Vad vill du boka?

Välkommen till Korulife
Koru är māori och betyder ögla eller ring. Det är en spiralform som bygger på formen hos ett nytt outsprunget blad hos en silverträdormbunke (lat.: cyathea dealbata, māori: kaponga). Detta blad symboliserar nytt liv, växande, styrka och fred. Det är en symbol som är införlivad i māorifolkets bildkonst, i bensniderier och tatueringar. Koruns cirkelform hjälper till att uttrycka föreställningen om oavbruten rörelse medan dess hoprullade inre ger en antydan om återgång till utgångspunkten.” (Wikipedia)
Jag har skapat en plats där jag hoppas du som individ ska växa utifrån dig själv genom yoga, meditation, kreativitet. Välkommen till Korulife, en plats som är din om du vill.

Drop-in yoga 170:-, 5kort 700:- 10kort 1250:- och 20kort 2200:-  Swish 123 128 01 55


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Yoga

Lunchyoga balans är en härlig blandning av yin och yang. Ett pass som passar alla oavsett nivå.
Den medicinska yogan passar dig som vill göra lite lugnare yoga än torsdagens yang även om den utmanar dig. Vi gör grundläggande inkännande yogapass med härliga rörelser och olika andningstekniker. Vi vilar ordentligt mellan övningarna. Kurserna passar utmärkt för dig som har besvär från knän, höfter, rygg, nacke, axlar, huvudvärk med mera. Den är också fantastisk för dig som känt dig stressad, här lär du kroppen att andas och att koppla av och du får redskap att klara din vardag på ett mycket bättre sätt. Här kan alla vara med och inga förkunskaper krävs.
Yinyoga kännetecknas av passiva positioner med en lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i minst 3-5 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet. I yinyogan vill vi komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna. Detta uppnås genom att inte gå så djupt i stretchen och hålla positionen en längre stund. Stort fokus ligger på området runt höfter och ländrygg. Dessa är särskilt rika på bindväv och lagrar enligt yogafilosofin mycket fysiska såväl som emotionella spänningar. Yinyoga passar alla och kräver inga förkunskaper.
Ett härligt flödande pass ur hatha traditionen.
Min yangyoga är baserad på kundaliniyogatraditionen. Varje pass består av andningsövningar, ett sätt asanas, meditation och vila. Här ligger ett större fokus på att frigöra energi i kroppen för att skapa balans inom oss. Övningarna är oftast enkla att utföra men utmanar oss, vilket gör kundaliniyoga till en yogaform som passar de flesta . I passet blandar jag in andra traditioner oxå men en hel kriya (set övningar) från kundalinin ingår alltid.
Starta din helg på bästa sätt så mår du bättre både fysiskt och mentalt hela helgen. Ett lugnt och mjukt pass med mjuka rörelser. Här blandar jag ur mina yogatraditioner utefter årstid och känsla. Jobbar ofta tematiskt. Mycket sköna rörelser och mycket andning som väcker och balanserar vår kropp.Passar alla oavsett nivå.

Kurs

En kurs för dig som är föräldraledig med ditt barn 0-1år. Kursen passar alla från nybörjare till van yogautövare.

Målet är att stärka upp de muskler som försvagats under din graviditet och att stärka upp dom delar av din kropp som påverkas av att bära ett barn. Vi kommer att motverka stelhet/smärta i axlar, rygg, stelhet i nacke och försvagad ländrygg. Kursen har fokus på att stärka upp din bäckenbotten och din core muskulatur.

Vi rekommenderar att du varit på efterkontroll
hos din barnmorska innan kursens startdatum.
Medtag filt till din bebis att ligga på och
hens favoritleksak.


Korulife

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 30 min före och efter yogapass och övriga event.
Adress
Polisvägen 13
439 54 Åsa
Kungsbacka S
Öppna i Google Maps 🗗