Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Massage

Unna dig en ansiktsmassage för att slippa spänningshuvudvärk och spända käkar. Även musklerna i närområdena behandlas för så bra effekt som möjligt. Inklusive rengöring, peeling och ansiktscreme.
Skäm bort fötterna lite - det är de värda. Du får först ett mjukgörande fotbad och sedan en härlig massage av underben, vader och fötter med inslag av akupressur.
En avslappnande massage med varma stenar som ökar blodcirkulationen och får dig att må bra. Självklart kan du få klassisk massage i 45 min istället, skriv då gärna detta i noteringsfältet.
En lyxig helkroppsbehandling med underbara produkter! Inklusive peeling, massage och ansiktsbehandling. 90 minuters total avkoppling.
Med hjälp av tryck och töjning ökas blodcirkulationen i musklerna, vilket leder till smärtlindring och avslappning. Vi fokuserar på ett eller flera mindre områden på kroppen, exempelvis rygg/axlar/nacke.
Med hjälp av tryck och töjning ökas blodcirkulationen i musklerna, vilket leder till smärtlindring och avslappning. Du väljer själv om du vill ha helkroppsmassage eller mer djupgående massage på ett eller flera mindre områden.
Massage med eteriska oljor som ger avslappning och hjälper till att få bort spänningar såväl som gifter ur kroppen genom en lätt utrensande effekt. Tekniken härstammar från Tibet och USA och verkar genom att stimulera energicentra och väcka cellreceptorer och nervändar längs ryggraden.

Akupressur

Har du diffus smärta i kroppen eller ont lite varstans kan detta vara ett alternativ för dig. Genom att trycka på olika punkter på kroppen, balanserar man enligt traditionell kinesisk medicin energiflöden, som kan vara orsaken till smärtan

Kustnära vandrarhem

Har du problem med återkommande värk eller känner du dig stressad?
Välkommen på en välgörande massage! Min klinik ligger på bottenplan i Kustnära vandrarhem i Heestrand. Jag är certifierad massageterapeut och utför både behandlande och avslappnande massage, allt efter dina önskemål.

Visa kontaktinformation
Öppettider Mån-sön 9-20, efter överenskommelse.
Adress
Heestrand Rådalen 10
457 47 Hamburgsund
Öppna i Google Maps 🗗