Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Massage

Bindväven håller oss samman och ger stadga. Den finns överallt i kroppen; runt varje muskelfiber, muskel, muskelgrupp, organ och mellan skelettdelar. Den styrs helt av vårt nervsystem och vid spänning, oavsett om den är fysisk eller psykisk, bygger vi på oss mer och mer bindväv. Detta gör att musklerna blir mindre elastiska, blodtillförseln stryps och vi får ont

Behandlingen går ut på att öppna upp och "dra isär" bindväven för att få igång blodflödet igen. Det kan låta dramatiskt men är inte det, utan vi använder olika typer av drag och fingertekniker för att få effekt.

I den här behandlingen är det viktigt att nå alla nervutskott från ryggraden, därför gör vi dragen utmed ryggraden, men också utmed där musklerna fäster in vid bäckenet, revbenen och skulderbladen. Behandlingen gör inte ont som många kanske tror.

Behandlingen är kraftfull och lämpar sig för den som har ont av en gammal skada (ingen skada är för gammal). Den är också väldigt bra om du har kraftiga menssmärtor. För att ta behandling måste du i övrigt vara fullt frisk.

Varje person är unik och vi lägger tillsammans upp just ditt behandlingsschema. För bästa resultat är min rekommendation att ta täta behandlingar, en till tre gånger i veckan under tre-fyra veckors tid.
Huvudvärk beror ofta på spänningar i axlar och nacke och dessa spänningar kan behandlas på olika vis.
Det här är en mycket mild behandlingen vilket gör att den blir behaglig även för dig som har en pågående huvudvärk. Resultatet är trots mildheten kraftfullt.
Låt hela kroppen från topp till tå, få en avslappnande massage. Det rogivande hormonet oxytocinet frigörs, blodtrycket sänks och musklerna slappnar av . Det är den klassiska svenska massagen i ett nötskal.
Låt hela kroppen från topp till tå, få en avslappnande massage. Det rogivande hormonet oxytocinet frigörs, blodtrycket sänks och musklerna slappnar av. Det är den klassiska svenska massagen i ett nötskal.
Biter du ihop?
Käkledsbehandling är ett suveränt alternativ som kan hjälpa dig att bli av med värk och spänningar i käkarna, spänningshuvudvärk och få ett jämnare och smidigare bett.

Vid behandlingen masseras käk/tugg/kindmusklerna både invändigt (i munhålan alltså) och utvändigt. Jag masserar även igenom resten av ansiktet, halsen och nacken för att mjuka upp och få igång blodgenomströmningen igen. Behandlingen är ömsom mycket behaglig, ömsom inte särskilt behaglig. Men den ger verkligen goda resultat - så våga prova!
Lymfan är kroppens städpatrull. Den tar sig via egen bana runt i kroppen och samlar upp vätska och skräp som cellerna lämnar ifrån sig.

Ibland rinner inte flödet på som det ska, det har blivit stopp någonstans på vägen. Lymfmassagen hjälper lymfsystemet på traven och löser upp stoppen så att lymfan kan fortsätta göra sitt jobb.

Behandlingen är mild och behaglig och görs helt utifrån hur just ditt lymfsystem fungerar.
Lymfan är kroppens städpatrull. Den tar sig via egen bana runt i kroppen och samlar upp vätska och skräp som cellerna lämnar ifrån sig.

Ibland rinner inte flödet på som det ska, det har blivit stopp någonstans på vägen. Lymfmassagen hjälper lymfsystemet på traven och löser upp stoppen så att lymfan kan fortsätta göra sitt jobb.

Behandlingen är mild och behaglig och görs helt utifrån hur just ditt lymfsystem fungerar.
Massage i sista minuten. Välj mellan helkroppsmassage, lymfmassage eller muskelbehandlande massage.
För stela, korta, ömma, inflammerade muskler passar en mjukgörande massage och spänningsbehandling i kombination med djupverkande muskelbehandling och
stretch bra.
En mycket effektiv behandlingsform om du t ex
har benhinneinflammation, hälseneinflammation, tennis- eller golfarmbåge, musarm, nackspärr eller ont i ryggen.
Reiki
45 min 600,00 kr Mer info
Beröring, kroppens självläkningsförmåga, energiflöde och ett stort lugn förenas i denna, från början japanska, terapi.

Behandlingen är fantastiskt avkopplande och passar särskilt dig som behöver komma ner i varv och fylla på energiförrådet. Den kan även vara smärtlindrande.
En riktig genomkörare för rygg, axlar och nacke som släpper på spänningarna och gör muskler mjuka och följsamma igen.

Om du har mycket ont rekommenderar jag dig att boka en 60-minuters muskelbehandling istället.
Från och med 1 januari går denna tjänst endast att boka av personer som förköpt behandlingen under 2018.

Lero Odenplan

Jag är utbildad massageterapeut på Axelsons och är både diplomerad av skolan och certifierad av Branschrådet Svensk massage.

För mig är massage en på samma gång, skonsam och effektiv behandling av ömma, trötta och stela muskler. Under massagen frigörs dessutom det kroppsegna lugn-och-ro-hormonet oxytocin vilket gör personen jag behandlar fullkomligt avslappnad.

Jag har starka nypor men känsliga fingertoppar och kommer ge dina muskler den behandling som just de behöver. Förutom att ge välgörande kroppsmassage tar jag även gärna hand om muskler med mer problemliknande symtom, som t ex musarm, tennisarmbåge och hälseneinflammation.
Jag ger även lymfmassage.

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndagar 11-17.30
Tisdagar 11.30-20.00
Torsdagar 7.30-17.30
Fredagar 7.30-16.30
Adress
Odengatan 83
11322 Stockholm
Odenplan
Öppna i Google Maps 🗗