Vad vill du boka?

Dina unika behov är min viktigaste utgångspunkt. Oavsett om du vill ha en klassisk massage för avkoppling eller om du behöver hjälp med till exempel spänningsvärk, trött ländrygg eller stel nacke anpassar jag behandlingen efter dina behov och möter dig med respekt och professionalism. Med min bakgrund som arbetsterapeut har jag bred kunskap om ergonomi och av att möta människor utifrån deras möjligheter.

Jag är knuten till Kungsholmens massageklinik och tar emot för behandlingar där på onsdagar samt vissa lördagar - eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen att boka en behandling!

Ann-Sofie Friman
Confia massage & hälsa
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Den klassiska svenska massagen är en djupgående massage som löser upp spänningar och ger avslappning i hela kroppen. Regelbunden massage bidrar även till minskad stress och bättre sömn.
Den klassiska svenska massagen är en djupgående massage som löser upp spänningar och ger avslappning i hela kroppen.
Jag anpassar alltid behandlingen efter dina behov. Kanske önskar du en helkroppsmassage eller så fokuserar jag på t.ex rygg, nacke och axlar.
Den klassiska massagen är spänningslösande och stressreducerande men är också bra i förebyggande syfte.
Regelbunden massage bidrar även till minskad stress och bättre sömn.
Här fokuserar vi på ditt specifika problemområde. Det kan vara spänningar i axlarna, huvudvärk, ländryggssmärta, hälsporre eller något annat som du behöver hjälp med.
Här används fler olika tekniker för att behandla på bästa sätt. Vid första tillfället utförs muskeltester för att kartlägga problemområdet innan behandlingen börjar. Jag kombinerar massagen med bl.a muskeltöjning och triggerpunktsbehandling för att nå så bra resultat som möjligt.
Att skapa trygghet är grunden i den taktila behandlingen.
Den taktila behandlingen är en mjuk massagebehandling i ett lugnt tempo med ett fast tryck på huden. Massagen följer ett bestämt mönster som upprepas och skapar lugn och välbefinnande.
Den taktila behandlingen är effektiv för att minska oro, stress och smärta men är också bra vid utmattningssyndrom eller sömnproblem.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Kungsholmens massageklinik

Kungsholmens massageklinik finns på Garvargatan 22, i Yoga Devis lokaler. Vi är en grupp massageterapeuter som arbetar under samma tak. Om du vill boka en annan tid än den jag kan erbjuda, rekommenderar jag varmt mina duktiga kollegor.

Om mig:
Jag arbetar med flera olika tekniker och behandlingar, till exempel klassisk svensk massage, taktil massage för avspänning och behandlande massage för specifika problem.

Jag är diplomerad massageterapeut från Axelsons gymnastiska institut och certifierad av branschrådet Svensk massage. Jag har även utbildning i triggerpunktsbehandling och hot stone-massage. Jag är också leg. arbetsterapeut och har tidigare arbetat som arbetsterapeut under cirka 20 år.

Som behandlande massageterapeut är jag ansvarsförsäkrad genom Kroppsterapeuternas yrkesförbund.

Betalning görs vid behandlingstillfället, med swish eller kontant.

Mitt företag heter Confia massage & hälsa. Företaget har F-skattsedel.

Varmt välkommen!
Ann-Sofie Friman

www.confiamassage.weebly.com
www.facebook.com/confiamassage

Telefon 070-609 84 00
Webbsida
E-post
Öppettider Behandling hos mig kan bokas onsdagar samt vissa lördagar.

Övriga tider enligt överenskommelse.

Sök på Kungsholmens massageklinik för tider hos mina kollegor.
Adress
Garvargatan 22
112 21 Kungsholmen Stockholm
Kungsholmen