Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Undersökningar

Här undersöker vi din syn både för glasögon och kontaktlinser. I en kontaktlinsundersökning undersöker vi dina ögon noggrant samt ger tips och råd kring ditt linsbärande. Vi tar fram din refraktiva status samt undersöker noga ögats yttre delar för att säkerställa att dina kontaktlinser inte påverkat ögat negativt. På så sätt kan vi förebygga problem och komplikationer.
Fria uppföljningsbesök ingår under hela ordinationen. Om din syn ändras drastiskt och en helt ny tillpassning behöver göras när det gått mer än 9 månader debiteras en ny kontaktlinsundersökning. Pris 495/595 kr.
För dig som endast vill undersöka synen för glasögon. Möjlighet finns för tryckmätning samt fördjupad synanalys om du har problem med dubbelseende och/eller huvudvärk. Vi jobbar också med terminalglasögon samt kontrollerar ögonens hälsa. Vid behov kan remiss skrivas till ögonläkare.
När du behöver ett synintyg för körkortstillstånd. Vi kan fylla i medhavd blankett eller skicka in synintyget elektroniskt till Transportstyrelsen.
Denna undersökning bokar du när du aldrig tidigare haft kontaktlinser eller om det var mycket länge sedan sist. Här ingår synundersökning för glasögon och kontaktlinser samt fria uppföljningsbesök i 1 år. Du får även en kurs i hur du sköter och hanterar dina kontaktlinser. Den sker vanligtvis vid ett senare tillfälle. Provlinser ingår tills vi kommit fram till vilken lins som passar dig.
Denna undersökning bokar du när du aldrig tidigare haft kontaktlinser eller om du inte fått det att fungera med vanliga mjuka linser och behöver en mer avancerad tillpassning. Här ingår synundersökning för glasögon och kontaktlinser samt fria uppföljningsbesök. Du får även en kurs i hur du sköter och hanterar dina kontaktlinser. Den sker vanligtvis vid ett senare tillfälle.
Här följer vi upp en nyligen gjord undersökning ifall du har fått prova en ny linssort eller styrka. Om det har gått mer än 9 månader ska du boka "Kontaktlinsundersökning" eller "Synundersökning Glasögon".

Linsen

Linsen är en oberoende butik på Norrlandsgatan 22 i Stockholm som erbjuder alla typer av synundersökningar av erfarna och legitimerade optiker. Vi har ett stort lager av kontaktlinser samt glasögon, solglasögon och tillbehör till ett bra pris.

Vill du veta mer om våra optiker? Gå in på www.linsen.se.

Några av våra erbjudanden:
- Köp dina linser i samband med kontaktlinsundersökningen och få upp till 20% rabatt.
- Studenter har alltid 10 % på alla produkter hos Linsen samt 100 kr rabatt på undersökningar!
- Paketpris på glasögon, från 995 kr.

Telefon 08-6117801
Webbsida
E-post
Öppettider Mån-Fre 10:00-18:00
Lördagar 11:00-15:00
För öppettider helgdagar se vår hemsida www.linsen.se

Adress
Norrlandsgatan 22
111 43 Stockholm