Vad vill du boka?

Jag har riktat in mig på stresshantering och personlig utveckling.

Detta ligger mig varmt om hjärtat då jag själv har gjort min inre resa från utbrändhet till frisk på kort tid och förstår vad stress, minnen och energier gör med kroppen, tyvärr är det inte alltid man kan se sambandet själv utan behöver då lite hjälp på traven. Ibland kan det räcka med en coaching för att du ska komma på benen igen och ibland krävs det mer, detta är helt individuellt. Ring gärna mig för att få konsultation, ibland kanske man inte vet vilken behandling som passar bäst och då hjälper jag dig gärna med det.

Jag kan hjälpa dig till självläkning inom stress, trötthet, oro, fysiska besvär, trauman, fobier, olika beroenden-& sjukdomstillstånd, missbruk, relationsproblem och mycket mer. Hör av dig så ser vi vad jag kan hjälpa just dig med och hittar du inga tider som passar dig, ring mig så löser vi det.

Mina ledord är: Kärlek, ljus och balans! Vilka är dina?

Behandlingar som jag erbjuder är: Stresscoaching KBT, Hot Stone Massage, Andlig Healing, Chakrabalansering, Regressinonsterapi, kommande är också Intuitiv Coaching (är du intresserad av Intuitiv Coaching, slå mig en signal så berättar jag mer).

Jag erbjuder även kurser: Qi-Andnings QiGong, Mindfullness, kommande är Energilära och Andlig Healing (är du intresserad av kommande utbildning, slå en signal så berättar jag mer).  

Jag har också försäljning av produkter för kropp och själ, som ni hittar på min hemsida www.lovelightbalance.com På hemsidan hittar du mer info om kurserna, du kan följa mig på min blogg där jag skriver veckans budskap & tankeställare som även publiceras på facebook & Instagram. Bloggen fungerar som en informationskanal ut till dig om det är något jag vill nå ut med.

Är du redo för förändring, komma i balans & harmoni, eller är du bara är nyfiken ?

Varmt välkommen med din bokning!

Linda Malterius


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Värdekort

Tjänster

Energilära Utbildningen är fördelad på tre tillfällen över hela året.

Del 1
Vart tar vår energi vägen, vad påverkar vår energi och vilka åtgärder kan vi göra för att behålla vår energi.
Hur känner man energifält och vad händer när energifält går in i varandra?
Lär oss att rensa i vårt yttre energifält.
Bli medveten om våra energiband, vad som påverkar dem och hur vi kan kapa dem.
Vi lär oss hur vi ska fylla på och hushålla med vår egen energi.
Vi kommer utföra ljusmeditationer och lära oss hur vi gör egen.
Enskilda uppgifter och gruppövningar.

Del 2
Vad är inre – & yttre stress och hur påverkar den oss och vår kropp.
Scanna av kroppen för att lokalisera energier/ blockeringar som samlats där för att sedan släppa dem. Först enskilt sedan på varandra.
Vi lär oss att rensa i de inre energiflödena och meridianerna.
Vikten av mat & dryck och vår kropp som ett instrument (Frekvenser).
Vad är chakran och vad har de för betydelse
Chakra meditation
Distansbehandlingar
Ljusmeditation
Enskilda uppgifter och gruppövningar.

Del 3
Lär oss att släppa taget om sådant som vi inte ska bära med oss längre först på oss själva, sedan på andra.
Ljusmeditation
Vad är tidigare liv och vad innebär det för oss energimässigt i detta livet?
Tidigare liv meditation
Energier i hemmet, hur påverkar de oss och hur rensar vi bort dem?
Etik & Moral, Prissättning, kvacksalverilagen, vikten av behandlingsrummet.
Certifiering (prov för de som vill certifiera sig).
Enskilda uppgifter och gruppövningar.

Du får även hemuppgifter med fri support.
Lunch, Middag, fika, frukt och dryck (te och kaffe) ingår.

Pris per delkurs: 3600:- inkl. moms
Pris Del 1, 2 & 3  inkl. Certifiering 9180:- inkl. moms

Utbildningen sker på Kungshaga Gård, ca. 20 min från Malmö. Övernattningsmöjligheter finns.

