KuloReko

betyg4.8 Fantastiskt bra(13 betyg)
Junkergatan 23, 126 53, Hägersten
Vi hjälper dig att tillsammans med en liten grupp ta fram den bästa versionen av dig själv, ge dig nya verktyg för att du ska kunna lysa starkare, ge mer och bättre till fler, i ditt område i livet. Säkerställ din framgång på kort och lång sikt och bygg ut ditt nätverk. Recension från personer som gjort DeVi Coaching 2017 och 2018 efter att ha fått frågan. Hur har DeVi Coaching förändrat din vardag? "Målet har kommit närmare. Rädslan som fanns när allt låg i mörker försvann. Vägen nu mer upplyst. Starkare självförtroende och självinsikt. Leder till mer klarhet och förståelse." Ett erbjudande att inte fundera över. Välkommen till nästa DeVi Coaching som startar inom kort! www.devicoaching.org Boka direkt! Välkommen!

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
13 betyg
till Kul&Reko
Jag fick behandling av den underbara Anna som tog emot mig med öppna armar. Jag fick hjälp med att komma ett steg närmare mitt inre jag. Rekommenderar ett besök.
till Kul&Reko
Jag hade förmånen att gå DeVi Coaching med Hannika och det var en mycket intressant och givande kurs. Jag fick bredare perspektiv på livet som helhet. Mest intressant var verktygen för egen målsättning och utvecklandet av andligheten. Gruppens betydelse för individen gick som en röd tråd genom hela kursen. Stort tack!
till Kul&Reko
Bra tankeställare om man vill starta igång sina ideer och tankar! Med positiv energi och konkreta tips, fick jag en tänka om och planera mina mål för framtiden!
till Kul&Reko
Ett sätt att hjälpa människor att reflektera över personlighet, mål, vägen fram till mål , tankesätt . Man bli handlingskraftig genom att ta fram rätt verktyg. Rekommenderar till alla som gillar utveckling.

Om företaget

En Plattform där vi tillsammans möts och skapar ekonomi och utveckling; Våra femstjärniga resultat talar för sig. Titta in på våra hemsidor www.devicoaching.org och www.kuloreko.org Bli först i din krets att uppdatera dig med DeVi Coaching. Fantastiska resultat över tid. "Målet har kommit närmare. Rädslan som fanns när allt låg i mörker försvann. Vägen nu mer upplyst. Starkare självförtroende och självinsikt. Leder till mer klarhet och förståelse." Ett erbjudande att fundera över. Välkommen till nästa DeVi Coaching som startar nu! Boka direkt! Välkommen!

Bilder