Vad vill du boka?

Medlem i HTY (Helhetsterapeuternas yrkesförbund)

healing

Healing.
Vid healingbehandlingen behåller du kläderna på och ligger bara och slappnar av på en massagebrits.
Mesta tiden jobbar jag med mina händer en bit ifrån din kropp, och ibland sker healingen genom att jag lägger mina händer på din kropp, vanligtvis där dina chakra är.
Det är väldigt olika hur man upplever healingen, det kan även variera mycket från gång till gång, vanliga känslor som folk brukar känna är t.ex pirr i kroppen, en del brukar förklara det som sockerdricka som bubblar. andra kan känna ryckningar i kroppen, en del känner det som vatten som rinner genom kroppen, eller energier. vissa kan se bilder å färger. Det är som sagt väldigt olika hur man känner, men huvudsaken är inte vad du känner utan vad som händer i kroppen. En del kan känna av att t.ex värken försvinner direkt, för andra kan det ta några dagar.
För en del så försvinner problemet men kommer tillbaka efter en tid, det kan då bero på brister i kroppen, t.ex kalk eller vitaminbrist av något slag, vi kan då boka in å göra en hälsostatus för att på sikt komma tillrätta med problemet.

Kropp och själ hänger ihop, så problem någonstans i kroppen kan dels bero på en fysisk skada eller brist i kroppen, men kan också vara en blockering i kroppen från ett trauma.
Det kan hända att ett sådant trauma kommer upp till ytan under behandlingen och väcker känslor på det emotionella planet.
De som jag gett healing upplever som regel att dom blir lugnare och mindre stressade, sover bättre, mer fridfulla mm,
Du behöver inte tro på healingen för att det ska fungera, men det underlättar om du har ett öppet sinne dvs inte förväntar dig underverk men samtidigt vara öppen för att du kan få uppleva ett :)

Har du några frågor så är det bara kontakta mig, så ska jag försöka svara så gott jag kan :)

Ps. kan även erbjuda distanshealing, men ser gärna att första gången är på plats på min mottagning.