Vad vill du boka?

Välkommen att boka en behandling hos mig på Kungsholmens massageklinik. Jag erbjuder behandlande massage för problem i exempelvis axlar, nacke och rygg. Men även klassisk och avslappnande massage.. Alla behandlingar anpassas efter dina behov. Jag kan om så önskas också ge tips på träning och stretchövningar att göra hemma.

Jag har bokningsbara tider på torsdagar och ibland på tisdagar samt vissa lördagar – eller enligt överenskommelse.

Välkommen!

Astrid Birgitta
Astrids Kropp och Hälsa STHLM

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Kungsholmens massageklinik

Kungsholmens massageklinik finns på Garvargatan 22, i Yoga Devis lokaler. Vi är en grupp massageterapeuter som jobbar under samma tak. Om du vill boka en annan tid än vad jag kan erbjuda, rekommendera jag varmt mina duktiga kolleger (se öppettider).


Jag är utbildad massageterapeut vid Axelsons gymnastiska institut och driver det egna företaget Astrids Kropp och Hälsa STHLM.

Jag är verksam både på Kungsholmen och i Vallentuna. På torsdagar, ibland tisdagar, och vissa lördagar är jag på Kungsholmen och i Vallentuna har jag behandling enligt överenskommelse.

Betalning görs vid behandlingstillfället, med Swish eller kontant. Kvitto skickas via e-post.

Telefon SMS 073-531 64 81
E-post
Öppettider Behandlingar hos Astrid: Torsdagar eller vissa tisdagar, se ledig tid under respektive behandling. Övriga tider enligt överenskommelse.

Övriga dagar sök efter Kungsholmens massage på Bokadirekt.
Adress
Garvargatan 22
112 21 Stockholm
Kungsholmen
Öppna i Google Maps 🗗