Vad vill du boka?

Välkommen till mig på Care spa & hudvård!

Här utför jag:

Fransförlängningar, både singel & volymfransar som anpassas efter kundens egna fransar samt önskemål. (OBSERVERA! Nya lagar & regler gäller vid graviditet - inga fransförlängningar utförs hos mig under de 3 första månaderna. Vill kunden sedan i fråga, på eget ansvar, utföra fransförlängning de kommande 6 månaderna görs ett skriftligt avtal på detta).

Galvaniska Ansiktsbehandlingar som hjälper till att boosta huden, ger lyster, motverkar fina linjer & pigmentförändringar.

Galvaniska kroppsbehandlingar som hjälper till att strama upp huden på det önskade området, behandlar celluliter & bristningar, motverkar led & muskelvärk samt reducerar fett i mindre partier.

Makeup rådgivning - få hjälp med hur man lägger den perfekta vardagsmaken, festmaken eller högtidsmaken. Vi övar tillsammans, du får testa dig fram & jag delar med mig av ett gäng heta tips som du kan ha användning för i vardagen.

Produkt rådgivning - Du har även möjlighet att få hjälp med skräddarsydda produktpaket, både för yttre & inre hälsa. Vi kan erbjuda närmare 200 produkter i vårt sortiment & beställer hem till dig som kund efter önskemål. Vi har allt ifrån hudvård, munvård, hårvård, makeup, kroppsvård, anti-aging, eteriska oljor, kosttillskott, vikthanteringsprogram & mycket mer!

Varmt välkommen att boka tid eller hör av dig om du har några funderingar, med vänliga hälsningar Lina Nilsson


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Galvanic spa är ett kosmetiskt instrument som under behandling verkar 3 gånger längre ner i huden med hjälp av positiva & negativa elektroner. Positiv ström drar ut negativa laddningar såsom döda hudceller & talg, därefter använder man sig av negativ ström som verkar ner i de positiva i huden, så som fina linjer & ärr!

Behandlingen fungerar utmärkt på acnebenägen & ärrig hy, samt boostar huden till en jämnare, finare & slätare ton samtidigt som man förebygger uppkomsten av nya "problem" eller fina linjer.

I behandlingen ingår rengöring, mask, anti aging kräm samt en avslutande dagkräm - samtliga produkter är anpassade för känslig hud.

Vid övriga frågor är du välkommen att kontakta oss för vidare information, varmt välkommen!

Galvanic spa är ett kosmetiskt instrument som arbetar på djupet av huden med hjälp av galvanisk ström i samband med en "Body Shaping Gel" för att mildra, motverka & förebygga uppkomsten av celluliter, bristningar, slapp hud & åldersrelaterade åkommor - men även för att framhäva magmuskler & definiera kroppen som elittränare.

Detta är en patentskyddad teknik med speciella ingredienser som inriktar sig på de ultimata källorna till åldrandet.

• Laminaria Digitata – hjälper nedbrytningen av fett.
• Theobromin (Theobroma cacao-extrakt) - har visat sig hämma en viss enzym i hudens fettceller. Att hämma denna enzym aktiverar fettnedbrytningen i huden, vilket ger ett bättre utseende på densamma.
• Hibiscus abelmoschus-extrakt - rikt på växtlipider som dämpar fria radikaler och hämmar celluliter.
• Honungsextrakt - en naturlig alfahydroxisyra som mjukgör huden.
• Hyaluronsyra - bibehåller en optimal fuktinivå.


I behandlingen ingår rengöring, mask (vid behov på tex. bristningar), "body shaping gel" samt "dermatic effects gel".

Vid övriga frågor är du välkommen att kontakta oss för vidare information, varmt välkommen!
Vid bokning av en galvanisk kropps eller ansikts-behandling rekommenderas en konsultation innan besöket för att gå igenom vad för slags behandling du vill göra, vilket/vilka områden du vill behandla samt på ett ungefär hur många behandlingar & hur ofta du behöver göra behandlingen för önskat resultat!

