1. Hem
  2. Samtalsterapi Årjäng

Kristins Avslappning & Livsinspiration

betyg4.8 Fantastiskt bra(24 betyg)
SVENSBYN BJÖRKBACKEN 4, 672 95, Årjäng
VÄLKOMMEN! Du som behöver den där extra energin och stöttningen i livet som gör att man lättare kan fokusera på det som ger energi. Vi kan lätt bli splittrade i all den strömmen av nya tankar och idéer och krav på hur man skall vara eller göra. Men ditt liv är endast ditt och det är endast du som skall göra dina val. När du kommer till mig så kan jag hjälpa dig på vägen med att samla ihop din energi så att det går lättare för dig att finna vägen fram. Jag jobbar dagligen med min egna energi så den inte tar sig en tur åt ett annat håll än vad jag tänkt. Men ibland så har vi kanske ingen aning om vart vi är på väg. Det var så för mig i många år. Jag tappade bort mig och mina drömmar. Jag levde bara för att behaga andra och försöka vara en så bra förälder som möjligt. Jag hamnade väldigt snett men fick chansen att börja om när livet var på botten. Så från destruktiv relation, till kärleksfull relation till min partner och mig själv och mina barn. Ingenting mer att förlora kändes det som. Jag bestämde mig för att jag skulle göra allt jag kunde för att skapa det liv jag önskade och drömde om. Om det betydde att jag fick släppa taget om de och det som inte hjälpte mig på vägen längre så fick det bli så. Jag brinner nu och brann förut för att finnas för andra så andra också kan ta sig framåt och skapa ett liv som är mer kärleksfullt och mer glädjefyllt. Hoppas på att du som inte vet vart du skall vända dig i livet just nu vågar ta steget att ta emot hjälp. Det första steget är det som behövs.
18501

Boka tjänst

Tjänst

  • Medial vägledning via mail
    60 minuter, 250 krMer info
    Boka

Coachning

  • Online kurs Inrestyrka 30 min samtal
    30 minuter, 495 krMer info
    Boka

Healing

  • Healing + Coachande samtal
    80 minuter, 650 krMer info
    Boka

Telefon - coachning / healing

  • Telefon coachning
    60 minuter, 450 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Kristin
4.8
(24 betyg)
Holistisk terapeut

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
24 betyg
Kristina A.
till Kristin
Ville pröva medial vägledning då jag sliter med drömmar om en specifik person som avlidit, men blev kontaktad av annan ande. De var oxå fint men hjälpte mig inte helt. Men spännande att pröva.

Visa mer

Maria R.
till Kristin
Helt underbart

Visa mer

Tove J.
till Kristin
Kunde känna igen saker som jag går igenom just nu, det stämde Stort Tack🙏🌷

Visa mer

Maria R.
till Kristin
Helt underbart att va hos Kristin

Visa mer

Om företaget

Välkomna till mig och mitt företag där jag förmedlar tjänster inom personlig utveckling och avslappning. Jag jobbar med healing Reiki , Livscoachning och Mediationsgrupper. Att få kontakt med oss själva vårt fysiska, mentala och känslomässiga och andliga. Jag vill kunna vara i service för andra människor som känner att de behöver en förändring i livet. Jag vill finnas för dom som behöver en stund för sig själva för att stilla sinnet och skapa balans i kropp och själ. När vi tillåter oss att stanna upp och känna efter så kommer vi att ge oss möjlighet att finna vägen fram lite snabbare än när vi bara springer utan mål och mening. Så hos mig hoppas jag att du kan komma och bara vara i din egen energi. Så varmt välkommen att kontakta mig och för att boka tider så kan du gå till länken boka tid! Kristin <3 Jag har utbildat mig hos: (Kjell Haglund själens krigare) Livscoach akademin, Relations och par coach. (Lovisa Månson AB helhets centrat) Reiki Healing1 &2 Mediations ledare, Medialkompetence grundkurs Healing touch 1 & 2 , David B

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07224527 XXVisa nummer

  • SVENSBYN BJÖRKBACKEN 4, 672 95, Årjäng