortsätter sedan med Lympha Press Optimal V2.
Ödemminskning av båda benen (ett ben i taget) med hjälp av Lympha Press Optimal V2. Ödemet kan vara sekundärt (t.ex. resultatet av en operation eller dålig nedre bencirkulationen, trötta ben eller ortostatisk svullnad) Reduktion av ödem bibehåller mekaniska funktioner och hälsa i området samt en förebyggande åtgärd av ytterligare varacoser.
Behandlingen inkluderar en manuell pre massage området sen ett ben sedan fortsätter med Lympha Press Optimal V2. Under den tiden får det andra benet sin pre massage. Behandling avslutas med Lympha Press till andra benet.

Body Sugaring

Behandling består av Sugaring av under eller över ben och en fotvårdsbehandling!
Sugaring av under eller över ben med Alexandria Professional Body Sugar
Sugaring av under eller över ben inkl. bikini området med Alexandria Professional Body Sugar pasta samt produkter.
En väldigt popular behandling!
Sugaring av hela ben och även fotryggen samt tårna!
Priset gäller nya kunder till mottagning samt nya till behandling och stamkunder med 6 veckor eller mer mellanrum mellan behandlingstillfälle.
Body Sugaring.
Du kan aldrig gå fel med den perfekta lilla bikinisugaring!
Vad är en Tanga behandling? Mer än en bikini mindre än en brasil. ingen bättre beskrivning av "lagom" än en Tanga!
Brasa! Brasil! Brazil! Ta bort allt!
Älskade barn har många namn!

Obs!
Gäller första gånggkunder till mottagning samt nybörjar och stamkunder med mer än 6veckors mellan behandlingar!
3ggr kort.
För nya kunder är priset separat från din första sugaring service med mig.
För mina stamkunder med högst 5 veckor mellan din senaste sugaring med mig.
Ej ersättning mot missade tid. Gäller ej att byta mot ett annat dag/tid/behandling.
Hårreducering och förfining i stor skala! Målet med den här tjänsten är noll återväxt!
Obs!
Priset gäller endast stamkunder med 3-5 veckor mellan behandlingstillfälle.
Alexandria Professional Body Sugaring pasta och produkter ger dig "The New Smooth" Det handlar inte om håret utan om huden !! Med Body Sugaring får du också en kroppsskalning!
Obs!
Priset gäller endast stamkunder med 3-5 veckor mellanrum mellan behandlingstillfälle.
Glatt från hand till axel!
Sugaring for the back!

Detta är en underbar tjänst om du har fått ingrown hår eller har oljig hud som är svår att nå! Sugaring tar inte bara bort håret utan tar bort orenheter och olja!
Som tillägg till ryggbehandling ger detta en ren linje från ryggen till armen eller bara för armen
Även om Alexandria Professional Body Sugaring-pasta är 100% naturlig och skonsam för huden är håret i ansiktet annorlunda och benäget för utbrott av histamin. Det är också tillrådligt att göra ett testområde först för att bestämma hur området ska reagera.

Kathy Thompson Kroppsvård

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Tisdag fredag: kl 10.00-18.00

Lördag: kl 10.00 -14.00.

Varannan Söndag kl.10.00 - 14.00
Adress
Jungfrugatan 22A
114 44 Stockholm
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