Boka Wake up your Economy - Privatpersoner

En heldag för dig som vill förändra din relation till ekonomi och pengar och samtidigt få bättre självförtroende och koll när det gäller din privatekonomi. Genom att kombinera yinyoga, intuitiva tekniker och konkreta råd om hur du tar dig an din ekonomi med större glädje har vi skapat en helt unik workshop.

Vilka programmeringar eller blockeringar styr din relation till ekonomi och pengar? Finns det vissa mönster som du tenderar att upprepa? Finns det några känslor eller tankar som dominerar dina val, som kanske inte är de bästa valen?

Egentligen är det ju bara att sätta sig ner och googla sig fram till den information som behövs för att få ordning på sina lån och sitt sparande. Men vad är det som gör att det kan kännas som ett helt omöjligt uppdrag för vissa personer?

Det finns otroligt många varianter på hur blockeringar kring pengar kan upprepa sig. Vill du fortsätta leva som du gör så är det såklart helt okej. Men vill du ha en långsiktig förändring, då är ett alternativ att använda dig av intuitionen för att hitta knutarna som låst sig i ditt undermedvetna. Under den här workshopen kommer Nadia Wallin, Intuitive Coach, att guida oss genom tekniker för att jobba med just detta.

När vi kombinerar det intuitiva arbetet med konkreta råd kan vi nå helt nya resultat och ett nytt ekonomiskt självförtroende. Bolån, sparande, aktier och fonder är ofta områden som upplevs som jobbiga, stressande och oklara. Anna Arnetz leder oss igenom ett samtal med fokus på vanliga frågor och hur siffrorna kan bli levande, sparande lite av en utmaning och börsens utveckling något spännande att följa. Vilka ämnen vi berör beror på gruppens sammansättning och bakgrund.

Plats: Yin & Yang Yogastudio, St Eriksgatan 104, Stockholm

anna_3 copy.jpg

Vecka 46

mån
11
nov
tis
12
nov
ons
13
nov
tor
14
nov
fre
15
nov
lör
16
nov
sön
17
nov
Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider 10:00

november 2019

måntisonstorfrelörsön
v4428293031123
v4545678910
v4611121314151617
v4718192021222324
v482526272829301

Letting Life Unfold AB

Letting life unfold erbjuder dels coachtjänster, främst med fokus på företagande och bokföring och dels yoga och workshops.

Coachtjänster:
- Det är ingen ordning på mina papper: Grundläggande ekonomi och bokföring för egenföretagande
- Living the dream: för dig som drömmer om att starta eget och behöver en kärleksfull knuff i rätt riktning
- Love life: livscoachning för dig som står i ett vägskäl i livet och behöver en utomstående samtalspartner

Yoga:
- Yinyoga
- Restorative yoga

Workshopar:
- Dröm med familjen: skapa vision boards tillsammans hela familjen
- Yoga och kreativitet

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Riddarvägen 80
184 51 Österskär
Österskär
Öppna i Google Maps 🗗