1. Hem
  2. Veterinär Vinslöv

Lillö Djurklinik i Vinslöv AB

betyg4.5 Mycket bra(59 betyg)
Björkhagavägen 4, 288 32, Vinslöv
Välkommen till den personliga veterinärkliniken som erbjuder professionell frisk- och djursjukvård med hundsim och fysioterapi och rehab för hund, katt och övriga smådjur. Vårt mål är att vara det bästa för djuren och att dedikerat förse patienter och klienter med utmärkt vård inom veterinärmedicin För att kunna boka eget sim krävs det att du simmar minst en gång med instruktör där du får lära dig hur du simmar din hund säkert samt lokalvård! Observera att du endast kan boka tider för sim och rehab på denna sidan. Vill du boka tid till vår veterinärmottagning ber vi dig ringa 044-80820 eller 044-7818718 för tidsbokning. För bokning av introduktion och simträning med instruktör, vänligen ring 044-80820 för tidsbokning.

Boka tjänst

Massage/avslappning

  • Vibrationsplatta
    30 minuter, 95 krMer info

Simträning

  • Hundsim 30 min eget sim
    30 minuter, 300 krMer info
  • Hundsim 60 min eget sim
    60 minuter, 460 krMer info

Utövare

noImage
Jenny Hedlund
4.5
(59 betyg)
Veterinär
Presentkort

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
59 betyg
Johanna C.
till Jenny Hedlund
Simmar min hund på badet där, fick bra hjälp och instruktioner första gången och nu sköter vi oss själva. Lätt att boka och allt funkar bra.

Visa mer

Lindah G.
till Jenny Hedlund
Flytvästen gick sönder, brast i fästet, när min hund var i vattnet. Blev en tråkig upplevelse för både henne o mig. Kunde inte nyttja hela min bokade simtid då heller. Fick betala fullt pris ändå.

Visa mer

Emma G.
till Jenny Hedlund
Trevig rymlig pool. Rent och fint.

Visa mer

Karin N.
till Jenny Hedlund
Trevligt bemötande. Fina lokaler.

Visa mer

Om företaget

Lillö Djurklinik i Vinslöv är den personliga veterinärkliniken som erbjuder professionell frisk- och djursjukvård med hundsim och fysioterapi och rehab för hund, katt och övriga smådjur.

Bilder

Detaljer och kontakt