Låter detta intressant, vill du ha mer info? Då är du varmt välkommen att höra av dig på 0734-346407 eller info@lovelightbalance.com
Välkommen Linda
 

Balansering av kropp & själ (Personlig Utveckling)

Här finns inga begränsningar, utan jag ger dig de verktyg du behöver. Vi kommer arbeta mer på djupet genom att öppna din intuition och titta på de delar som påverkar ditt liv i dag, det som hindrar dig från att vara i fullständig balans och harmoni. Det kan vara energiflöden, karma, relationer, barndom etc.
Vi kommer arbeta med din självläkning och du lär dig att stå i din fulla kraft och energi utan att bli påverkad av energier runt omkring dig. Hur du klipper energisträngar och band. Du lär dig att styra dina tankar och ditt ego, att meditera, lita på din intuition, tolka och förstå det som kommer till dig. Du kommer i kontakt med dina guider/vägledare, lär dig att scanna av din kropp och släppa energier som du samlat på dig och mycket mer. Under dessa möten kan det vara så att du behöver något från de andra behandlingarna som jag erbjuder, detta får du då inbakat i denna behandling. Som sagt inga begränsningar. Mellan våra möten får du uppgifter att praktisera hemma. Detta är en otroligt spännande resa och du kommer märka skillnad redan efter första besöket. Takten på din inre resa bestämmer du själv, även hur många tillfällen du vill komma till mig.

Denna behandling går även att få på distans via telefon. Medd. gärna mig detta när du bokar så jag vet om att behandlingen är på distans.
Du ringer upp mig på 0734-34640 vid exakta klockslaget då du bokat in din behandling och befinner dig i lugn och ro utan "störande" moment runt omkring dig. Det är bra om du kan använda dig av hands-free hörlurar under behandlingen.
Självklart råder det tystnadsplikt.

Här finns även paket pris.
Pris/behandling: ca. 45 min 1 200:-
Paketpris 3 behandlingar: 3 060:-
Paketpris 6 behandlingar: 6 120:-
Paketpris 10 behandlingar: 10 200:-
Priser för minderåriga (under 18 år) är 600:-/behandling oavsett hur många behandlingar man behöver.

Undrar du över hur många behandlingar du behöver eller över något annat så hör gärna av dig.

Varmt välkommen!
Linda Malterius

Chakrabalansering

Här lägger jag fokus på energierna i dina olika chakran. Jag går igenom dina chakran och balanserar upp och harmoniserar de som är i obalans. Jag hjälper dig med inre- och yttre blockeringar som skapar olika reaktioner i kropp och själ. Chakrabalansering har en positiv effekt mot stress, trötthet och oro. Detta är en energiöverföring precis som andlig healing förutom att jag också balanserar upp de olika chakran. Jag arbetar med händerna en bit ovanför din kropp medan du ligger fullt påklädd på varm massagebänk med mysiga filtar.

Upplevelsen av chakrabalansering är väldigt olika. Man kan bli kall, varm, känna en ”bubblande” känsla i olika kroppsdelar etc. Ibland kan man känna och förnimma olika saker som sker under behandlingen och ibland kanske man inte känner någonting alls. Men det betyder inte att behandlingen gör nytta utan den gör alltid nytta.

Efter chakrabalanseringen samtalar vi och knyter ihop upplevelserna vi båda haft under behandlingen. Här får du information, tips och råd om olika chakran som du ev. har problem med, vad som påverkar dig just nu och vad du ska jobba med lite mer med. Det kan vara så att man känner sig känslosam några dagar efteråt, trött, glad, ledsen, pigg, magen kanske är i obalans, man kan känna en ilska, etc. Detta beror på att jag har frigjort dessa känslor/blockeringar som nu ”bubblar” upp och behöver komma ut, eller så känner man ingenting alls.

Denna behandling går även att få på distans via telefon, medd. detta när du bokar.
Under behandling bör du ligga ner i lugn och ro utan "störande" moment runt omkring dig. Direkt efter behandling (30 min) ringer du upp mig på 0734-346407 så samtalar vi och knyter ihop upplevelsen.
Självklart råder det tystnadsplikt.

Kontakta mig för prisuppg. på paketpris.
Pris för minderåriga (under 18 år) gäller 325:-/behandling oavsett hur många behandlingar som behövs.

Undrar du över något är du välkommen att kontakta mig.

Varmt välkommen!
Linda Malterius

Coaching

Är du redo för förändring, vill du komma ur ”hamsterhjulet” som bara snurrar snabbare och snabbare? Du kanske känner att något saknas i ditt liv eller att du inte har förmågan att sätta ner foten och säga NEJ. Påverkar din stress din familj, ditt arbete, dina vänner och ditt fysiska mående?
Oavsett var du står i livet så hjälper jag dig att komma över dina skapade hinder och vidare på rätt väg. Här går vi från problem till möjlighet!
Under våra samtal bryter vi ner vad som håller dig tillbaka i livet, hindrar dig från att stå i din fulla kraft, förverkliga dig själv och dina drömmar. Här lägger vi stort fokus på nu och framåt. Vi kommer arbeta utifrån ”livshjulet” som vi går igenom vid första mötet. Vi jobbar oss igenom frågeställningar om dig själv, relationer, arbete, livet och svåra stunder som du har svårt att släppa. Du kommer även att få självcoachande frågor och hemläxa till nästa gång vi ses.
Tanken är att du ska lära dig mer om dig själv, hitta din inre balans, hitta meningen med just ditt liv och ditt livssyfte.

