Vad vill du boka?

Passar ingen tid ? Kontakta mig för ev. kan annan tid erbjudas. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Healing

Angelic Reiki är en underbar healingform där vi arbetar hand i hand med Änglarna och dess ljusa, rena och högvibrerande energier. Ett helandesystem som bygger på forntida visdom ifrån bl a Atlantis. En både mjuk och effektiv energibehandling som balanserar på alla plan.
Aura-Soma är en terapiform som speglar din själ genom färgerna och är ett verktyg som hjälper dig i din personliga utvecklingsprocess samt ökar din medvetenhet om dig själv.

Vilka är dina unika kvalitéer?
Vilka styrkor, svagheter och rädslor bär du på?
Vilka är dina möjligheter och utmaningar i livet?

Genom ditt egna val av färger får du en ökad förståelse av dig själv och kan då lättare göra de förändringar som kan vara nödvändiga.

Aura Soma är baserat på örter, färger och kristallenergier. De 115 olika balansflaskorna består av oljor och källvatten i olika underbara färgnyanser.

I en konsultation väljer du ut de 4 flaskor som du känner dig mest dragen till. De 4 flaskorna tolkas på en djupare nivå och speglar vem du är, vilka styrkor och svagheter du bär på, möjligheter och utmaningar i livet, var i den processen du är just nu och vart du är på väg.

Avslappningsmassage

Änglamassage som kombineras med änglahealing är en underbar helhetsmassage för kropp & själ. Massagen är baserad på de eteriska oljornas läkande kraft med kanalisering av änglabudskap och beredning av personlig massageolja.

Behandlingen är en mycket djupgående helkroppsmassage utan att vara en muskel massage.

De eteriska, terapeutiska oljorna som var och en har sin speciella effekt och verkan är utvalda för just Dig och dina behov just nu. Du får också ett personligt änglabudskap.

En massage som passar alla och där helande, kärleksfulla änglaenergier går in och bearbetar på olika plan för att skapa balans i dina energicenter fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt.
Behandlingen är väldoftande, utrensande och avstressande där massage av rygg och fötter kombineras med kraften av eteriska oljorna av allra högsta kvalitet.

Den är mycket välgörande för olika rygg- och nackbesvär men visar också god effekt mot energilöshet, stress, sömnsvårigheter, värk, hormonbalans, utrensning av gifter och kan även åstadkomma känslomässig läkning.

De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doftsinnet.

I behandlingen masseras och balanseras samtliga våra 7 chakran (energicentran) i kroppen med utvalda chakraoljor. Syftet med behandlingen är att skapa balans i vårt energisystem, lösa upp blockeringar och spänningar och ge oss mer livskraft och energi.
Vi är alla energivarelser även om det vi ser och upplever är våra fysiska kroppar. Innan en obalans blir fysisk finns den på energinivå i vårt energisystem. Det är därför viktigt att hålla våra energicentran rena och i balans.

Behandlingen är mycket avslappnande, taktil och meditativ.

Marma - energibalansering

Marmabehandling är en unik ayur-vedisk behandling där kroppens energipunkter varsamt masseras. Efter en kort konsultation och pulsavläsning väljs den eteriska olja som din kropp är i behov av just nu.

Behandlingen ökar din livsenergi och balanserar både kropp & själ.

Massage

Som massageterapeut jobbar jag med kroppens mjukdelsvävnader (hud, bindväv och muskler) och använder mig av knådningar, tryck och töjningar för att minska spänningar i muskler som leder till smärttillstånd.

En grundlig djup helkroppsmassage som ”känns” eller en mjuk, intuitiv och avslappnande massage. Du väljer själv.

I behandlingen använder jag varm olja och eteriska terapeutiska oljor kan tillsättas.

Som massageterapeut jobbar jag med kroppens mjukdelsvävnader (hud, bindväv och muskler) och använder mig av knådningar, tryck och töjningar för att minska spänningar i muskler som leder till smärttillstånd.

En grundlig djup massage som ”känns” eller en mjuk, intuitiv och avslappnande massage. Du väljer själv.Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Livsharmoni

Välkommen till Livsharmoni, en lugn och rofylld oas mitt i centrala Luleå där jag erbjuder helande behandlingar alltifrån traditionell klassisk massage till taktila behandlingar som änglamassage, healing och regndroppsmassage.

Jag erbjuder även vägledning inom stresshantering och livsstilsförändringar, färgterapi Aura-soma samt inspirationsträffar och meditationscirklar för din andliga- och personliga utveckling, försäljning av naturliga hud- och kroppsvårds produkter, eteriska oljor,inspirationskort, chakraljus, änglar, doftkrus ,min egen konst m.m.

Jag är utbildad massageterapeut, Angelic Reiki healing Master, ayur-veda hälsovägledare, aura-soma färgterapi m.m samt har 15 års erfarenhet av arbete med friskvård och olika kroppsterapier samt inte minst egen erfarenhet att vi alla har en inneboende kraft och självläkningsförmåga .

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Kungsgatan 36
972 41 Luleå
Innerstaden-Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