Vad vill du boka?

Välkommen till Korulife
Koru är māori och betyder ögla eller ring. Det är en spiralform som bygger på formen hos ett nytt outsprunget blad hos en silverträdormbunke (lat.: cyathea dealbata, māori: kaponga). Detta blad symboliserar nytt liv, växande, styrka och fred. Det är en symbol som är införlivad i māorifolkets bildkonst, i bensniderier och tatueringar. Koruns cirkelform hjälper till att uttrycka föreställningen om oavbruten rörelse medan dess hoprullade inre ger en antydan om återgång till utgångspunkten.” (Wikipedia)
Jag har skapat en plats där jag hoppas du som individ ska växa utifrån dig själv genom yoga, meditation, kreativitet. Välkommen till Korulife, en plats som är din om du vill.

Drop-in yoga 180:-, 5kort 800:- 10kort 1350:- och 20kort 2400:-  Swish 123 128 01 55


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

meditation

BREATHWORK

är en aktiv meditationsteknik som ger dig möjlighet att ta kontakt med ditt andetag för att frigöra ditt sinne och kropp från blockeringar.
Michelle leder dig genom hela passet och jag lovar dig en skön upplevelse.
Begränsat med platser

Läs mer på Michelles sida;
https://michellebaker.co/classes-and-events-info/breathwork-for-deep-self-love-korulife-march2020

Yoga

Ett yogapass som till största del utförs sittande på stol, men även stående med stolen som stöd och liggandes på yogamatta. Här är syftet att skapa flöde i kroppen, jobba på balans och uthålligheten samt hålla kroppen i trim.
Ett skönt återhämtande pass som förbereder dig inför veckans utmaningar
Lunchyoga balans är en härlig blandning av yin och yang. Ett pass som passar alla oavsett nivå.
Den medicinska yogan passar dig som vill göra lite lugnare yoga än torsdagens yang även om den utmanar dig. Vi gör grundläggande inkännande yogapass med härliga rörelser och olika andningstekniker. Vi vilar ordentligt mellan övningarna. Kurserna passar utmärkt för dig som har besvär från knän, höfter, rygg, nacke, axlar, huvudvärk med mera. Den är också fantastisk för dig som känt dig stressad, här lär du kroppen att andas och att koppla av och du får redskap att klara din vardag på ett mycket bättre sätt. Här kan alla vara med och inga förkunskaper krävs.
Yinyoga kännetecknas av passiva positioner med en lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i minst 3-5 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet. I yinyogan vill vi komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna. Detta uppnås genom att inte gå så djupt i stretchen och hålla positionen en längre stund. Stort fokus ligger på området runt höfter och ländrygg. Dessa är särskilt rika på bindväv och lagrar enligt yogafilosofin mycket fysiska såväl som emotionella spänningar. Yinyoga passar alla och kräver inga förkunskaper.
Ett härligt flödande pass ur hatha traditionen.
Kundaliniyogan är en dynamisk yoga som utmanar din uthållighet. Varje pass består av andningsövningar, ett sätt asanas sk en Kriya , meditation och vila. Här ligger ett större fokus på att frigöra energi i kroppen för att skapa balans inom oss. Övningarna är oftast enkla att utföra men utmanar oss, vilket gör kundaliniyoga till en yogaform som passar de flesta .

Korulife

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 30 min före och efter yogapass och övriga event.
Adress
Polisvägen 13
439 54 Åsa
Kungsbacka S
Öppna i Google Maps 🗗