Kropp & Hälsa by Malin

betyg4.6 Fantastiskt bra(49 betyg)
Hagvägen 16, 831 48, Östersund
Hej! Jag håller öppet som vanligt och du kan boka behandlingar så länge du känner dig frisk och kry. Massagebänk och andra berörda ytor spritas mellan varje kund, även de allmänna utrymmena spritas dagligen. Både du och jag är jätteduktiga på att tvätta händerna och är symtomfria. * Vill du köpa eller få information om massagepistoler eller Aloe Vera-produkter behöver du boka en tid eftersom jag inte har någon separat butiksyta. Allt finns i mitt massagerum. Hittar du ingen lämplig tid så skicka ett mejl eller sms så löser vi det. * Jag är ansluten till Benify friskvårdsportalen som ger dig 10% rabatt på utvalda behandlingar. Behöver du få dina muskler mer mjuka och/eller bli av med knutor eller triggerpunkter så kan jag hjälpa dig. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i bland annat rygg och nacke och du känner dig lugnare, mjukare och rörligare. Vid massage frisätts "lugn- och ro-hormonet" oxytocin och på så sätt minskas halten av stresshormoner i kroppen. Massage har även rehabiliterande och förebyggande effekt. Spänningar i bland annat nacke, skuldror och rumpa strålar i många fall ut från triggerpunkter som gömmer sig djupt i muskulaturen. Därför räcker det inte med en mjuk massage för att lösa upp knutor som oftast byggts upp under längre tid. Jag jobbar därför djupt i musklerna så cirkulationen kan komma igång och hjälpa muskelfibrerna att slappna av och återhämta sig. I mina behandlingar använder jag mig ofta av en massagepistol som ett komplement. Detta för att bland annat öka blodcirkulation, fortare få spänningar i muskler och fascia att släppa samt att den har en avslappnande inverkan på hela kroppen. Med olika vibrationsnivåer och olika munstycken kan jag anpassa behandlingen så den passar just dina besvär. Den hjälper mig med andra ord att fortare nå och behandla problemområden. Alla behandlingstider är inklusive tid för av- och påklädning. Betalning sker med kort på plats hos mig eller via Klarna. För sen avbokning eller uteblivet besök debiteras med full taxa. Hjärtligt välkomna!

Boka tjänst

Massage

 • 30 min – Fokusmassage 30 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka
 • 45 min – Halvkropp 45 minuter, 570 kr · Mer info
  Boka
 • 60 min – Hel- eller halvkropp 60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • 20 min – Avspänningsmassage 20 minuter, 370 kr · Mer info
  Boka

Benify förmånsportal - massage

 • Benify - avspänningsmassage 20 minuter · Mer info
  Boka
 • Benify - massage 30 minuter30 minuter · Mer info
  Boka
 • Benify - massage 45 minuter45 minuter · Mer info
  Boka

Uthyrning av massagepistol

 • Hyr massagepistol, 7 dagar20 minuter, 175 kr · Mer info
  Boka

Medicinsk laserbehandling

 • Medicinsk laserbehandling, upp till 30 minuter30 minuter, 200 kr · Mer info
  Boka
 • Medicinsk laserbehandling, upp till 45 minuter45 minuter, 300 kr · Mer info
  Boka

Köp/info av Aloe Vera-produkter eller presentkort

 • Köp av Forevers Aloe Vera-produkter eller presentkort15 minuter · Mer info
  Boka

Köp/info av massagepistol

 • Nordic Mini, oktoberpris2 490 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort / värdekort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Malin Wikander
(49 betyg)
FriskvårdsmassörPresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
49 betyg
Hon är så duktig !!!
Bra bemötande. Proffsigt utförd massage som gick på djupet och löste upp spänningar jättebra. Jag är nöjd och kommer tillbaka!
Kan varmt rekommendera alla att gå till henne för att få massage.
Super duktig, hit kommer jag fler gånger!

Om företaget

Hej och välkommen! Jag som driver Kropp & Hälsa by Malin är diplomerad friskvårdsmassör via Axelsons Institute i Stockholm. Har du spända och ömma muskler, knutor, triggerpunkter eller vill du bara ha en lugn och avslappnande stund. Unna dig själv en välgörande massage, det är du värd. Som medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund har jag som Friskvårdsmassör ett så kallat praktikår (då jag ännu inte läst steg två, Massageterapeut) vilket innebär att jag i snitt tar en något lägre avgift för mina behandlingar. Varmt välkommen!

Bilder