1. Hem
 2. Skönhet Stockholm

Laserkliniken

betyg4.6 Fantastiskt bra(1344 betyg)
Kungsgatan 48, Stockholm
Välkommen till Laserkliniken! Vi har över 30 års erfarenhet av borttagning och analys av skönhetfläckar och andra hudförändringar. Läs mer om oss och olika behandlingar på www.laserkirurgi.nu Priser Kostnaden för att ta bort en fläck är 1500:- SEK Borttagande av 2-5 fläckar/vårtor på kroppen kostar totalt 3.000:- SEK 1-3 st fotvårta kostar 3.000:- SEK P.g.a av medicinska skäl tar vi sällan bort mer än 5 fläckar per besök. Vi tar emot betalning via Swish och kontant. Kära patienter! Givet situationen med covid-19 ber vi dig vara extra uppmärksam på att omboka din tid om du känner dig det minsta sjuk! För alla våra patienters säkerhet ber vi dig stanna hemma om du känner några som helst sjukdomssymtom, även mildare som lätt hosta, andningsbesvär, muskel- och ledvärk eller halsont. På Laserkliniken följer vi alltid strikta hygieniska regler, givet vår verksamhets natur. Du kan känna dig helt trygg med att våra instrument är desinficerade och att vår personal är frisk. Vi använder alltid engångshandskar och munskydd.
18863

Boka tjänst

Laserkirurgi

 • Laserkirurgi - Fotvårtor
  10 minuter, 3 000 krMer info
  Boka
 • Laserkirurgi födelsemärke - 1 märke
  10 minuter, 1 500 krMer info
  Boka
 • Laserkirurgi födelsemärken - 2-5 märken
  10 minuter, 3 000 krMer info
  Boka

Laserkliniken

noImage
Laserkliniken
4.6
(1344 betyg)

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
1344 betyg
Bengt W.
till Laserkliniken
Snabbt, effektivt och välordnat

Visa mer

Linnea T.
till Laserkliniken
Nackdelen att de inte tar kontokort. Kan visserligen swisha men telefonen hadde’ laddat ur fick springa ut och hämta pengar. Annars ok. Lite stressigt bemötande från sjuksköterskan.

Visa mer

Ylva E.
till Laserkliniken
Snabbt och enkelt! Toppenpersonal

Visa mer

Brita B.
till Laserkliniken
Medicinsk kompetens på högsta nivå med största omsorg om patienten. Varmt tack!

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Laserkliniken Vi ligger på Kungsgatan 48 V mitt emot Hötorgshallen. Kostnaden för att ta bort en fläck är 1500:-. Borttagande av 2-5 fläckar/vårtor på kroppen kostar totalt 3.000:- 1 till 3 st fotvårta kostar 3.000:- Canceranalys genomförs alltid om kirurgen anser det nödvändigt. Vi tar sällan p.g.a medicinska skäl bort mer än 5 fläckar per besök. De små sår som bildas efter en laserbehandling lämnas oftast öppna utan förband för att de skall läkas så fort som möjligt. Injektionsbehandling av små tunna blodkärl (ådernät) på benen ingår också i Laserklinikens arsenal. Behandling med koldioxidlaser lämpar sig inte för; ådernät på benen och i ansiktet ,"röd näsa", ärr, tatueringar större än en femkrona, hårborttagning. Vi tar emot betalning via Swish och kontant. Vi tar inte konto- eller kreditkort. Avbokningar bör ske 1 dygn innan för att undvika debitering 500kr för uteblivet besök. OBS! Vi tar ej patienter under 13 år Oftast kvällsmottagning mellan kl 16:00-21:30 Även Fredagar 15:00-20:00. Växeln öppen för bokning vardagar 09:00-16:00, tel:08/7551870 OBS! Laserkliniken drivs sedan 30 år av en erfaren överläkare och specialist i kirurgi med utbildning i plastikkirurgi. Kära kunder! Givet situationen med covid-19 ber vi dig vara extra uppmärksam på att omboka din tid om du känner dig det minsta sjuk! För alla våra patienters säkerhet ber vi dig stanna hemma om du känner några som helst sjukdomssymtom, även mildare som lätt hosta, andningsbesvär, muskel- & ledvärk eller halsont. På Laserkliniken följer vi alltid strikta hygieniska regler, givet vår verksamhets natur. Du kan känna dig helt trygg med att våra instrument är desinficerade och att vår personal är frisk. Vi använder alltid engångshandskar och munskydd. Med vänlig hälsning Laserkliniken
Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • MånStängd
  • TisStängd
  • OnsStängd
  • Tor16:30 - 22:00
  • FreStängd
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 0875518 XXVisa nummer

 • Kungsgatan 48, Stockholm