Ljusa stunder

betyg5.0 Fantastiskt bra(9 betyg)
, Göteborg, Stocholm, Malmö, Lund, Sundsvall, Umeå, Kiruna
Välkommen till Ljusa stunder! Andligt Helande & Vägledning på distans fungerar lika bra, oavsett avstånd, som vid ett personligt besök på min mottagning. Dessa sessioner passar för helt vanliga människor i livets alla situationer och är personligt, andligt och själsligt transformerande. Du kan bli hjälpt av en eller några sessioner som också startar ditt inre helande arbete. En vacker, läkande process för din unika själ. Sessionerna är alltid anpassade till dig och din situation. Här finns inga tankar om prestation, bara ett aktivt val att ta emot helande för kropp och själ. Så här går det till. - Boka din tid i kalendern. - Betala sessionen vid bokningen för att den ska vara giltig. Betalning sker via Ljusa stunders Swish: 123 311 10 77 Meddela mig gärna om det är något speciellt du vill fokusera på eller önskar hjälp med. - Alla sessioner startar med 60 min Helande på distans. - Du kan vila eller meditera på ostörd plats under din Helande stund. - Efteråt ringer jag dig på telefon eller via Skype om du finns i annat land för att delge dig budskap och vägledning. Om du har frågor ang. sessionerna är du välkommen att maila mig på info@ljusastunder.se Hjärtligt välkommen att boka din upplevelse av överflödande kärlek, helande och vägledning!

Boka tjänst

Andligt Helande & Vägledning på distans

  • Andligt Helande & Vägledning på distans90 minuter, 900 kr · Mer info
    Boka
  • Andligt Helande & Vägledning på distans120 minuter, 1 200 kr · Mer info
    Boka

Mentorskap på distans

  • Mentorskap på distans120 minuter, 1 200 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Katrin Hilding
(9 betyg)
16 års erfarenhet av Andligt Helande & Vägledning

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
9 betyg
till Katrin Hilding
Omsorgsfull vägledning och helandeprocess
till Katrin Hilding
Fantastiskt!
till Katrin Hilding
Katrin har nära till sina känslor och det hon ser
till Katrin Hilding
Att få vara i ljuset och släppa det man går och bär på är fantastiskt. Få svar på frågor eller hjälp över livets hinder. Rekommendera Ljusa Stunder av hela mitt hjärta.

Om företaget

Mitt namn är Katrin Hilding och jag driver Ljusa stunder sedan 2009. I grunden är jag massageterapeut och friskvårdskonsulent. Jag har utbildning i stresshantering och flera års utbildning i Andligt helande hos Northern light healingcentre. Av Himlen har jag fått gåvan att hela och förmedla budskap till de som önskar frigörelse och upprättelse. Om du har frågor ang. sessionerna är du välkommen att maila mig på info@ljusastunder.se Obs! Helande ersätter inte medicinska behandlingar. Jag ger inte medicinska eller ekonomiska konsultationer. Jag ser inte framtid, utan hjälper människor att hitta sitt hjärtas sanning, sin inre styrka och utifrån den, kunna känna sig fria att göra sanna och sunda val som skapar deras framtid.

Bilder