Vad vill du boka?

Välkommen till Stresshantering i Kungsbacka och Laila Stenroos

Om du vill leva ett gott liv och vara med när det pågår är det upp till dig att göra vad du behöver för att trivas och hinna med! Till mig kan du komma för lugnande hypnos eller en avslappnande massage eller healing. Eller kanske du behöver boka in ett coachsamtal för att få hjälp med hur du skall komma vidare i livet och lära dig hantera din stress i vardagen.
Varmt välkommen att boka en tid här. Hittar du ingen tid som passar? Kontakta mig så hittar vi en tid! Om du undrar hur jag arbetar i mina behandlingar är du naturligtvis också välkommen att höra av dig! 0725-040403. Jag finns på Kroppsverkstan på Västergatan 16 i Kba Innerstad.
Allt gott till dig!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Avslappning

En mycket lugnande och djupverkande massage som ger dig total avslappning. Skulderblad, axlar, nacke, hals, dekolletage, ansikte, skalp, armar och händer masseras med en mjuk och välgörande olja som återfuktar torr hud och lugnar dina sinnen. Boka gärna behandlingen när du vet att du kan ta det lugnt några timmar efteråt.
Varmt välkommen!
En mjuk men handfast massage som ger dig avslappning både mentalt och muskulärt. Den löser upp stressrelaterade spänningar i rygg, nacke och axlar. Boka gärna denna behandling när du vet att du kan ta det lugnt ett par timmar efteråt.
Varmt välkommen!
En skön och mjukgörande massage för dig mellan 8-16 år. Rygg, axlar och nacke masseras varsamt för att mjuka upp spända muskler, minska stress och för att skapa välbefinnande och avslappning.
Varmt välkommen!
En skön och mjukgörande helkroppsmassage för dig mellan 8-16 år. Rygg, ben, armar, nacke och ansikte masseras för att få kroppen att slappna av, minska stress och skapa välbefinnande.
Varmt välkommen!

Coachning

Ett personligt samtal där du får hjälp med att strukturera upp din vardag. Du får tips, verktyg och konkret vägledning för att lära dig hur du skall hantera saker som kommer i din väg, såsom för mycket stress, dåliga relationer, ett självförtroende som skaver eller svårighet att ta ett specifikt beslut på egen hand. Eller kanske vill du ha ett avslappnat samtal där du vill bolla dina innersta tankar och funderingar med någon som inte känner dig på samma sätt som dina nära och kära. Jag har fullständig tystnadsplikt.
Varmt välkommen!
Ett alternativ för dig som av någon anledning inte kan komma loss eller inte har möjlighet att ta dig till mig i Kungsbacka. Jag ringer upp dig på tiden du har bokat och till det telefonnumret som du anger vid bokningen.
Ett kortare personligt samtal för dig som vill ha råd och vägledning vid en specifik problemställning. Jag hjälper dig att få en annan infallsvinkel och hitta rätt strategi att lösa problemet på smidigaste och snabbaste sätt för att komma vidare.
Varmt välkommen!
Ett alternativ för dig som bor långt ifrån eller inte har möjlighet att komma loss från jobb eller annat i ditt liv. Jag ringer upp dig på den bokade tiden till telefonnumret som du anger vid bokning.

Healing

En healingbehandling som genom handpåläggning "storstädar" i kroppen och rensar ut gamla energier för att göra plats för nya positiva energier. Den här behandlingen rekommenderar jag om du har gått igenom svårigheter och nu känner dig redo att gå vidare med ditt liv och inte fastna i gamla mönster. Boka gärna behandlingen när du vet att du kan åka hem och koppla av efteråt.
Varmt välkommen!
Reikihealing är en stillsam behandling som, genom handpåläggning, hjälper till att släppa på fysiska och emotionella spänningar. Det verkar positivt på ångest och oro, depression och sömnproblem m m. Den kan också hjälpa kroppen att stärka de naturliga och självläkande processerna. Boka gärna denna behandling när du vet att du kan åka hem och behålla lugnet.
Varmt välkommen!

Hypnos

Detta är för dig som känner dig stressad och behöver "komma ner" och "landa". När du har svårt att veta själv hur du skall göra för att varva ned och känna dig lite lugnare då behöver du hjälp med att bryta mönstret. Då är det denna behandlingen du skall boka! Du får uppleva en lugn, skön och fullständigt avslappnad timme samtidigt som kroppen får återhämta och boosta sig rejält. Denna avslappningshypnosen motsvarar ca 4 timmars djup sömn för kroppen och du går härifrån med ny energi. Boka gärna när du vet att du kan ta det lugnt en stund efteråt. Detta för att få optimal effekt.
Tror du på tidigare liv? Tänker du att dina rädslor/problem/begränsningar i ditt nuvarande liv kan ha ett samband med något du har upplevt i något av dina tidigare liv? Eller är du bara nyfiken på att få återuppleva ett av dina tidigare liv? Att göra en regression ner till tidigare liv är mycket spännande och lärorikt. Jag antecknar vad du berättar för mig under hela sessionen för att sedan sammanställa och skicka till dig i en pdf-fil. Hör gärna av dig till mig om du har frågor.
Varmt välkommen!
Denna tjänst bokar du efter du har varit hos mig första gången på Hypnos & Suggestionsterapi och när vi kommit överens om vad vi skall jobba med för att du skall må bättre.
Varmt välkommen!
Här guidar jag dig genom en avslappningshypnos som hjälper dig att stressa ned i både kropp och sinne. En behandling som förstärker arbetet i din vardagliga stresshantering eller som en boost i perioder när du har det extra stressigt. Den här passar också bra att göra inför din semester eftersom du går ned i varv snabbare och slipper att "slösa" på dina semesterdagar för att landa! Boka gärna in denna behandling när du vet att du kan åka hem direkt och ta det lugnt.
Varmt välkommen!
Första sessionen när du vill använda hypnos för att komma tillrätta med bekymmer i din vardag som begränsar dig. Sömnproblem, nikotinberoende, alkoholberoende, sockerberoende, rädslor, prestationsångest är bara några av de problem där hypnos kan hjälpa dig att må bättre. Räkna med 3-5 sessioner för att få resultat. Efter denna första behandling fortsätter vi att boka upp 60 minuters sessioner med 1-3 veckors mellanrum.
Varmt välkommen!
Stresshantering och djup avslappning i hypnos. En skön stund där ni verkligen går ner i varv och får en skön känsla i kroppen som håller i sig länge! En perfekt present till dig och en vän!
Varmt välkommen!

Kroppsverkstan Kungsbacka

Hej!
Jag heter Laila Stenroos och och hjälper dig genom coachsamtal, massage, hypnos och healing. Hos mig får du det du behöver för att hitta ditt "jag", bli starkare mentalt och känna dig mindre stressad.
Välkommen! Du hittar mig på Kroppsverkstan på Västergatan 16 i Kba innerstad.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Tisdag 10.00-19.00
Torsdag 09.00-18.00
Fredag 09.00-17.00

Välkommen!
Adress
Västergatan 16
434 00 Kungsbacka
Innerstaden
Öppna i Google Maps 🗗