Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Massage

Passar dig med ett specifikt problem t.ex rygg/axlar.
Med hjälp av tryck och töjning ökas blodcirkulationen, vilket ger smärtlindring.
Med hjälp av tryck och töjning ökas blodcirkulationen och ger smärtlindring. Rekommenderas för dig som har måttlig till svår smärta eller är mycket spänd. OBS undvik massage om du har feber, misstänkt infektion eller är gravid.
Unna dig en ansiktsmassage för att slippa spänningshuvudvärk och spända käkar. Även musklerna i närområdena behandlas för så bra effekt som möjligt.
Skäm bort fötterna lite - det är de värda. Du får först ett mjukgörande fotbad och sedan en härlig massage av underben, vader och fötter med inslag av akupressur. OBS undvik massage vid smittsamma åkommor t.ex vårtor.
En avslappnande massage med varma stenar som ökar blodcirkulationen och får dig att må bra. Rekommenderas varmt om du känner dig stressad.
Perfekt för dig som vill komma ner i varv en liten stund. Vi fokuserar på ett eller flera mindre områden på kroppen, exempelvis rygg/axlar/nacke.
Härlig helkroppsmassage som genom att sänka blodtrycket och frigöra hormoner gör att både kropp och sinne slappnar av.
Massage med eteriska oljor som ger avslappning och hjälper till att få bort spänningar såväl som gifter ur kroppen genom en lätt utrensande effekt. Tekniken härstammar från Tibet och USA och verkar genom att stimulera energicentra och väcka cellreceptorer och nervändar längs ryggraden.

Akupressur

Har du diffus smärta i kroppen eller ont lite varstans kan detta vara ett alternativ för dig. Genom att trycka på olika punkter på kroppen, balanserar man enligt traditionell kinesisk medicin energiflöden, som kan vara orsaken till smärtan. Skriv gärna i noteringsfältet var i kroppen det känns mest.

Kustnära vandrarhem

Har du problem med återkommande värk eller känner du dig stressad?
Välkommen på en välgörande massage! Min klinik ligger på bottenplan i Kustnära vandrarhem i Heestrand. Jag är certifierad massageterapeut och utför både behandlande och avslappnande massage, allt efter dina önskemål.

Visa kontaktinformation
Öppettider Mån-sön 9-20, efter överenskommelse.
Adress
Heestrand Rådalen 10
457 47 Hamburgsund
Öppna i Google Maps 🗗