Vad vill du boka?

Healing
Hur du upplever en healing behandling är väldigt individuellt. En del känner inget speciellt mer än att dom känner sig väldigt avslappnade efteråt och fulla med ny energi. Medan andra kanske känner värme eller kyla som går genom kroppen, ser färger, känner ryckningar, pirrningar,  Även om man inte skulle känna något märkbart under behandlingen så jobbar healing energin med dig i alla fall. Den jobbar med dig redan någon dag innan behandlingen, under behandlingen och efteråt. Den kan jobba med dig i flera månader efteråt.

Qigong med  avslutande meditation /avslappning.
Vi har yoga mattor -ta ev med egen filt till avslappningen. 100 kr /gång . Vi börjar med uppvärmning och gör sedan  rörelserna som får hela kroppen att må bra. Denna qigongen kallas Tian ti - De fem elementen mellan himmel och jord.

Just nu har vi erbjudande vid bokning av hypnoanalys boka 5 tillfällen och få sista gången gratis.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

massage

Nada eller öron akupunktur har använts under flera tusentals år i flera länder, bla indien och kina.
Öronakupunktur förstärker effekten av annan behandling tex massage, healing eller kroppsakupunktur. Behandlingen upplevs som mycket rogivande vid stressrelaterade besvär ,den ger en större inre koncentration och medvetenhet. Sömnen förbättras och stämnings läget kan höjas vid depression.
Den hjälper till att stärka immunförsvaret i kroppen.
Beroendeproblem så som mat, alkohol, droger och tobak.

Yoga

Kundaliniyogan passar alla och utgår från din kropp och dina fysiska förutsättningar. Den bidrar till att skapa balans mellan anspänning och avspänning. Den ger dig energi, självkännedom och hälsa så väl fysiskt, mentalt som emotionellt.

Kundaliniyoga är en dynamisk form av yoga som omfattar kroppsställningar, rörelsemönster, handpositioner, andningstekniker, fokuseringstekniker, mantran (ljud/vibrationer och olika typer av meditationer).

Denna form av yoga är tusentals år gammal och kom till västvärlden i slutet av 60-talet, då Yogi Bhajan bestämde sig för att lära ut dom dittills hemliga teknikerna.

75 minuter 180:-/gång för enstaka lektioner
75 minuter 130:-/gång för kurs om minst 6st tillfällen

ERBJUDANDE

Ilska, ångest, depression, kontrollbehov, tvångsbeteenden eller en känsla av att något fattas/ saknas i ditt liv.
I hypnos arbetar vi med att ta bort det som är orsaken till det problem du har kommit med till mej. Det är bort trängningar vi söker, dom känslor och behov som vi som barn trängde undan för att vi just då inte kunde ta hand om det. Så länge som vi har det kvar inom oss styr det vårat beteende. Vi upplever att vi styrs av något som ligger bortanför våran kontroll. Undantryckta känslor bildar en stark laddning av psykisk energi inom oss. Om detta inte får komma upp till ytan, skapar det mönster som kan vara svåra att bryta själv.

Massage

Klassisk massage för din rygg ,nacke axlar armar ,ben och fötter. Avslutar med healing
Rygg, Nacke, Fötter och armar, ben. Vid spänningar och smärtor på särskilda ställen (nacke, Rygg mm) rekommenderar jag att vi sätter öron akupressur/ Nada för bästa resultat.
Nada är små nejlika frön som fästs på ett litet plåster för att man lätt ska kunna placera trycket på rätt ställe i örat. I örat finns hela våran kropp representerad.
Problem som lämpligen behandlas med öronakupunktur:
-olika typer av smärta i kroppen
-spänningar
-allergier/exem
-Trötthet och nedstämdhet
-Stärkning av imunförsvaret
-Beroendeproblem(mat ,alkohol,tobak, droger)

Tjänster

Qigong i grupp
Vi börjar med uppvärmning och lite balansövningar.
Qigong är en del av den klassiska kinesiska läkarvetenskapen.
Inom kinesisk medicin ser man människan som en helhet, både vad gäller kropp och själ. Qi betyder livsenergi och är det energiflöde som cirkulerar runt i kroppen och det är när det flödet störs som sjukdomar uppstår. Det är denna energi man balanserar med hjälp av bla qi andning.( andra metoder är bla akupunktur, massage och örtmedicin)
Qi inom qigong är desamma som fysisk andning, vilket anses vara en av de viktigaste inslagen för en människans livskraft. Man utgår inte bara från att andning är nödvändig, utan även från hur djupt vi andas, vår andnings kvalite och syrets upptagningsförmåga. Att ha god Qi är att andas djupt, kunna hålla god andning, att kroppen ska ta upp syret och att din lugna andning skall ge styrka och balans.

Coachning

När man gör en hypnoanalys krävs det att man kommer flera gånger för att få ett bra resultat. Man behöver lära kroppen att slappna av och då är andra tillfället 60 min.

Healing

Healing är energi , och ska vi må bra, vara friska och känna glädje till livet så behöver vi ha balans både känslomässigt, fysiskt, mentalt och andligt. När vi är i balans så flödar energin som den ska genom alla kroppens organ. Det är när det blir obalans som det blir problem och man kan börja må dåligt.  Det healing energin gör är att den letar upp grund orsaken till problemet och löser upp det. Jag behandlar hela kroppen för grund problematiken sitter inte alltid där problemet sitter. Man ser till kroppen som helhet och man tillför livsenergi till kroppen.

Livskvalité

Vi erbjuder Massage, Qi gong, Hypnoanalys Healing och Coachande samtal.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppet
Måndag-onsdag 9-18.
Övriga tider Torsdag-Fredag
Ring för tidsbokning
Adress
Skogsvallsvägen 45
656 72 Skattkärr
Karlstad Ö
Öppna i Google Maps 🗗