LÄK DIG

betyg4.8 Fantastiskt bra(5 betyg)
Slottsvägen 1A, 392 33, Kalmar
Nu är semestern slut för de flesta och höstmörkret kommer då är det mysigt att krypa in och ta hand om sig själv lite extra. Passa på att boka en skön behandling hos mig, gå vidare och se vad jag kan erbjuda dig. ingrid@gnistan.se Det har aldrig varit så viktigt med andningen som nu! Så boka en coachning hos mig för att få lite tips på hur du i vardagen kan andas lite bättre.. Nu kan ni köpa värdekort hos mig! Om du inte hittar en ledig tid ring mig gärna så hittar vi en som passar dig.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Ingrid Arrhen
(5 betyg)
Coach, friskvårdare och massör
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
5 betyg
till Ingrid Arrhen
Jag kände mig både sedd och väl omhändertagen. Min kropp kändes lättare på ett oförklarligt sätt. Nästan som att jag svävade fram.
till Ingrid Arrhen
Kände mig genast väl mottagen och trygg. Riktigt bra behandling

Om företaget

Aldrig förr har andningen varit så viktig! Är du kanske en av de som drabbads av influensan och behöver få igång lungkapaciteten så finns det hjälp och tips att få. Boka gärna in en session hos mig så kan vi hjälpas åt att få dig andas bättre. Fascia är framtiden behandling! Jag har skapat en metod för att du skall så snabbt som möjligt komma tillbaka till den du en gång var. I bagaget har jag en mängd olika kurser och utbildningar som jag kan använda för att just du skall läka. Det viktigaste i våra möten är min närvaro som tillsammans med samtal och kroppsbehandlingar gör att du hittar tillbaka till din kraft och glädje. Lever du i en destruktiv relation med t ex med en partner, familjen jobbet eller en vän? Behöver du stöd för att bli hel?  Både vår kropp och vår själ  behöver läkas. Jag finns för hela dig och är med dig hela vägen tillbaka till din kraft och livsglädje Det finns alltid en väg till läkning!

Bilder