LillaVi Naturhälsa

betyg4.4 Mycket bra(10 betyg)
Polhemsgatan 20B 3tr, 11236, Stockholm
Rabatt 200kr 17/1- 5/3 på Hårmineralanalys. Ordinarie pris 1900kr nu 1700kr. Jag kan skicka ett kitt med provtagningsutrustning till dig och du ber en vän klippa dig hemma om du har svårt att ta dig till mig eller vill undvika smittspridning.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.4Mycket bra
10 betyg
till Johan Lennstam
Avslappnat bemötande var det jag tänkte på när jag träffade Johan fast jag hade inga direkta förväntningar på det jag bokat tid för. Men nu är man såklart lite nyfiken på resultatet.
till Johan Lennstam
Ambitiöst och seriöst!
till Johan Lennstam
Väldigt trevlig och kunnig! Ska bli spännande att se håranalys resultatet!
till Johan Lennstam
JL känns trygg i sin kunskapsförankring!

Om företaget

Johan Lennstam Välkommen till LillaVi Naturhälsa. Ditt val för hälsa och livskvalitet. Med fokus på orsak har jag under 20 år gjort behandlar med massage, blodanalys (levande & torkat blod), hårmineralanalyser och funktionsanalyser. Det har hjälpt många att komma tillbaka till en balans i tillvaron, och slippa besvärliga symtom. Jag tar emot Wellnet friskvårdskuponger Jag är ansluten till Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och det innebär att du som kund omfattas av deras patientförsäkring. Hitta hit: Flera bussar som 3, 54 passerar på Hantverkargatan. Kliv av på hållplats "Polhemsgatan" och gå ner mot vattnet, 20B ligger på vänster sida. Buss 61 passerar på Pontonjärgatan.

Bilder