Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ansiktsbehandlingar

En guldkantad lyxbehandling där allt i en klassisk ansiktsbehandling kryddas med mycket mer bl.a. dubbelpeeling, ampull och ögonmask. Som avslut lägger vi en specialmask som lämnar huden med en intensiv antiåldrande effekt. Huden struktur jämnas ut och ger en klar och fräsch lyster. Denna behandling ger en synbar minskning av rynkor och linjer.
En kortare ansiktsbehanding där rengöring, peeling, porttömning och mask ingår.
Uppfräschande djuprengörande och skön behandling som ger ansiktet lyster. Vi börjar med rengöring och hudanalys, därefter följer peeling, ånga, portömning, brynplock, massage och mask. Vi avslutar med passande dag/nattkräm.
En snabb behandling för hud med specifika problem som bör tas vid flertal tillfällen.
Här kombinerar vi rengöring, peeling med en effektiv c-vitmin boost. Vi masserar in en uppstramande TDS firming ampull och avslutar med en INSTANT mask. En fantastisk behandling som ger en jämnare hudton, förfinad hudstruktur och extremt mycket lyster. Omedelbart synbart resultat.
Kemisk kontrollerad peel "skin resurfacing". Maximal fokus på åldrad hud, hyperpigmentering, acne, rosacea/kronisk rodnad.

Fotvård

Borttagning av förhårdnader, liktornar och enklare nageltrång, putsning av nagelband, massage och lackning.
Kombinera en traditionell fotvård med en SPA-behandling för fötterna. Här ingår peeling och inpackning i fotmask. Uppmjukande för stela leder och muskler, bra vid fotsprickor och fotsvett. En skön och avslappnande behandling som ger mjuka och sköna fötter.


Frisörbehandlingar

Håruppsättning
120 min 1.200,00 kr
Klippning på barn upp till 10 år.
Innefattar flera färger och nyansering
I denna klippning ingår en hår- och bottendiagnos. Kur vald efter behov appliceras i en härlig hårbottenmassage

Frisörbehandlingar special

Olaplex En uppbyggande kur som ger skadat hår styrka och vitalitet. Gör att din färgning sitter länge! I samband med färg 200 kr.

Hudföryngring

Dermastamp 1.795 kr
ca 45 min
En sk. miconeedling där vi piercar huden med sterila engångsnålar. Hudens naturliga försvar inleder en aktivering av läkningsprocessen genom att bilda rikligt med kollagen. Efter behandlingen lämnas huden endast med en lätt rodnad som avtar efter ca. 24 timmar. Resultatet av behandlingen ger ökad fasthet, jämnare textur och reducering av rynkor och linjer.

En fantastisk och resultatriktad behandling med möjlighet att jobba på:

Rynkreducering
Solskadad hud, pigmenteringar
Skin tightening, fasthet och uppstramning
Ärr
Rodnad hud/ kärl
Torr och känslig hud
Bristningar och strier
Lyft av övre och nedre ögonlock med Purebeau Fibroblast metoden. Konsultation, behandling och hemmaprodukter ingår. Kontakta salongen vid bokning för förberedelser innan behandling.

Hårborttagning

Detta metod som på ett biologiskt sätt ger permanent hårborttagning av alla hår- och hudtyper, ljusa som mörka.
Detta är en metod som på ett biologiskt sätt ger permanent hårborttagning av alla hår- och hudtyper, ljusa som mörka.
Permanent hårborttagning av enstaka hårsäckar med Diatermi.
vax haka
15 min 130,00 kr
Vaxning rygg
30 min 360,00 kr

Kosmetisk pigmentering 3D

Kosmetisk pigmentering av bryn eller eyeliner. Ger ett naturligt resultat som håller mellan 2-5 år. Kontakta salongen vid bokning för förberedelser innan behandling.

Lash lift

Permanent fransböjning med keratin och lash dose. Fransfärgning ingår.
Permanent fransböjning med keratin och lashdose. Färgning av fransar ingår samt färgning och plockning av bryn

Maskinella Ansiktsbehandlingar

Här kombineras en klassisk ansiktsbehandling med Stay Young. Maximal fokusering på uppstramning
Stay Young

Ett naturligt ansiktslyft med mikroströmterapi. En skön och avslappnande behandling där du ser resultat efter första behandlingen.

Strömmen gör att muskulaturen stärks. Jämför med ett träningspass för kroppen. Ju mer du tränar ju bättre resultat får du. Precis på samma sätt fungerar Stay Young. Ju fler behandlingar du väljer ju mer tränar du ansiktet och desto bättre resultat får du.
Rynkor blir mindre synbara
Minskade påsar och mörka ringar under ögonen
Hudens kvalitet förbättras
Ökad cellgeneration
Ökad förmåga att binda fukt till huden
Grova porer minskar
Cirkulationen ökar

För bästa resultat rekommenderar vi 10 behandlingar 2-3 ggr/vecka för att sedan följa upp ditt föryngrade resultat med en behandling var 4-6 vecka.


Massage

En avslappnande helkroppsmassage med aromaoljor som påverkar dig mentalt efter den olja du väljer. Oljan kan ge dig uppiggande, lugnande, fuktighetsgivande, avstressande och utrensande effekter.
Denna sköna behandling utförs med aromaolja och varma lavastenar. Massagen, oljan och värmen från stenarna ger en total avkoppling. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen och är mycket djupgående. Den har en lugnande och avstressande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi och är dessutomutrensande och renande.
Naprapatbehandling

Hos oss på Lilla Spa finns Johanna som är legitimerad Naprapat. Hon utför naprapati som är en manuell behandling för akuta eller långvariga besvär i kroppen

Spabehandlingar

En unik lerinpackning som tillför huden mineraler och en stor dos med fukt. Efter en bodyscrub appliceras denna härligt värmande kroppsmask där du känner hur cirkulationen kommer igång. Vi avslutar med en lätt massage. Detta är en behandling som passar bra för dig med trötta leder och muskler.
Enligt sägen badade Vackra Cleopatra i mjölk för att behålla sin hy ungdomlig. I denna extremt mjukgörande behandling ingår en bodyscrub, ansiktskur och en fantastisk milk-pack. Vi avslutar med en lättare massage som lämnar din hud mjuk och len med en fantastisk lyster.
Vi inleder med en bodyscrub som följs av en lyxig kroppsinpackning. Under tiden du ligger inpackad gör vi en ansiktskur med mask och ansiktsmassage. Vi avslutar behandlingen med en härligt avslappnande klassisk helkroppsmassage.
Behandlingen börjar med en bodyscrub, därefter får du krypa ner i ett härligt välgörande och vårdande massagebad. Under tiden du bubblar ger vi ansiktet rengöring, massage samt mask. Vi avslutar behandlingen med en avslappnande halvkroppsmassage.

Lilla Spa i Arboga

Varmt välkommen till oss!

Microneedling
Kosmetisk pigmentering
Ögonlockslyft utan kirurgi, Fibroblast
Auktoriserad hudvård
Fillers/botox
Naprapat
Frisörer
Massage och SPA-behandlingar
Fotvård
Hos oss hittar du det mesta inom hud-, kropp- och hårvård.Välkommen att boka tid tel. 0589-14300

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Må-Ons: 10.00-17.00
Torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 10.00-15.00

Övriga tider enl. överenskommelse
Adress
Kapellgatan 4
732 30 Arboga
Öppna i Google Maps 🗗