Nytt set singelfransar!

Singelfransar är en enskild syntetfrans som appliceras på den naturliga fransen - längd, böj & tjocklek anpassas utefter varje kund.

Vi utför endast de behandlingar som vi anser att fransarna klarar av, beroende på om de blivit skadade sedan tidigare eller är naturligt sköra/korta så är det inte möjligt att sätta för långa/tjocka fransar på dessa!
En påfyllning brukar vanligtvis rekommenderas efter 3 veckor för bästa resultat. Max 4 veckor för att du som kund inte ska ha tappat för mycket.

OBS! VI TAR EJ EMOT KUNDER FRÅN ANDRA STYLISTERS ARBETEN!
Quick fix utförs när du som kund har en "lucka" i fransarna eller vill fräscha till utan att behöva göra en fulländad påfyllning.

OBS! VI TAR EJ EMOT KUNDER IFRÅN ANDRA STYLISTERS ARBETEN!
Nytt set volymfransar

Volymfransar är tunnare än singelfransar & kan därför byggas på fler på den enskilda fransen, vilket ger ett fylligare resultat - längd, böj & antalet fransar per frans anpassas utefter varje kund.

Vi utför endast de behandlingar som vi anser att fransarna klarar av, beroende på om de blivit skadade sedan tidigare eller är naturligt sköra/korta så är det inte möjligt att sätta för långa/tjocka fransar på dessa!

OBS! Vi utför inte metoden "russian volume" eller "mega volume" då detta är en särskild teknik!
Påfyllning rekommenderas vanligtvis efter 3 veckor för bästa resultat, inom max 4 veckor för att du som kund inte ska ha tappat för mycket fransar.

OBS! TAR EJ EMOT KUNDER FRÅN ANDRA STYLISTERS ARBETEN!
Om du som kund har en liten "lucka" i fransarna eller bara vill fräscha till dom går det utmärkt att boka in en Quick fix, men tänk på att det sällan blir påfyllt till 100% om du har tappat för mycket fransar.

OBS! TAR EJ EMOT KUNDER FRÅN ANDRA STYLISTERS ARBETEN!
Om du som kund gjort fransförlängning på någon annan salong & av någon anledning vill ta bort fransarna är du välkommen att göra detta hos mig. Är du dock inte nöjd med fransarna eller har fått besvär bör du gå tillbaka till stylisten som utförde dom då det är dennes skyldighet. Vill du däremot börja göra fransar hos mig rekommenderar jag att ta bort fransarna helt för att sedan göra ett nytt set!

Jag använder mig av tekniken att försiktigt "skala" av syntetfransarna från den naturliga fransen, då detta är mest skonsamt för både dina fransar & ögon. Har du 80-100% kvar av fransförlängningen kan rekommendationen vara att boka dubbla tider.
Om du av någon anledning vill ta bort dina fransar på ett skonsamt sätt & inte vill vänta på att låta dom ramla av den naturliga vägen finns det möjlighet att komma & göra detta hos mig. Är det något med fransarna som besvärar dig eller inte känns rätt är denna behandlingen kostnadsfri.
Vill du däremot av egen vilja plocka bort dom eller låta dina egna fransar vila ett tag görs detta för 150:-

Jag använder mig av tekniken att försiktigt "skala" av syntetfransarna från den naturliga fransen, då detta är mest skonsamt för både dina fransar & ögon. Har du 80-100% kvar av fransförlängningen kan rekommendationen vara att boka dubbla tider.

Lina Nilsson

Välkommen till Care spa & hudvård på Kamrergatan 26. Salongen hittar ni på markplan i ett lugnt bostadsområde där parkering vanligtvis är lättillgängligt. Välkommen in till salongens harmoniska atmosfär där du kommer bli varmt omhändertagen oavsett vilken behandling du väljer att utföra.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Kamrergatan 26
211 56 Malmö
Västra Sorgenfri
Öppna i Google Maps 🗗