Vad vill du boka?

VARMT VÄLKOMMEN TILL KREVI HÄLSA & UTVECKLINGS BOKNINGSTJÄNST!

Bokningar kan endast göras online, inte per mejl eller telefon.
Betalning sker vid behandlingstillfället, antingen med kort eller Swish. Jag tar också emot Friskvårdskuponger, Actiway och Wellnet.

Nordic Wellness medlemmar får 15% rabatt på klippkort à 10 behandlingar.

Som friskvårdskonsult erbjuder jag
rådgivning/coachning för dig som vill skapa sundare levnadsvanor
massage
stresshantering
kurser i stresshantering och hjärt- lungräddning (HLR)

Presentkort kan köpas på plats eller via e-post. Presentkort via e-post (pdf innehållande unik engångskod) skickas efter att betalning med Swish är genomförd.

Företag som är intresserade av friskvårdstjänster, såsom företagsmassage, stresshantering, HLR-utbildning eller en mer omfattande friskvårdsplan för företaget och de anställda är välkomna att kontakta mig för mer information.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

MASSAGE

Klassisk svensk massage för dig som enbart vill ha massage på rygg, axlar och nacke.
Klassisk svensk massage på ben, säte, rygg, axlar och nacke, dvs hela baksida kroppen.
Lämplig för dig som vill ha massage från topp till tå för att lindra spända muskler och samtidigt få en avslappnande effekt.

Svensk klassisk massage är en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i bl.a. axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig i kroppen.
För dig som vill ha en totalt avkopplande upplevelse för kropp och knopp. I behandlingen ingår även massage av nacke, skalp och ansikte som löser upp spänningar du inte trodde du hade och gör dig fullkomligt avslappnad.
För dig som vill ha en totalt avkopplande upplevelse för kropp och knopp. I behandlingen ingår även en extra lång massage av nacke, skalp och ansikte som löser upp spänningar du inte trodde du hade och gör dig fullkomligt avslappnad.

FRISKVÅRDSRÅDGIVNING

Vid detta första samtal går vi igenom nuläge, förutsättningar och målsättning för att arbeta fram en strategi för att nå ditt önskade hälsoläge.

Detta första möte är kostnadfritt.
Individuellt coachsamtal. För dig som vill ha extra stöttning och rådgivning på vägen för att nå dina personliga hälsomål.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Krevi Hälsa & Utveckling

Krevi Hälsa & Utveckling erbjuder behovsanpassad hälsocoachning för både individ såväl som företag, massage, HLR-utbildningar, och stresshantering. Kontakta mig för mer info och personligt möte. Jag kommer gärna ut på besök!

För dig som önskar besöka mig så finns jag på Nordic Wellness friskvårdsanläggning på Kontrabasgatan 7, bara ett stenkast ifrån Frölunda Torg.
Boka gärna en tid innan då det annars finns risk att jag är upptagen med pågående behandling.

OBS! Bokning sker endast online. Ej per telefon.

Telefon 073-825 67 00
Webbsida
E-post
Öppettider Höstens öppettider
Måndag 17-20
Tisdag STÄNGT
Onsdag 8-19
Torsdag 8-17
Fredag 8-20
Lördag 10-16 (var 4:e vecka)
Söndag STÄNGT

Avvikande öppettider kan förekomma.
Adress
Kontrabasgatan 7
421 50 Västra Frölunda
Nordic Wellness Frölunda