Boka nu och få 20% rabatt på alla nedanstående priser. Dras av i kassan. Gäller enbart nya kunder.

Vad vill du boka?

För DUO-behandling/ synkron- & detoxbehandlingar, kontakta gärna oss per mail eller telefon.

DETOX Ayurveda

Ayurvedisk Detox-behandling

Varför göra detox?
Det är bra att rensa ut slaggprodukter som toxiner, orenheter och stress ur kroppen några gånger per år. Du återfår på så sätt dina naturliga krafter, balans och harmoni och därmed bättre hälsa.

Hur går det till?
Du får ett personligt detox program efter din konstitution, gör förkur hemma, fortsätter sedan reningskuren hos oss och avslutar med en efterkur i hemmet.

Du får behagliga massager (synkronbehandlingar, med två terapeuter).
Alla massager och övriga behandlingar ges med fina ekologiska oljor, utvalda för just dig.

Kontakta oss för ytterligare information.

KLIPPKORT.

Klippkort 3 gånger för 20 min. behandlingar.
Klippkort 3 gånger för 30 min. behandling.
Klippkort för ayurvediska behandlingar med två terapeuter.
Klippkort 60 min. behandlingar (singel terapeut)

AKUPUNKTUR

Akupunktur (TCM): Akupunktur har sina rötter i den kinesiska medicinen. Akupunktur används för att skapa balans och hälsa genom att balansera kroppens qi.
Detta görs med nålar, på kroppens akupunkturpunkter.
Akupunktur kan ges mot olika obalanser, kroppslig besvär, skador, smärttillstånd, oro, sömnbesvär, m.m.

Akupunktur (TCM): Akupunktur har sina rötter i den kinesiska medicinen. Akupunktur används för att skapa balans och hälsa genom att balansera kroppens qi.
Efter akupunktur behandlingen sätts glaskoppor för att ytterlige förstärka behandlingen och avhjälpa olika besvär.
Detta görs med nålar, på kroppens akupunkturpunkter.
Akupunktur kan ges mot olika obalanser, kroppslig besvär, skador, smärttillstånd, oro, sömnbesvär, m.m.
Vi öronakupunktur stimuleras örats punkter för återupprätta energibalansen i kroppen.
Hela kroppen finns i örat - "kroppens spegel". Kroppen, dess organ och funktioner.

Många besvär behandlas effektivt med öronakupunktur, t.ex. smärta, stress, oro,
obalanser i organ, en kroppsdel eller kroppsfunktion.

ALTERNATIV MEDICIN

Med chakra balansering ser man till att flödet mellan fysisk aktivitet och mental aktivitet balanseras. Det skapas en balans mellan utgivande energi och mottagande energi.
Balansering görs med pendel.

Glas koppning ökar blodcirkulationen i musklerna och skingrar blodstockningar vilket har god effekt på stela muskler. Lymfflödet ökar i din kropp vilket medför att cellernas toxiner och slaggprodukter på ett effektivt sätt kan avlägsnas från bindväven. Behandlingen lindrar t.ex muskelsmärta och påskynda läkning.
Glas koppning görs som enskild behandling eller i kombination med akupunktur.

AYURVEDAWELLNESS

Abhyanga – Är en behaglig och skön synkron massage som ges med varma oljor, den utförs synkron av två terapeuter.
Behandlingen anpassas just till dig. Abhyanga för bort toxiner och slaggprodukter, smörjer leder och muskler samtidigt som den balanserar kropp och sinne.
Massagen är bra vid kroppsliga och känslomässiga obalanser t.ex. muskelspänningar, stress och känslomässig obalans.

RING för bokning av synkron behandling av två terapeuter/ går ej boka på nätet.

Udvartana (singel)
Är en viktreducerande och exfolierande behandling som hjälper kroppen att rensa ut slaggprodukter, reducerar celluliter och stimulerar matsmältningen. En härlig blandning av örter och oljor masseras in och ger huden en len och mjukare känsla. Energiökande och mycke effektiv mot bland annat depression och håglöshet.
Abhyanga – Är en behaglig och skön synkron massage som ges med varma oljor, den utförs synkron av två terapeuter.
Behandlingen anpassas just till dig. Abhyanga för bort toxiner och slaggprodukter, smörjer leder och muskler samtidigt som den balanserar kropp och sinne.
Massagen är bra vid kroppsliga och känslomässiga obalanser t.ex. muskelspänningar, stress och känslomässig obalans.

