Lomma Yoga Center

betyg4.8 Fantastiskt bra(18 betyg)
Växthusvägen 5, 230 53, Alnarp
Höstens första kursomgång är fullbokad. Nästa kursomgång planeras med start vecka 45 Lomma Yoga Center har flyttat till Grohuset i Alnarp. Det är en vacker yogashala med rymd och stora glasdörrar som ger en upplevelse av direkt kontakt med naturen. Grohuset är en nybyggd fastighet i hjärtat av Alnarp på Växthustvägen 5. Parkering finns precis bredvid och det går regelbundet bussar till Alnarp från Lund, Lomma och Malmö. Yoga klasserna sträcker sig från lugnare till mer dynamiska. Men oavsett om du kommer till oss för att bli starkare, smidigare eller söker ett sätt att varva ner så är du varmt välkommen.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
18 betyg
Mycket bra Yoga pass, ljusa och fräsha lokaler med super trevliga Mats som ledare.
PågaYogan med Mats är mycket avkopplande och trevlig men även precis vad mig stela kropp behöver!
Ett fantastiskt pass i underbar miljö🧘‍♀️
Så skönt avslappnad och utstretchad efter kvällens Yinyoga, premiär för höstens klass i underbar lokal/miljö Namaste🙏☯️🧘‍♀️

Om företaget

Välkommen till Lomma Yoga Center Vår vision är att så många som möjligt ska upptäcka yogans magi och inspireras till ett mer hållbart sätt att leva. Med kvalitet, passion och glädje vill vi inspirera till balans samt mental och fysisk styrka för alla – både för nybörjare och vana yogis. Våra yogaklasser leds av utbildade yogalärare. Lomma Yoga Center har flyttat till Grohuset i Alnarp. Det är en vacker yogashala med rymd och stora glasdörrar som ger en upplevelse av direkt kontakt med naturen. Grohuset är en alldeles nybyggd fastighet i hjärtat av Alnarp på Växthustvägen 5. Parkering finns precis bredvid och det går regelbundet bussar till Alnarp från Lund, Lomma och Malmö. Höstens kurser startar vecka 36, måndagen den 31 augusti. Följ oss gärna på Instagram och Facebook och där kommer alla kursstarter m.m att annonseras. Yogaklasserna sträcker sig från lugnare till mer dynamiska. Men oavsett om du kommer till oss för att bli starkare, smidigare eller söker ett sätt att varva ner så är du varmt välkommen.

Bilder