Vad vill du boka?

Boka ett samtal eller ett parsamtal. Hos mig är alltid första besöket GRATIS så vi kan känna in om ett fortsatt samarbete är ömsesidigt. Om sedan du/ni väljer att jobba vidare med mig så bokar vi in minst 3 möten, då jag tyvärr inte kan svinga med en trollstav och räta till allt direkt,
även om jag önskar att de vore så enkelt. Jag slår även ett slag för mina Värdebevis där du köper 4 besök/samtal och får ett 5e på köpet.
Gäller även vid distanssamtal men dock med ytterligare 25% rabatt.

Var noga att du väljer rätt bokning om det rör sig om ditt första besök/samtal så det blir utan kostnad

Vill du däremot testa någon av de olika behandlingar jag erbjuder så är du även varmt välkommen att boka in en sådan. Under respektive behandling finns en kort presentation, men vill du veta mer är det bara att kontakta mig så förklarar jag mer djupgående. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Samtal DISTANS 5-kort
Linda Vesterberg, 2.548,00 kr, värde 3.185,00 kr Mer info
Här köper du ett värdebevis som ger 5 samtal och du betalar för 4 och vi "träffas" via Skype eller telefon, de som du känner dig mest bekväm med.
Samtalsterapi 5-kort
Linda Vesterberg, 3.400,00 kr, värde 4.250,00 kr Mer info
Här betalar du för 4 tillfällen och får de 5e samtalet på köpet.
...fler kort
Visa alla kort hos LiVe Terapi

Behandlingar

Vi börjar med ett samtal och efter detta går vi vidare och genomför en behandling och avslutar sedan med ett samtal där vi "knyter ihop" säcken. Här kommer du att guidas till djup avslappning där vi tillsammans tar fram de som tynger dig i ditt undermedvetna.
En omfattande behandling där du får en rejäl boost. Passar dig som behöver en mer omfattande behandling exvis vid stress, smärta i kroppen eller om du är eller har varit utbränd.
En snabbare energibalansering för dig som bara behöver en boost.

Samtal

Här har vi ett samtal via Skype/telefon, vilket som passar dig bäst, och sedan har vi mycket kontakt via mail. Du kan välja att köpa ett Värdebevis som ger dig 5 samtal och du betala för 4. Annars så kommer du att måsta skicka en swish förskottsbetalning innan samtalet påbörjas till
Swish 123 503 5837
Detta är ett kostnadsfritt första samtal där du får berätta om dig själv och vad du behöver hjälp med och jag berättar lite om upplägget
Första besöket är gratis
Ett coachande samtal
Första besöket är alltid GRATIS
Behöver du och din partner få hjälp i kommunikationen. Då träffas vi gemensamt där ni båda kan känna er trygga och uttrycka vad som är problemet.
Det första samtalet är GRATIS
Vill du aktivera både hjärna och puls. Här går vi en promenad och du får förena nyttan av fysisk aktivitet samtidigt som du får hjälp att lösa problem som kan finnas

LiVe Terapi

Utbildad beroende-/medberoendeterapeut som använder många olika metoder för att hjälpa just dig till ett liv med god självkänsla och en sund självbild. Jag har läst olika kurser som har tagit mig hit där jag är idag. Jag har bla gått till Kognitiv coach där vi jobbar härifrån och framåt. Med min utbildning inom 12-stegs terapi jobbar vi mer småmaskigt och går mer på djupet hur just du hamnat där du är. Här kan man även använda sig av hypnos som ett verktyg. När de kommer till medberoende-biten så jobbar vi både med samtal, men även många av de kartläggningar som jag använder i kombination med uppgifter ur den bok som jag använder som heter "Res dig - läk ditt medboroende" vilket jag även har en kurs i där man, tillsammans med andra, kan hitta till en sund och bra självkänsla, där man står trygg i vem man är och vilka värderingar/gränser man har för sig själv.
Jag som person har lätt att ta människor där just dom befinner sig och min styrka är att jag har en bred egen erfarenhet. Både av eget beroende och medberoende, men även av att ha blivit utsatt för sexuella övergrepp som liten. Som terapeut är jag inkännande, men även utmanande i att jag många gånger ställer dom jobbiga frågorna som behöver ställas för att man ska utvecklas.

Jag säger varmt välkommen till mig och jag hoppas att du kommer att känna att det är just DU som är i fokus hos mig

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Varierande öppettider
Adress
Hertsövägen 6
972 45 Luleå
Innerstaden-Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