Vad vill du boka?

Jag är en äventyrare som följer mina drömmar och som vill inspirera andra till att göra det samma! Jag är den första personen någonsin som har cyklat genom hela Europa – på  en enhjuling. Idag föreläser jag som motivatör på skolor, företag och olika organisationer om medmänsklighet, mindfulness, kommunikation, positivt tänkande och drömmar. Vid sidan av föreläsandet så jobbar jag med hypnoscoaching och hälsovägledning. Jag hjälper människor att ta modiga kliv framåt i sin personliga utveckling.

Under september månad är det 200 kr rabatt på varje tjänst

Referenser

Jag var positivt inställd till hypnos men kunde aldrig ana att det skulle funka såpass bra. Hypnos var behaglig likaväl guidningen under. Idag lever jag ett liv utan cigaretter med minimalt röksug tackvare hypnosen. Tack Jesper

Idag är det exakt en vecka sedan som jag blev hypnotiserad för att bli av med mitt sockerberoende =D

Från att ha ätit godis i stort sett varje dag så har jag inte köpt lr ätit godis på en hel vecka nu.

Ska erkänna att jag var skeptisk till att detta skulle fungera ...men än så länge så har jag inget sug alls. Så tacksam för din hjälp via Skype Jesper Lissmark Hult <3 tack än en gång.

Efter min hypnos har jag märkt en markant skillnad i mitt sätt att se på rökning. Suget är näst intill helt borta och jag har sakta börjat byta ut den dåliga vanan mot hälsosammare mat mm. Det var otroligt intressant att se hur Jesper arbetar och jag skulle varmt rekommendera andra rökare att testa detta!

Jespers hypnos har verkligen hjälpt mig att bli av med röksuget och tänka på ett annat sätt. Vilket har hjälpt mig även i andra situationer i livet.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Lissmark Inspire

Jag är en äventyrare som följer mina drömmar och som vill inspirera andra till att göra det samma! Jag är den första personen någonsin som har cyklat genom hela Europa – på en enhjuling. Idag föreläser jag som motivatör på skolor, företag och olika organisationer om medmänsklighet, mindfulness, kommunikation, positivt tänkande och drömmar. Vid sidan av föreläsandet så jobbar jag med hypnoscoaching och hälsovägledning. Jag hjälper människor att ta modiga kliv framåt i sin personliga utveckling.

Visa kontaktinformation
Adress
Stenkilsvägen 2
181 65 Lidingö
Öppna i Google Maps 🗗