Vad vill du boka?

Välkommen till Korulife
Koru är māori och betyder ögla eller ring. Det är en spiralform som bygger på formen hos ett nytt outsprunget blad hos en silverträdormbunke (lat.: cyathea dealbata, māori: kaponga). Detta blad symboliserar nytt liv, växande, styrka och fred. Det är en symbol som är införlivad i māorifolkets bildkonst, i bensniderier och tatueringar. Koruns cirkelform hjälper till att uttrycka föreställningen om oavbruten rörelse medan dess hoprullade inre ger en antydan om återgång till utgångspunkten.” (Wikipedia)
Jag har skapat en plats där jag hoppas du som individ ska växa utifrån dig själv genom yoga, meditation, kreativitet. Välkommen till Korulife, en plats som är din om du vill.

Drop-in yoga 170:-, 5kort 700:- 10kort 1250:- och 20kort 2200:-


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

workshop

Denna meditation är del i Benny Peterssons examensarbete på hans 2- åriga shamanska healing utbildning på Gaia Life.

Ta din plats i cirkeln. 🔥 Benny guidar och hjälper dig med att landa i din kropp och o ditt hjärta. Rikta fokus inåt och öka kontakten med dig själv.

Meditationen tar ca 1 h och vi avslutar med sharing. Efteråt bjuds det på te och frukt


Tid: söndag 4/11 kl 14.00 - 16.30

Plats: Korulife
Polisvägen 13
Åsa

Kostnad: Valfri donation till någon
organisation som ligger dig
varmt om hjärtat.
Är en konstnärlig workshop jag skapat utifrån min egen resa. Här får du möjlighet att utifrån din egen skaparkraft använda färg och form till att skapa något helt eget. Kursen syftar till att hjälpa dig att våga släppa kontrollen och ha tillit till din egen förmåga. Vi jobbar på vårt eget kreativa uttryck för att sen kunna skapa fritt.  Vi kommer också att göra meditativa övningar för att nå vår inre kärna och skapa utifrån den
Att låta den kreativa kraften flöda fritt och försätta sig i ett flowtillstånd där tid och rum flyter undan är för mig den bästa förutsättningen för att skapa utifrån dig själv. 
Förutom mina konstutbildningar är jag även vedic art lärare och har skapat den här workshopen utifrån de godbitar som hjälpt mig framåt i mitt skapande.
Inga förkunskaper krävs.
Betalning ska ske till swish 123 671 46 12, Milove AB senast 72 tim före kursstart och gäller som anmälan, men du anmäler dig självklart också här. Anmälan är bindande, efter mindre än 72 tim debiteras halv avgift och efter mindre än 24 tim debiteras hel avgift..
Är en konstnärlig workshop jag skapat utifrån min egen resa. Här får du möjlighet att utifrån din egen skaparkraft använda färg och form till att skapa något helt eget. Kursen syftar till att hjälpa dig att våga släppa kontrollen och ha tillit till din egen förmåga. Vi jobbar på vårt eget kreativa uttryck för att sen kunna skapa fritt.  
Vi börjar dagen med ett lugn yoga och meditationspass för att landa i oss själva. Att låta den kreativa kraften flöda fritt och försätta sig i ett flowtillstånd där tid och rum flyter undan är för mig den bästa förutsättningen för att skapa utifrån dig själv. 
Förutom mina konstutbildningar är jag även vedic art lärare och har skapat den här workshopen utifrån de godbitar som hjälpt mig framåt i mitt skapande.
Jag bjuder på lite energi men egen lunch medtages, lunch 12-13.
Inga förkunskaper krävs. Yogan är enkel och man behöver inte ha yogat tidigare.
Begränsat antal platser
Betalning ska ske till swish 123 671 46 12, Milove AB senast 72 tim före kursstart och gäller som anmälan, men du anmäler dig självklart också här.. Anmälan är bindande, efter mindre än 72 tim debiteras halv avgift och efter mindre än 24 tim debiteras hel avgift.

Yoga

Lunchyoga balans är en härlig blandning av yin och yang. Ett pass som passar alla oavsett nivå.
Den medicinska yogan passar dig som vill göra lite lugnare yoga än torsdagens yang även om den utmanar dig. Vi gör grundläggande inkännande yogapass med härliga rörelser och olika andningstekniker. Vi vilar ordentligt mellan övningarna. Kurserna passar utmärkt för dig som har besvär från knän, höfter, rygg, nacke, axlar, huvudvärk med mera. Den är också fantastisk för dig som känt dig stressad, här lär du kroppen att andas och att koppla av och du får redskap att klara din vardag på ett mycket bättre sätt. Här kan alla vara med och inga förkunskaper krävs.
Yinyoga kännetecknas av passiva positioner med en lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i minst 3-5 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet. I yinyogan vill vi komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna. Detta uppnås genom att inte gå så djupt i stretchen och hålla positionen en längre stund. Stort fokus ligger på området runt höfter och ländrygg. Dessa är särskilt rika på bindväv och lagrar enligt yogafilosofin mycket fysiska såväl som emotionella spänningar. Yinyoga passar alla och kräver inga förkunskaper.
Ett härligt flödande pass ur hatha traditionen.
Det här passet tillägnar jag alla män i alla åldrar som hitintills inte vågat sig in i yogans rum men som känner att deras kroppar behöver balans. Här kombineras härlig stretande yin med andning fokus och utmaning. Min förhoppning är att de sen ska våga sig in i alla yogans rum. Självklart är du som redan provat oxå välkommen.
Min yangyoga är baserad på kundaliniyogatraditionen. Varje pass består av andningsövningar, ett sätt asanas, meditation och vila. Här ligger ett större fokus på att frigöra energi i kroppen för att skapa balans inom oss. Övningarna är oftast enkla att utföra men utmanar oss, vilket gör kundaliniyoga till en yogaform som passar de flesta . I passet blandar jag in andra traditioner oxå men en hel kriya (set övningar) från kundalinin ingår alltid.
Starta din helg på bästa sätt så mår du bättre både fysiskt och mentalt hela helgen. Ett lugnt och mjukt pass med mjuka rörelser. Här blandar jag ur mina yogatraditioner utefter årstid och känsla. Jobbar ofta tematiskt. Mycket sköna rörelser och mycket andning som väcker och balanserar vår kropp.Passar alla oavsett nivå.

Kurs

En kurs som är anpassad efter den gravida kroppen och dess förändringar.

Kursen riktar sig till alla från nybörjare till erfaren yogautövare. Det går bra att vara med oavsett vilken vecka i din graviditet du befinner dig.

Målet är att stärka dig mentalt, fysiskt och känslomässigt. Vi kommer att utöva traditionella yoga övningar tillsammans med andningsövningar och ha ett stort fokus på dig och din graviditet.
Att yoga ger energi och kan lindra besvär som uppkommer under graviditeten som illamående, ryggvärk, sömnproblem eller foglossning.
En kurs för dig som är föräldraledig med ditt barn 0-1år. Kursen passar alla från nybörjare till van yogautövare.

Målet är att stärka upp de muskler som försvagats under din graviditet och att stärka upp dom delar av din kropp som påverkas av att bära ett barn. Vi kommer att motverka stelhet/smärta i axlar, rygg, stelhet i nacke och försvagad ländrygg. Kursen har fokus på att stärka upp din bäckenbotten och din core muskulatur.

Vi rekommenderar att du varit på efterkontroll
hos din barnmorska innan kursens startdatum.
Medtag filt till din bebis att ligga på och
hens favoritleksak.

Kursdatum 12/4, 19/4, 26/4, 3/5, 17/5 och 25/5