Vad vill du boka?


Erbjudande!! Under juni ger jag 20% rabatt på din första behandling. På Access BARS får du hela 40% rabatt och betalar endast 420 kr!  Testa, du kommer älska det!
Välkommen till Gustavsbergs Hamn!
OBS!! Vid bokning av andullations-madrassen, ring då den står kvar på Ingarö.

Betalning görs med Swish eller kontanter, jag tar inte längre kort.
Vid fakturering till företag tillkommer 25% moms.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Kroppsterapeutiska behandlingar

Terapeutisk, individuellt anpassad behandling av alla typer av muskelbesvär i hela kroppen, såsom t ex nackspärr, ryggskott, värk och rörelseinskränkningar i axlar, huvudvärk, molande ländryggssmärta, falsk ischias, stela och värkande höfter o ben, värk o domningar i armar, karpaltunnelsyndrom, löparknä, övrig värk i knän o fötter mm. Dvs alla problem med någon form av dysfunktion i muskulaturen och rörelseapparaten.
Terapeutisk, individuellt anpassad genomgång och behandling av alla typer av muskelbesvär i hela kroppen, såsom t ex nackspärr, ryggskott, värk och rörelseinskränkningar i axlar, huvudvärk, tinnitus, molande ländryggssmärta, falsk ischias, stela och värkande höfter o ben, värk o domningar i armar, karpaltunnelsyndrom, löparknä, övrig värk i knän o fötter mm. Dvs alla problem med någon form av dysfunktion i muskulaturen och rörelseapparaten. För dig som har mycket värk, och flera olika problemområden och behöver längsta möjliga behandlingstid.
Andullationsbehandling är en djupgående och välgörande terapiform där du ligger på en madrass som vibrerar. Du har kläderna på, och ligger i 30 minuter och bara kopplar av, under tiden gör madrassen jobbet.
Det finns 20 olika program att välja på beroende på om du är stressad, har ont i axlar o nacke, ländrygg, ben, problem med lymfflödet, eller bara behöver en allmän cirkulationshöjande stund.
Tjänsten finns endast på Ingarö, ring för tid.
En avslappnande och välgörande massage för "trött" hy samt de små musklerna i ansiktet. Hjälper också mot spänningshuvudvärk och tinnitus orsakat av stress, då även skalp, käkar och nacke masseras. Exklusiva, helt naturliga produkter från Rosenserien används. En ljuvligt skön behandling för dig som vill vara riktigt snäll mot dig själv!
Förutom BARS-behandlingen (se 55 min) så jobbar vi med frigörande och energigivande andning, så att du får tillgång till bättre syresättning ner på cellnivå i kroppen. Du kommer känna dig både piggare och mer avslappnad, och har dessutom fått med dig några värdefulla 'verktyg' för att själv reglera stress, trötthet och avslappning genom din andning.
Med hjälp av de 16 olika greppen, 32 olika punkter på huvudet som vi använder i Access BARS grunder minskas hjärnstress och negativa tankar. Många upplever en total avslappning, glädje och känner sig 'nytankade' på energi, och kan tänka klarare och mer strukturerat. En mycket lugnande, verkningsfull och skön stund för dig med hög stressnivå i huvud och kropp. Behandlingen utförs med kläder på.
Ger dig en bra grund att stå på för vidare behandling av obalanser och problem i kroppen. Tar hand om gamla felläkta skador, då kroppens muskelminne behandlas. Verkar även utrensande av slaggprodukter, samt är avslappnande och cirkulationshöjande.
OBS! Detta är en kraftfull behandling. Ges endast till fullt friska personer och inte tidigare än 3 månader efter operation.

Det bör gå minst 2 dygn och max 1 vecka mellan de 5 behandlingarna, så boka in alla tider på en gång.
Perfekt när "kostymen känns för trång". Dvs motverkar stelhet, ökar cirkulationen, bidrar till att slaggprodukter rensas ut och gör därmed att du blir av med värk och får mer energi.

Delar av denna behandling är också mycket effektiv mot mjölkstockning, och ger oftast omedelbar effekt.

Ett paket med 5 grundbehandlingar ger en bra grund att komma tillrätta med diffusa och långvariga problem.
Se Bindvävsbehandling grundkur 5 x 25 min.
För personer med fibromyalgi/mycket värk som vandrar i kroppen eller mycket hög stressnivå.
En mycket mjuk och avslappnande behandling mha strykningar och rikligt med speciellt värmande olja, samt avslappnande ljud/musik. En behandling som garanterat får dig djupt avslappnad.
för spända och knäppande tuggmuskler.
Motverkar huvudvärk, tinnitus, yrsel och illamående orsakat av spänningar i käkar, huvud och nacke. Vid behov utförs även behandling inne i munnen. Bonus med Käkbehandling är att du oftast blir rörligare i höftlederna.
Laserbehandling av mindre område med Irradia MID-laser.
Inflammationer, irritationer av triggerpunkter, ligament, muskelfästen mm. Ibland räcker en behandling, men oftast minst 3 för bestående resultat.
Massage för Languagewire’s personal. 25 min behandling efter behov.
Endast bokningsbart för anställda.

Samtalsterapi

Känner du dig orkeslös, ledsen, dränerad på energi? Svårt att sova, låst i andningen, eller har fastnat i ett negativt tankemönster? Ofta är detta kopplat till kroppsliga besvär såsom värk, ångest, låsta käkar etc.
Genom samtal, andning och en del andra verktyg släpper vi på blockeringar och öppnar upp för positiv energi och glädje i ditt liv igen. Ger mycket snabbt och effektivt resultat.
"Om ryggsäcken du bär på känns tung och otymplig, måste du helt enkelt stanna och packa upp för att se om allt fortfarande är värt att bära på."

Kurser

Andas dig frisk! Genomgång av vad anaerobisk andning är och hur du utövar den för bästa effekt på just dig. Mätning av blodtryck, syreupptagning, motståndskraft, hormonbalans, biologisk ålder, energireserver mm före och under andningsträning. Genomgång av andningstekniker. Redan efter ett par dagar kommer du känna dig piggare, starkare och dina besvär börjar avta.
Efter 1 månads träning på egen hand kommer du på återbesök för uppföljning, vilket ingår i priset.
Ny mätning utan munstycke för att följa upp hur din träning påverkat din hälsa positivt. Tips och råd för att ytterligare öka resultatet av ditt välmående.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Lena Rubin på Värmdö Yogacenter

Dipl och Cert Medicinsk Massageterapeut med Strain & Counterstrain som specialitet,
Bindvävsmassör, Fibromassör, Andningsterapeut,
Dipl . Sorgbearbetningstpt.
Ger Access BARS.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.
Innehar F-skattsedel.
Vacker praktik i historisk miljö i Stockholms vackra skärgård.
Välkommen!

Visa kontaktinformation
Öppettider Se bokningsschema för lediga tider.
Hittar du ingen lämplig tid, ring!
Ibland kan jag trolla! ;o)
Adress
Odelbergs väg 9A
134 40 Gustavsberg
Gustavsbergs Hamn
Öppna i Google Maps 🗗