Det finns även paketpriser, beroende på hur många behandlingar man behöver.
Pris / Behandling: ca. 45 min 600:-
Paketpris 3 Behandlingar: 1530:-
Paketpris 6 Behandlingar: 3060:-
Paketpris 10 Behandlingar 5100:-
Pris för minderåriga (under 18 år) betalar 300:-/ behandling oavsett hur många behandlingar som krävs.

Självklart arbetar jag under tystnadsplikt.

Denna behandling är berättigat friskvårdsbidrag, tala med din chef och se vad som gäller för ditt företag.

Denna behandling går även att få på distans via telefon. Medd. gärna mig detta när du bokar så jag vet om att behandlingen är på distans.
Varmt välkommen att kontakta mig om det är något du undrar över innan du bokar.

Linda Malterius

Healing

Här balanserar och harmoniserar jag energier som är i obalans. Jag hjälper dig med inre- och yttre blockeringar som skapar olika reaktioner i kropp och själ. Andlig healing har en positiv effekt mot stress, trötthet och oro. Det är en energiöverföring som sker. Skillnaden från vanlig healing och andlig healing är att, jag styr inte helaingen utan jag bara följer för att uppnå bästa resultat. Jag arbetar med händerna en bit ovanför din kropp medan du ligger fullt påklädd på varm och uppvärmd massagebänk med mysiga filtar.
Upplevelsen av healing är väldigt olika. Man kan bli kall, varm, känna en ”bubblande” känsla i olika kroppsdelar etc. Ibland kan man känna och förnimma olika saker som sker under behandlingen och ibland kanske man inte känner någonting alls. En anledingen till att man inte känner något kan vara att man inte är i kontakt med sin kropp och själ men det betyder inte att behandlingen gör någon nytta utan den gör alltid nytta. Efter healingen samtalar vi och knyter ihop upplevelserna vi båda haft under behandlingen. Här får du med dig tips och råd för just dig, vad du behöver för att lättare uppnå balans och harmoni.

Det kan vara så att man känner sig känslosam några dagar efteråt, trött, glad, pigg, ledsen, magen kanske är i obalans, man kan känna ilska, ångest etc. Detta beror på att jag har frigjort dessa känslor som nu ”bubblar” upp och behöver komma ut. Här är det viktigt att du låter dina känslor komma ut.
Denna behandling går även att få på distans via telefon, medd. detta vid bokning. Under hela behandlingen bör du ligga ner i lugn och ro utan "störande" moment runt omkring dig. Direkt efter behandling (30 min) ringer du upp mig så samtalar vi och knyter ihop upplevelsen.

Självklart råder det tystnadsplikt.

Kontakta mig för paketpris.
Pris för minderåriga (under 18 år) betalar 300:-/behandling oavsett hur många behandlingar som behövs.

Varmt välkommen
Linda Malterius

Massage

Här får du en lugn och avslappnande helkroppsmassage med ekologiska oljor och heta lavastenar. Du ligger på uppvärmd massagebänk med handdukar och varma filtar. Du väljer vilken eteriskolja (doft) du vill ha i din massageolja och vad det ska dofta i behandlingsrummet. Du får även lyssna till mjuk och behaglig avslappningsmusik under hela behandlingen.

Denna behandling är mer än 3000 år gammal och har sitt ursprung från den kinesiska medicinen och japanska massagen som ger din kropp en total avslappning och ett otroligt välbefinnande.

Här arbetar jag med kroppens energibanor och meridianer (inre energiflöden) för att lösa upp blockeringar och därmed skapar balans i kroppen.

Under behandlingen placerar jag även ut heta lavastenar på viktiga punkter på din kropp. Värmen från de heta stenarna hjälper de ytliga musklerna att slappna av så att jag lättare kommer åt de djupliggande musklerna lättare.

Denna massage har en stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Den ökar även blod-och lymfcirkulationen, syretillförseln, lindrar muskelvärk, stimulerar cellförnyelse och rensar ut slaggprodukter.

En mjuk och behaglig massage för kropp och själ.

Denna behandling är friskvårdsberättigad, fråga din chef om vad som gäller på ditt företag. Självklart råder det tystandsplikt.

