Lotte Hain Interiör

betyg4.9 Fantastiskt bra(9 betyg)
Arrievägen 16, 235 92, Vellinge
Välkommen till Lotte Hain Interiör! Vi erbjuder kompletta lösningar inom interiör design. Vi representerar alla välkända tillverkare av tyger, tapeter, möbler, armaturer och färger av hög kvalitet. Du ska absolut komma hit och inspireras av vårt gedigna kunnande inom heminredning. I syfte att minimera risken för att smitta, erbjuder vi nu en praktisk bokningstjänst till vårt mycket välsorterade och populära showroom. Endast ett sällskap per 30 minuter tillåts befinna sig i lokalerna samtidigt. Ett sällskap får vara max 5 personer. Vi är mycket glada att kunna erbjuda våra kunder denna riksminimerade och lugna miljö. Vi bedriver ingen butiksverksamhet utan ber dig boka ditt besök här antingen via bokningskalendern, via hemsidan www.lottehain.se eller via telefon 0707 164874. Är du förkyld ber vi dig att avboka din tid och återkomma när du är frisk. Detta för att garantera en så smittfri miljö som möjligt. Det gynnar alla i slutändan.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
9 betyg
Lotte förverkligar alla idéer o tar d t nästa nivå! Sååå stilsäker! Rekommenderas varmt!
Lottes känsla för färg och stil är oslagbar!
Smart tänkt med tanke på pandemiläget men också bra för Lottes egen arbetsplanering eftersom alla vi fans gärna stannar för länge i den fantastiska miljön och i Lottes varma och personliga sällskap :-) bland alla vackra smakfulla tyger
Mycket inspirerande möte !!

Om företaget

Lotte Hain Interiör är en mycket välrenomerad inredningsfirma belägen i en charmig 1700-talsgård utanför Vellinge, Skåne. Verksamheten drivs av Lotte Hain som både förestår vårt imponerande show-room och gör konsulterande hembesök. Lotte Hain Interiör erbjuder utöver möbler, lampor, tapeter. mattor och färger även ett uppdaterat tygbibliotek som räknas bland Sveriges största. Du kan som intresserad tygälskare boka upp dig för ett besök här på hemsidan. Ring Lotte på 0707 164874 för mer information. Mycket välkommen hit!

Bilder