KP-KBT och Yoga

betyg4.6 Fantastiskt bra(30 betyg)
, Gävle
Jag kommer stänga mina bokningar för terapeutisk behandling från och med den 1 december och tillsvidare. Yoga kommer att forsätta som tidigare. OBS! Jag vill att du är vaccinerad när du kommer till mig Jag är ansluten till ePassi och ActiWay -friskvård Höstens yogagrupper är fullbokade.

Boka tjänst

  • Terapeutisk samtalsbehandling- KBT och ACT1 100 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Katarina Persson
(30 betyg)
KBT-ACT terapeut och yoga instruktör

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
30 betyg
till Katarina Persson
Katarina är behaglig i samtalet samt bra på att visualisera känslor man kan bära på . Det skapar ett igenkännande hos patienten.
till Katarina Persson
Varm, mycket erfaren och kunnig.
till Katarina Persson
Lättsam kvinna som sprider lugn och förståelse. Kan varmt rekommendera Katarina
till Katarina Persson
Fantastiskt duktig! Kan verkligen rekommendera!

Om företaget

KBT-ACT terapeut med lång erfarenhet av samtalsbehandling- Jag erbjuder samtalsbehandling för dig som inte riktigt kvalar in för sjukvård men har problem med Stress, Oro, Ångest Nedstämdhet, Missbruk/riskbruk- Att vara anhörig, Relationsproblem Existentiella frågor, Att komma vidare i livet, när det känns som ni har kört fast. Jag är även Yogalärare Min ambition är att kombinera dessa tekniker för att skapa ökad medvetenhet och förmåga till balans - kropp- sinne - och erbjuda det som ett komplement i samtalsbehandling för den som vill, men även för välbehag i vardagen. Godkänd för F-skatt

Bilder