Är det något du undrar över så kontakta gärna mig.

Varmt välkommen!
Linda Malterius

Regressionsterapi

Jag behandlar: Trauma, kroniska besvär, fobier, rädslor, beroenden, missbruk, stress, relationsproblem, sjukdomstillstånd, övervikt etc.

Jag är med dig hela tiden och vägleder dig på din resa i tidigare liv, nutida liv eller Framtida liv. Du är lugn och trygg under hela behandlingen och du kan närsomhelst avbryta behandlingen om du inte vill mer, det är bara att öppna ögonen. Man får aldrig se och veta något som man inte klarar av att hantera.

Här går vi ner i djup avslappning och letar upp grundorsaken till din situation/ditt tillstånd just nu. Grundorsaken är en eller flera känslor som ”triggats” i detta liv och det är den känslan/de känslor som vi letar upp. Sedan lyfter vi upp den/de till ”ytan” och först då kan själen släppa taget. Det kan vara så att man behöver gå ner i ett antal olika liv, innan man kommer fram till grundorsaken och ibland räcker det med ett liv, det är olika för alla. Det är som att skala en lök, vissa har fler lager än andra. Det kan också vara flera grundorsaker/känslor som ”triggar” och då krävs det flera behandlingar. Detta vet jag först vid första mötet.

Själen kan ha varit med om liknande upplevelser i tidigare liv, nutid eller framtid vilket gör att den ”triggar” igång det som sker i dig just nu och aktiverar olika känslor. Detta ska inte du bära med dig, så vi hjälper med andra ord själen att släppa taget om minnet och därmed startar din självläkning och du kommer även märka att din situation/ditt tillstånd/ du är i just nu kommer släppa.
Är du bara är nyfiken på upplevelsen som man får i en regression kan man utföra en session utan att vara i behov av det. Efteråt samtalar vi och genom att knyta ihop regressionsupplevelsen. Jag vill poängtera att detta inte är någon hypnos.

Denna behandling finns även på distans, medd. detta när du bokar. Du ringer då upp mig vid behandlingens start.

Kontakta mig för paketpris:
Pris för minderåriga (under 18 år) är 600:- / behandling.

Varmt Välkommen!
Linda Malterius

Love light balance

Välkommen!

Behandlingarna sker i rogivande lokal på landet, endast 5 min från Vellinge där lugnet infinner sig och energierna flödar.

Inför behandling
Det räcker att du kommer någon minut innan behandlingens start. Vänligen respektera pågående behandlingar i lokalerna när du kommer, genom att hålla ljudnivån nere, stäng av mobilen eller sätta den på ljudlöst. Glöm inte att ta bort vibration på din mobil så att den inte stör sedan under din behandling.

Har du bokat Hot Stone massage så ber jag dig att komma osminkad då jag även masserar ansiktet.

Alla behandlingar kan utföras på distans via telefon 0734-346407, förutom Hot Stone Massage. Det är bra om man använder hands-free och är i en tyst och lugn miljö under behandlingen. Vill man så får man gärna lov att ha healing musik på i bakgrunden och det är bra om man har tillgång till att lägga sig om det skulle behövas.

Utbildningar sker på utvald plats, kontakta mig för mer info eller se hemsida.
Självklart arbetar jag under tystnadsplikt.

Det finns paketpris på nästan alla behandlingar, se info om behandling eller på hemsidan www.lovelightbalance.com för prisuppgifter.
Alla minderåriga (under 18 år) får 50% rabatt på ord. pris på alla behandlingar.

Du är välkommen att kontakta mig om du har frågor eller funderingar kring mina behandlingar eller utbildningar.

Varmt välkommen med din bokning eller förfrågan.
Linda Malterius
LoveLightBalance

Följ mig gärna på instagram och facebook!

Hitta hit
Min lokal är belägen på Ängsåkragård i Hötofta, 5min från Vellinge med bil. Gården ligger i närheten av Vellinge GK. När GPS:en visar att ni är framme så ser ni skylten som visar till vänster mot Hötofta och Vellinge GK, följ skylten till vänster. Utmed vägen ca. 30m fram finns min lila flagga och vita stora stenar som leder upp till gården. Här kör du upp till vänster och parkerar på besöksparkeringen, är den full så vänligen parkera mitt över vid gräset.

Varmt välkomna!
Linda

Telefon 0734-346407
Webbsida
E-post
Öppettider Måndag 9-16
Tisdag 9-16
Onsdag 11-20
Torsdag 11-20
Fredag 9-16
Adress
Södra Hötoftavägen 204
235 99 Vellinge
Skåne