Vad vill du boka?

Jag har riktat in mig på stresshantering och personlig utveckling.

Detta ligger mig varmt om hjärtat då jag själv har gjort min inre resa från utbrändhet till frisk på kort tid och förstår vad stress, minnen och energier gör med kroppen, tyvärr är det inte alltid man kan se sambandet själv utan behöver då lite hjälp på traven. Ibland kan det räcka med en coaching för att du ska komma på benen igen och ibland krävs det mer, detta är helt individuellt. Ring gärna mig för att få konsultation, ibland kanske man inte vet vilken behandling som passar bäst och då hjälper jag dig gärna med det.

Jag kan hjälpa dig till självläkning inom stress, trötthet, oro, fysiska besvär, trauman, fobier, olika beroenden-& sjukdomstillstånd, missbruk, relationsproblem och mycket mer. Hör av dig så ser vi vad jag kan hjälpa just dig med och hittar du inga tider som passar dig, ring mig så löser vi det.

Mina ledord är: Kärlek, ljus och balans! Vilka är dina?

Behandlingar som jag erbjuder är: Stresscoaching KBT, Hot Stone Massage, Andlig Healing, Chakrabalansering, Regressinonsterapi, kommande är också Intuitiv Coaching (är du intresserad av Intuitiv Coaching, slå mig en signal så berättar jag mer).

Jag erbjuder även kurser: Qi-Andnings QiGong, Mindfullness, kommande är Energilära och Andlig Healing (är du intresserad av kommande utbildning, slå en signal så berättar jag mer).  

Jag har också försäljning av produkter för kropp och själ, som ni hittar på min hemsida www.lovelightbalance.com På hemsidan hittar du mer info om kurserna, du kan följa mig på min blogg där jag skriver veckans budskap & tankeställare som även publiceras på facebook & Instagram. Bloggen fungerar som en informationskanal ut till dig om det är något jag vill nå ut med.

Är du redo för förändring, komma i balans & harmoni, eller är du bara är nyfiken ?

Varmt välkommen med din bokning!

Linda Malterius


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Love light balance

Välkommen!

Behandlingarna sker i rogivande lokal på landet, endast 5 min från Vellinge där lugnet infinner sig och energierna flödar.

Inför behandling
Det räcker att du kommer någon minut innan behandlingens start. Vänligen respektera pågående behandlingar i lokalerna när du kommer, genom att hålla ljudnivån nere, stäng av mobilen eller sätta den på ljudlöst. Glöm inte att ta bort vibration på din mobil så att den inte stör sedan under din behandling.

Har du bokat Hot Stone massage så ber jag dig att komma osminkad då jag även masserar ansiktet.

Alla behandlingar kan utföras på distans via telefon 0734-346407, förutom Hot Stone Massage. Det är bra om man använder hands-free och är i en tyst och lugn miljö under behandlingen. Vill man så får man gärna lov att ha healing musik på i bakgrunden och det är bra om man har tillgång till att lägga sig om det skulle behövas.

Utbildningar sker på utvald plats, kontakta mig för mer info eller se hemsida.
Självklart arbetar jag under tystnadsplikt.

Det finns paketpris på nästan alla behandlingar, se info om behandling eller på hemsidan www.lovelightbalance.com för prisuppgifter.
Alla minderåriga (under 18 år) får 50% rabatt på ord. pris på alla behandlingar.

Du är välkommen att kontakta mig om du har frågor eller funderingar kring mina behandlingar eller utbildningar.

Varmt välkommen med din bokning eller förfrågan.
Linda Malterius
LoveLightBalance

Följ mig gärna på instagram och facebook!

Hitta hit
Min lokal är belägen på Ängsåkragård i Hötofta, 5min från Vellinge med bil. Gården ligger i närheten av Vellinge GK. När GPS:en visar att ni är framme så ser ni skylten som visar till vänster mot Hötofta och Vellinge GK, följ skylten till vänster. Utmed vägen ca. 30m fram finns min lila flagga och vita stora stenar som leder upp till gården. Här kör du upp till vänster och parkerar på besöksparkeringen, är den full så vänligen parkera mitt över vid gräset.

Varmt välkomna!
Linda

Telefon 0734-346407
Webbsida
E-post
Öppettider Måndag 9-16
Tisdag 9-16
Onsdag 11-20
Torsdag 11-20
Fredag 9-16
Adress
Södra Hötoftavägen 204
235 99 Vellinge
Skåne