Kroppens Hälsa - HR (Åsljunga)

betyg4.6 Fantastiskt bra(8 betyg)
Norra Sonnarpsvägen 30, 286 72, Åsljunga
Välkommen till mig, Helene Richardson, vill informera att jag haft Covid Januari -21, jag värnar om din hälsa, vid Covid gäller allas ansvar. Jag tar emot dig, som känner dig frisk och har friska runt omkring. Efter varje besök tvättar och ytspritar jag så du känner dig extra säker. Tänk på att avboka i god tid vid sjukdom, då ej avbokad tid debiteras.  Varmt välkommen Helene!

Boka tjänst

Standardtjänster

 • Konsultation 90 minuter, 1 150 kr · Mer info
  Boka
 • Coaching KBT & ACT/ Stress60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka

Kraniosakralbehandling

 • Kraniosakral Terapi60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka

Massage

 • Kraniosakral Terapi/ Regndropps massage90 minuter, 1 150 kr · Mer info
  Boka
 • Avslappning/Taktil Massage60 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Regndropps massage60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka

Transformation Healing/livscoaching

 • Transformation Healing/Livscoaching60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka

Personal

noImage
Helene Richardson
(9 betyg)
Cert. KBT&ACT/Dipl. Kraniosakral terap.

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
8 betyg
till Helene Richardson
Kom dit helt slut och Helene fick mig i balans, kan absolut rekommendera henne! Jag har varit nyfiken i flera år på Kranio-behandlingen.
till Helene Richardson
En otroligt duktig tjej som är väldigt utbildad på olika saker. Fick en otroligt bra regndroppsmassage med lite extra allt. Jättenöjd
till Helene Richardson
Jag kan varmt rekommendera en behandling hos Helene på Kroppens Hälsa. Jag har provat både Kraniosakral terapi och Avslappningsmassage. Helene är väldigt duktig och jättetrevlig!

Om företaget

Helene Richardson, Diplomerad KranioSakral terapeut och arbetar med kroppen som fokus för välbefinnande. Mitt driv är att arbeta som livs-hälsocoach. Jag är Certifierad KBT & ACT/ stress coach och arbetar med att hjälpa dig hitta rätt i livet som består av många delar. Varje del behöver utrymme för att fungera friktionsfritt. Känns det som om något behöver förändras i ditt liv? Svårt att hitta balansen i vardagen? Vad drömmer du om? Frågorna är många och du har svaren! Låter det intressant - Var befinner DU dig?! Att inspirera, vägleda guida och vara stöd i samtal med människor, är min passion! När jag ser människor växa i sin tro om sig själva och släppa begränsningar som finns. Att se kärleksfullt med öppna ögon på mig själv, andra människor och allt levande ger mig kraft i livet! Med Kraniosakral terapi och utifrån varje persons behov erbjuder jag behandling i förebyggande, rehabiliterande samt i behandlande syfte. Målet är att behandlingen ska stimulera människans egen läkande förmåga. Jag ser kroppen som en samspelande helhet som påverkas på olika sätt av smärt- och sjukdomstillstånd. Detta samspel gäller även den emotionella och den fysiska kroppen, båda är lika viktiga för att vi ska finna en balans och bli friskare människor. Det här är min utgångspunkt och ligger till grund för allt mitt arbete; Helhetstänkande. Har du skadat dig, bär på trauma, förslitningsskador eller om du är ur balans. Jag har även avslappning/taktil/healing massage, regndropps massage, läkande meditationskvällar.. Titta in på min hemsida för mer info www.kroppenshalsa.se Det finns alltid en möjlighet till en bättre hälsa! I all ohälsa finns en Hälsa!

Bilder