RING och beställ abhyanga- synkron - med två terapeuter. (går ej bokas på nätet)

Shiroabhyangam- Är en massage av huvud, ansikte, nacke och skuldror. Ges med varm sesamolja. Behandlingen löser upp stress och lättar spänningar som lagrats. Därigenom motverkas huvudvärk och värk i nacke och skuldror. Shiroabhyanga stimulerar cirkulationen i huvudet, axlar och nacke och lugnar sinnet.
Nasya
Ayurvedisk rensning av övre luftvägarna.
Du får en grundligt skalp, nack, axelmassage föjld av Ayurvediska näsdroppar samt inhalation, vilket rensar öron, mun och hals. Alla sinnen blir klarare. Effektiv vid t.ex. bihåleinflammation och alla former för allergi.

FYTOTERAPI

Fytoterapi – örtmedicin: Är den äldsta och allra mest beprövade läkekonsten. Intresset för örtmedicin har kraftigt ökat de senaste åren. Används ofta i kombination med behandling för att stärka och hjälpa din kropp till läkning.

HUVUDBEHANDLING

BARS - Minns du när du senast var helt avslappnad och ompysslad.
Visste du att det finns 32 punkter på ditt huvud, som vid lätt beröring frigör de begränsningar du har om olika områden i ditt liv och i din kropp.
Bars (Access) är en fantastiskt vårdande och skapande process som hjälpt många människor till stora förändringar i kropp och sinne.

MASSAGEBEHANDLING

Klassisk svensk muskelmassage med triggerpunktsbehandling. Välj tex. rygg och nackmassage eller ett annat område där du har besvär.
Klassisk svensk muskelmassage med triggerpunktsbehandling. Välj tex. rygg och nackmassage eller ett annat område där du har besvär.
Klassisk massage ges för att lösa upp kroppens spänningar, aktivera cirkulationen och rensa ut slaggprodukter. Glaskoppning ges för att öka genomströmningen i muskulaturen, lösa blockeringar och smärta.
Hälsomassagen är en balanserande och behaglig österländsk behandling som skapar balans i kropp och sinne. Behandlingen är en blandning av österländsk massage och kinesisk akupressur (tryck på kroppens akupunktur punkter) vilket harmoniserar och balanserar
Qi-energi i din kropp och ditt välbefinnande ökar.
Ryggmassagen är en balanserande och behaglig österländsk behandling som skapar balans i kropp och sinne. Behandlingen är en blandning av österländsk ryggmassage och kinesisk akupressur (tryck på kroppens akupunktur punkter) vilket harmoniserar och balanserar
Qi-energi i din kropp och ditt välbefinnande öka

MOR & BARN PROGRAM

Gravidmassage:
Med kärleksfulla händer ger ayurvedaterapeuten dig skön avslappnande och stärkande oljebehandling, med ekologisk kroppsvarm olja.
Behandlingen ger harmoni och förnyad energi till kropp och själ.
Behandlingen har god effekt på obalanser som uppstått i samband med graviditet.
Du får även hälsoråd, hur du kan bevara lugnet och inre harmoni.
Mor & Barnprogram - Med kärleksfulla händer ger ayurvedaterapeuten dig skön avslappnande och stärkande oljebehandling, med kroppsvarm olja.
Mor och barnprogram bringar harmoni och energi till kropp och själ, så att du får mer kraft, energi och ork att ta hand om dig själv, babyn och familjen.
Ayurvediskt Mor & Barnprogram har god effekt på obalanser som uppstått i samband med graviditeten och födelse, t.ex. djup trötthet, förlossningsdepression och hormonella svängningar.

Ring Christel för Tidsbokning 0708-323201
mail: christel@ayurvedawellness.se
www.ayurvedawellness.se
Du lär dig en fin och mjuk babymassage som är hälsobringande på alla plan. Massagen ger en fin möjlighet för föräldrarna att knyta nära, starkt och harmoniska band till sin baby.
Massagen är en mycket god hjälp för babyn när det gäller t.ex. sömn, oro och att balansera ev. kroppsliga besvär i mage och tarm.
Du får en fin ekologisk olja till ditt barn.

ZONTERAPI/ REFLEXOLOGI

Zonterapi- Är en behaglig behandling som ges på fötterna genom tryck på fotens olika zoner. Zonerna representerar kroppens olika organ. Behandlingen hjälper din kropp till självläkning, balans och harmoni.
Medlem i Massörerna

Kroppsakademin i Stockholm, Christel Nygårds

Hälsa har alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag heter Christel och är en erfaren hälsoterapeut som arbetar med naturterapi, zonterapi, ayurveda och Mor & Barn terapeut sedan 1992, på hälsokliniker runt om i Sverige, Norden och Europa.

Med min långa erfarenhet och mitt brinnande intresse för komplementär medicin, så arbetar jag utifrån ett holistiskt perspektiv - varje klients behov. Behandlingarna stärker och hjälper dig- så att du åter kan komma i balans, läka och återfå hälsan.

Telefon 070-832 32 01
Webbsida
E-post
Öppettider Bokadirekt
Adress
Sankt Eriksgatan 29, 1tr
112 39 Stockholm
Kungsholmen