Boka Nyfödda eller syskonbild med 3 fotoark 30 min , 620,00 kr

Välkommen till vår studio på Brynäs i Gävle!

Vi fotar till familjeannonserna i Arbetarbladet och Gefle Dagblad. Fotot publiceras som en familjeannons i tidningarna och på deras hemsidor.

Bildmått i de tryckta tidningarna: Bredd 38 mm, Höjd 44 mm

Vi kan också publicera ditt foto som en familjeannons i MittMedias övriga tidningar mot en extra avgift som betalas vid fotograferingen.

Se vår hemsida för mer information: https://www.platinaproduktion.se/publicering

Du kan även välja att vi publicerar fotot på vår Facebooksida "Platina Produktion - Foto" utan extra kostnad, då kan du enkelt dela fotot på sociala medier.

I bokningen ingår fotografering i vår fotostudio (Femte Tvärgatan 4 i Gävle), publicering av fotot som en familjeannons i Arbetarbladet, Gefle Dagblad och på deras hemsidor, tre fotoutskrifter på A4-ark i valfria storlekar och publicering av annonsen på vår Facebooksida.

Kontakta oss om du har problem med bokningen eller vill komma på andra tider. Vi är en flexibel firma som anpassar oss efter ditt önskemål!

Du hittar vår kontaktinformation längst ner på sidan och på https://www.platinaproduktion.se/kontakta-oss/

LOGGA Png.jpg

Look fotostudio

Vi finns i Hille i Gävle och är ett företag som jobbar med foto. Vi drev tidigare Fotostudion i Rosa Huset som låg på Hattmakargatan 11 och tar fortfarande foton till Arbetarbladets och Gefle Dagblads grattisannonser. Här kan du boka din tid för fotografering till annonserna.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Du kan boka tid för fotografering 11 - 18 alla vardagar här på Boka Direkt. Övriga tider, kontakta oss för bokning.
Adress
Hillevägen 92
806 49 Gävle
Hille
Öppna i Google Maps 🗗