Vad vill du boka?

Healing
Hur du upplever en healing behandling är väldigt individuellt. En del känner inget speciellt mer än att dom känner sig väldigt avslappnade efteråt och fulla med ny energi. Medan andra kanske känner värme eller kyla som går genom kroppen, ser färger, känner ryckningar, pirrningar,  Även om man inte skulle känna något märkbart under behandlingen så jobbar healing energin med dig i alla fall. Den jobbar med dig redan någon dag innan behandlingen, under behandlingen och efteråt. Den kan jobba med dig i flera månader efteråt.

Qigong med  avslutande meditation /avslappning.
vi kör söndagar 17-18  i våran lokal ovanför ridhuset. En fantastisk lokal där många får plats . Vi har yoga mattor -ta ev med egen filt till avslappningen. 100 kr /gång . Vi börjar med uppvärmning och gör sedan  rörelserna som får hela kroppen att må bra. Denna qigongen kallas Tian ti - De fem elementen mellan himmel och jord.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Qi gong och avslappning i grupp om minst 3 personer.

Coachning

Ilska, ångest, depression, kontrollbehov, tvångsbeteenden eller en känsla av att något fattas/ saknas i ditt liv.
I hypnos arbetar vi med att ta bort det som är orsaken till det problem du har kommit med till mej. Det är bort trängningar vi söker, dom känslor och behov som vi som barn trängde undan för att vi just då inte kunde ta hand om det. Så länge som vi har det kvar inom oss styr det vårat beteende. Vi upplever att vi styrs av något som ligger bortanför våran kontroll. Undantryckta känslor bildar en stark laddning av psykisk energi inom oss. Om detta inte får komma upp till ytan, skapar det mönster som kan vara svåra att bryta själv.
När man gör en hypnoanalys krävs det att man kommer flera gånger för att få ett bra resultat. Man behöver lära kroppen att slappna av och då är andra tillfället 60 min.
Positiva målbilder och suggestioner för att stärka det vi redan har inom oss. Bra metod att använda om man vill bli bättre på något; tex tala inför en stor grupp människor, bli bättre på en idrott, examens arbete, sluta röka, vikt reducering, stresshantering. Eller bli av med ett beteende som man inte längre behöver
Coachande samtal för dej som vill förändra något eller komma lite närmare ditt mål i livet. Det kan vara så att du känner dej fångad i vardagen och vill göra en förändring i tillvaron. Eller så kanske du vill bryta ett mönster som du känner inte längre gynnar dej. Att börja med detta kan vara som att öppna en bok. Man börjar på ett ställe och upptäcker att det finns mer att lära om sej själv . Ibland kan det till och med vara effektivt att göra en hypnoterapi och coacha genom den. Det innebär att man går ner i hypnos - kroppen blir riktigt avslappnad men sinnet knivskarpt. Därifrån kan ditt medvetande plocka fram svaren som du i ditt vardagsmedvetande inte hör för alla "måsten". I en stressad vardag kan det ibland vara svårt att höra vad ditt" inre" jag försöker förmedla till dej.

Healing

Healing är energi , och ska vi må bra, vara friska och känna glädje till livet så behöver vi ha balans både känslomässigt, fysiskt, mentalt och andligt. När vi är i balans så flödar energin som den ska genom alla kroppens organ. Det är när det blir obalans som det blir problem och man kan börja må dåligt.  Det healing energin gör är att den letar upp grund orsaken till problemet och löser upp det. Jag behandlar hela kroppen för grund problematiken sitter inte alltid där problemet sitter. Man ser till kroppen som helhet och man tillför livsenergi till kroppen.

Massage

Nacke, axlar och rygg
Klassisk massage för din rygg ,nacke axlar armar ,ben och fötter.
Rygg, Nacke, Fötter och armar, ben.

Livskvalité

Vi erbjuder Massage, Qi gong, Hypnoanalys Healing och Coachande samtal.

Telefon 0703800872
Webbsida
E-post
Öppettider Öppet
Måndag-onsdag 9-18.
Övriga tider Torsdag-Fredag
Ring för tidsbokning
Adress
ÖSTRA FÅGELVIK 305 BERGS GÅRD
655 94 Karlstad
Skattkärr