Boka Wake up your Economy - Egenföretagare

En heldag för dig som är egenföretagare och vill förändra din relation till ekonomi och pengar och samtidigt få bättre självförtroende och koll när det gäller företagets ekonomi. Genom att kombinera yinyoga, intuitiva tekniker och handfast ekonomisk vägledning har vi skapat en helt unik workshop.

Vilka programmeringar eller blockeringar styr din relation till ekonomi och pengar? Finns det vissa mönster som du tenderar att upprepa? Finns det några känslor eller tankar som dominerar dina val, som kanske inte är de bästa valen?

När det kommer till företagande så är det ju egentligen bara att sätta sig ner och googla till sig den information som behövs för att få ordning på sin bokföring och deklaration. Men vad är det som gör att det kan kännas som ett helt omöjligt uppdrag för vissa personer? Medan andra människor kämpar på med att göra allt själv, men skulle egentligen dra nytta (både ekonomiskt och tidsmässigt) av att anlita någon som skötte administrationen?

Det finns otroligt många varianter på hur blockeringar kring pengar kan upprepa sig. Vill du fortsätta leva som du gör så är det såklart helt okej. Men vill du ha en långsiktig förändring, då är ett alternativ att använda dig av intuitionen för att hitta knutarna som låst sig i ditt undermedvetna. Under den här workshopen kommer Nadia Wallin, Intuitive Coach, att guida oss genom tekniker för att jobba med just detta.

När vi kombinerar det intuitiva arbetet med fakta kan vi nå helt nya resultat och ett nytt självförtroende i företagandet. Företagets ekonomi, bokföring och skatter är ofta områden som upplevs som jobbiga, stressande och oklara. Anna Arnetz leder oss igenom ett samtal med fokus på de vanligaste frågorna och om hur sifforna kan bli levande, fakturering det roligaste med företagandet och hur du hittar en struktur som hjälper dig. Vilka ämnen vi berör beror på gruppens sammansättning och bakgrund.

Plats: Yin & Yang Yogastudio, St Eriksgatan 104, Stockholm

anna_3 copy.jpg

Vecka 38

mån
16
sep
tis
17
sep
ons
18
sep
tor
19
sep
fre
20
sep
lör
21
sep
sön
22
sep
Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider 10:00

september 2019

måntisonstorfrelörsön
v352627282930311
v362345678
v379101112131415
v3816171819202122
v3923242526272829

Letting Life Unfold AB

Letting life unfold erbjuder dels coachtjänster, främst med fokus på företagande och bokföring och dels yoga och workshops.

Coachtjänster:
- Det är ingen ordning på mina papper: Grundläggande ekonomi och bokföring för egenföretagande
- Living the dream: för dig som drömmer om att starta eget och behöver en kärleksfull knuff i rätt riktning
- Love life: livscoachning för dig som står i ett vägskäl i livet och behöver en utomstående samtalspartner

Yoga:
- Yinyoga
- Restorative yoga

Workshopar:
- Dröm med familjen: skapa vision boards tillsammans hela familjen
- Yoga och kreativitet

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Riddarvägen 80
184 51 Österskär
Österskär
Öppna i Google Maps 🗗